aktuálna ponuka mobilných telefónov

Size: px
Start display at page:

Download "aktuálna ponuka mobilných telefónov"

Transcription

1 pre živnostníkov aktuálna ponuka mobilných telefónov Pokračovateľ konceptu obľúbeného modelu 5800 Xpress Music si vás získa svojou priaznivou cenou. Vďaka zabudovanému GPS modulu a aplikácii Ovi Maps získate zadarmo pohodlnú hlasovú navigáciu na jazdu autom či pešie prechádzky po mestách. Nechýba 2 Mpix fotoaparát na posielanie obrazových správ z ciest či pokročilé hudobné funkcie a 3,5 mm konektor na bežné slúchadlá. Podporuje aj microsd karty na rozšírenie pamäte. 1 EUR = 30,1260 SKK. Ceny sú uvádzané s DPH. Ponuka telefónov je platná do alebo do vyčerpania zásob. Ceny telefónov sú uvádzané s DPH a platia pri aktivácii vybraných paušálov alebo programu Twin a uzatvorení Dodatku k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov. Orange Slovensko, a. s., Prievozská 6/A, Bratislava. Zákaznícka linka 905:

2 W595s Intuitívny dizajn tohto Walkman plus TV telefónu vás osloví. Hudobný telefón s klasicky kvalitným fotoaparátom 3,2 Mpix podporuje funkcie, ktoré vašu hudbu obohatia. Má autorotačný displej, funkciu TrackID, SensMe, Shake Control a kvalitné stereo reproduktory. Okrem toho podporuje video, rýchle HSDPA dáta do 3,6 Mbps a , má kvalitný internetový prehliadač. HTC Tattoo Tento telefón vás odlíši od iných. Má nový operačný systém Android vylepšený užívateľským rozhraním HTC Sense, ktoré zjednodušuje prístup k užitočným aplikáciám. Má dotykový displej, 3 Mpix fotoaparát a podporuje rýchle dáta HSDPA do 7,2 Mbps. Okrem toho podporuje aj GPS a WiFi. Zaujmite svoje okolie výmennými krytmi, jeden je priamo v balení. od 9 [271,13 Sk] Galaxy Spica Telefón pre tých, ktorí sa dlho tešili na nový operačný systém Android. Novinka má kapacitný dotykový displej a rýchly procesor. Štandardom je 3 Mpix fotoaparát s autofókusom a podpora microsd kariet. Vstavaná pamäť má kapacitu 180 MB. Na pripojenie k bezdrôtovým sieťam využijete WiFi, orientáciu vám uľahčí GPS modul. To všetko za dostupnú cenu. od 29 [873,65 Sk]

3 Omnia II Telefón s veľkým dotykovým AMOLED displejom pre tých najnáročnejších. Operačný systém Windows Mobile 6.5 Professional umožňuje inštaláciu veľkého množstva užitočných aplikácií. Pohyb v menu uľahčí obľúbené rozhranie Touchwiz 2.0. Na vaše súbory je k dispozícii až 2 GB vstavanej pamäte, nechýba ani 5 Mpix fotoaparát s bleskom. Má HSDPA, GPS, WiFi, Bluetooth a dokonca aj 3,5 mm jack na vaše slúchadlá. od 99 [2 982,47 Sk] Maxifón ZTE S302 C Nenechajte sa zmýliť jeho názvom. Maxifón má malé rozmery, no je maximálne jednoduchý, má veľké tlačidlá, čitateľný displej a skutočne hlasné vyzváňanie. Nechýba praktické svietidlo, ktoré funguje aj pri vypnutom telefóne či FM rádio, ktoré nepotrebuje pripojené slúchadlá. Vaši najbližší ocenia aj ľahko prístupné SOS tlačidlo či rýchlu voľbu najdôležitejších telefónnych čísel. Spríjemnite život svojim rodičom, darujte im mobil, s ktorým budú radi telefonovať. Malý a štýlový slajder za naozaj priaznivú cenu. V štíhlom tele nájdete Bluetooth aj FM rádio. Praktické ovládanie, farebný displej a podpora microsd jednoducho praktický telefón na každý deň GU280 1 Nástupca obľúbeného modelu 2630 si vás získa svojou priaznivou cenou a jednoduchosťou. Pritom mu nechýba farebný displej, VGA fotoaparát na posielanie obrazových správ či FM rádio a Bluetooth. Telefón, ktorý vás osloví už svojím dizajnom. Obľúbený formát s vysúvacou klávesnicou na pohodlný príjem hovorov v kombinácii s atraktívnym červeno-bielym vyhotovením. 3G mobil, ktorý poteší nielen funkciami, ale aj na pohľad. Má 1,3 Mpix fotoaparát a podporuje microsd karty, takže ho možno použiť aj ako MP3 prehrávač. Okrem toho kalkulačka, hlasový záznamník a mnoho ďalšieho.

4 2730 C5110 Skutočne cenovo dostupný a dobre vybavený 3G telefón pre každého. Za atraktívnym dizajnom sa skrýva podpora siete a služieb Orange 3G, nechýba ani FM rádio, Bluetooth či 2 Mpix fotoaparát. Vaše fotografi e či hudbu si môžete uložiť na microsd kartu, ktoré podporuje. Poteší vás aj 3,5 mm jack na vaše obľúbené slúchadlá. Solídny slajder na každý deň. Má všetko, čo má dnešný mobil mať: jednoduché ovládanie, kvalitný farebný displej a pohodlnú klávesnicu. Nechýba podpora 3G, Bluetooth či slot na microsd karty. Jednoducho použiteľný telefón, ktorý vás nesklame. W205 GW300 Šikovný slajder z obľúbenej série Walkman. Má FM rádio, z ktorého je možné si nahrať ľubovoľnú skladbu a tú použiť hoci aj ako zvonenie. Podporuje pamäťové karty, pričom jednu nájdete rovno v balení, rovnako ako kvalitné stereo slúchadlá. Nechýba 1,3 Mpix kamera ani podpora Bluetooth. Hudobný telefón pre každého. Ideálny na písanie SMS správ, chat a internet. Je vhodný aj ako MP3 prehrávač, s podporou pamäťových kariet a 3,5 mm jackom na pripojenie slúchadiel. Má široký displej a 2 Mpix fotoaparát. Ľahko si zvyknete na QWERTY klávesnicu, ktorá umožňuje rýchle písanie. Okrem toho ponúka aj FM rádio, hlasový záznamník a mnoho ďalších funkcií, ktoré urobia z tohto telefónu ten pravý. KU990i Kvalitný dizajn a nový štýl menu od. Kompletné ovládanie cez dotykovú obrazovku, 5 Mpix fotoaparát, ovládacie koliesko na zadnej strane telefónu a podpora rýchlych dát HSDPA. MP3 prehrávač a kalendár sú pri takomto modeli samozrejmosťou.

5 W508 Walkman telefón, ktorý sa skvelo prispôsobí vašej nálade. Jednoduchým pohybom ruky zvýšite hlasitosť hudby, stíšite budík alebo prepnete na inú skladbu. To všetko vďaka funkciám Shake Control a Gesture control. Fotoaparát s rozlíšením 3,2 Mpix, podpora rýchlych dát HSDPA a 1 GB pamäťová karta v balení. Všestranný telefón, ktorý dá slobodu vašim nápadom. C510 Telefón, ktorý je ako stvorený na fotografovanie, no dokáže toho oveľa viac. Kvalitný 3,2 Mpix fotoaparát Cyber-shot dopĺňa FM rádio a MP3 prehrávač s funkciou Track ID. Podporuje najrýchlejšie HSDPA prenosy do 7,2 Mbps, nechýba ani veľký a podrobný displej. Je to malý veľký Cyber-shot telefón s príjemnými funkciami ako rozpoznanie tváre alebo úsmevu. Vaše fotky budú lepšie ako kedykoľvek predtým. Nájdete sa v ňom. S5600 Internet a multimédiá v štíhlom a kompaktnom balení. Veľký dotykový displej so skvelým TouchWiz ovládaním a s automatickou rotáciou. Podporuje HSDPA do 7,2 Mbps, microsd karty a 3,2 Mpix fotoaparát. Zábavný spoločník vo vašej dlani.

6 GW520 Nástupca úspešného modelu, telefón pre tých, ktorí hľadajú svet plný internetu a zábavy, zároveň však aj kvalitné prostredie v mobile na prácu či štúdium. Plnohodnotný dotykový displej, QWERTY klávesnica, vhodný na y a SMS komunikáciu. 3 Mpix fotoaparát a teraz už aj podpora rýchlých dát HSDPA do 7,2 Mbps. Obsahuje MP3 prehrávač a 2 GB microsd kartu v balení. New Chocolate BL20 Nová čokoláda od nadväzuje na úspech predchodcu a posúva hranice ďalej. Tentokrát už s podporou rýchleho internetu, kvalitnejším displejom a fotoaparátom. Ponúka 5 Mpix fotoaparát, podporu rýchlých dát HSDPA do 3,6 Mbps, MP3 prehrávač, organizér, rádio a podporu pamäťových kariet. Ovládanie pomocou dotykových senzorov, rýchle, prehľadné menu a hlavne atraktívny dizajn s príjemnou klávesnicou sú zárukou dokonalého imidžu vo vašich rukách. BlackBerry 8520 Tento BlackBerry komunikátor je vďaka výhodnej cene dostupný už pre každého. Na funkciách sa však nešetrilo, má 2 Mpix fotoaparát, plnohodnotnú QWERTY klávesnicu a multimediálne tlačidlá na rýchly prístup k hudobným funkciám. Nechýba ani WiFi, Bluetooth či podpora microsd kariet. Všetky výhody BlackBerry objavíte až po aktivácii BlackBerry služby.

7 6600i slide Elegantný dizajn, malé rozmery a dve farby na výber. To je nová 6600i slide. Vaše spomienky vám pomôže zachytiť 5 Mpix fotoaparát s bleskom. Podporuje 3G prenosy, microsd karty, má Bluetooth aj rádio. Príjemný spoločník s kvalitným vyhotovením, nízkou hmotnosťou a malými rozmermi, ktorý si vás ihneď získa. V balení nájdete aj 1 GB microsd kartu a USB nabíjačku ako darček. Jét od 9 [271,13 Sk] Telefón, ktorý je ukážkou špičkovej mobilnej technológie. Môže sa pochváliť naozaj jasným a veľkým displejom s vysokým rozlíšením, pričom umožňuje pohodlné ovládanie dotykom. Má 5 Mpix fotoaparát s autofókusom a bleskom, podporuje tiež najrýchlejšie 3G prenosy. Nechýba ani GPS, WiFi či Bluetooth. Dotykové ovládanie je skutočne prepracované a pritom jednoduché. Špičkový mobil s moderným dizajnom, to je nový Jét. KM900 Arena od 19 [572,39 Sk] Elegantné tvary, kovový kryt a až 8 GB vstavanej pamäte, to je úspešný model Arena. Dotykový displej špičkovej triedy s minerálnym sklom, ktoré bráni poškriabaniu, k tomu prehľadné a presné menu. Zaujme vás však aj funkčnou výbavou. Má 5 Mpix fotoaparát a podporu rýchlych dát HSDPA do 7,2 Mbps. Zároveň si užijete kvalitný hudobný prehrávač a videoprehrávač, ako aj nahrávanie videa.

8 E66 od 39 [1 174,91 Sk] Prepracovaný profesionálny dizajn, v tom výkon a fl exibilita a, samozrejme, veľa zábavy. Okrem toho rýchle dáta HSDPA, veľká pamäť, podpora WiFi, GPS a nespočetné množstvo ďalších skvelých funkcií. W995 od 49 [1 476,17 Sk] Kombinuje to najlepšie z dvoch svetov. Prepracované funkcie série Walkman a výborné fotografi e vďaka kvalitnému fotoaparátu. To je nový 3G slajder W995. Až 8 Mpix fotoaparát na vaše snímky, 3,5 mm jack vám umožní pripojiť obľúbené slúchadlá. V tomto modeli je GPS, WiFi a podpora rýchlych 3G prenosov už samozrejmosťou. Ponorte sa do sveta hudby, zachytávajte vaše zážitky týmto skvelým telefónom plným moderných technológií, ktoré vám spríjemnia život. Satio od 139 [4 187,51 Sk] Najlepšie vybavený vás ohromí 12 Mpix fotoaparátom a veľkým dotykovým displejom. Pokročilé funkcie ako GPS, WiFi a HSDPA dátové prenosy sú v tejto triede už samozrejmosťou. Tento telefón je zároveň prvým modelom výrobcu s operačným systémom Symbian. Jednoducho prémiový produkt pre náročných zákazníkov.

9 N97 mini od 219 [6 597,59 Sk] Telefón ako stvorený na prácu a elektronickú komunikáciu. Písanie ov a správ nikdy nebolo ľahšie vďaka plnohodnotnej QWERTY klávesnici a veľkému displeju. Podpora rýchlych 3G prenosov je pri tomto modeli samozrejmosťou. Možno vás prekvapí až 8 GB vstavanej pamäte či 5 Mpix fotoaparát s bleskom. Okrem iného ponúka aj GPS, WiFi, Bluetooth a dokonca aj 3,5 mm jack na bežné slúchadlá. Apple iphone 3GS 16 GB Apple iphone 3GS 32 GB od 99 [2 982,47 Sk] od 199 [5 995,07 Sk] Doteraz najrýchlejší a najvýkonnejší iphone. Nový iphone OS 3.0 prináša mnoho vylepšení oproti predchádzajúcej verzii, pričom nechýba nič, na čo ste boli doteraz zvyknutí. Vylepšená kamera s rozlíšením 3 Mpix a možnosťou nahrávať a neskôr upravovať video. Ovládanie dotykom je pohodlné a presné, GPS, WiFi či Bluetooth sú samozrejmosťou, váš iphone môžete už navyše použiť aj ako modem. Až 16 GB alebo 32 GB pamäť na vaše fotky, videá alebo hudbu a k tomu viac ako aplikácií na stiahnutie z AppStore. Aktiváciu vášho nového iphone 3 GS, aktualizáciu jeho softvéru a množstvo ďalších funkcií si zabezpečíte prostredníctvom programu itunes. Stiahnuť si ho môžete bezplatne na adrese: Nový iphone vás skrátka posunie zas o krok vpred. čo znamenajú ikonky pri mobilných telefónoch? ikonka podpory najväčšej 3G siete na Slovensku ikonky konkrétnych služieb v 3G sieti ikonky služieb a technológií, ktoré mobil podporuje sledovanie internetovej televízie prehrávanie hudby prehrávanie videa odosielanie a prijímanie MMS správ fotoaparát prístup k službe Orange World aplikácie Java technológia EDGE technológia GPRS technológia IrDA technológia BLUETOOTH GSM 900/1800 GSM 900/1800/1900 GSM 850/900/1800/1900

10 ste bez mobilu stratení? máme pre vás náhradný Už ste niekedy prišli o svoj mobil? Potom určite oceníte možnosť pohodlne ho nahradiť novým. Jednoducho a rýchlo. Stačí si k vybraným paušálom aktivovať službu Náhradný telefón. Už po troch mesiacoch platenia symbolického mesačného poplatku 1 za túto službu si u nás môžete kúpiť nový kvalitný 3G telefón za výhodnú cenu. Jeho funkcie naplno využijete len v našej sieti. po aký mobil si k nám môžete prísť? Bude to vždy niektorý z 3G mobilov z našej ponuky - aktuálne telefón 2730 blokovaný na využitie v sieti Orange. Navyše si ho budete môcť vziať výhodnejšie, než keby ste ho kupovali za plnú cenu: len 59 [1 777,43 Sk], ak ste si ho vzali so záväzkom s touto službou na 24 mesiacov, alebo 69 [2 078,69 Sk], ak je váš záväzok na 15 mesiacov. ako to funguje? Službu Náhradný telefón si môžete aktivovať kedykoľvek to uznáte za vhodné, nemusíte čakať do konca vašej viazanosti k pôvodnému mobilu. Dokonca sa pre ňu môžete rozhodnúť aj v prípade, že momentálne nie ste nijako viazaní. Váš náhradný mobil si budete môcť kúpiť už po 3 mesiacoch platenia tejto služby. Samozrejme, ak ho zatiaľ nebudete potrebovať, nemusíte sa ponáhľať. Môžete si ho vziať kedykoľvek počas celej doby viazanosti so službou Náhradný telefón, ktorá trvá 15 alebo 24 mesiacov. S touto službou si ponúkaný náhradný telefón môžete kúpiť bez toho, aby ste museli dokladovať, čo sa stalo s vaším predošlým mobilom. Konverzný kurz: 30,1260 SKK/EUR. Ponuka platí do Viazanosť so službou Náhradný telefón je na 24 mesiacov, resp. na 15 mesiacov pri súčasnom podpise Dodatku k Zmluve o pripojení na 15 mesiacov, pričom službu musí mať zákazník aktivovanú počas celej doby viazanosti. Službu je možné počas trvania záväzku využiť 1-krát k 1 SIM karte a náhradný telefón si môžete zakúpiť kedykoľvek po 3. celom fakturačnom období a bez udania dôvodu. Ponúkaný 3G telefón podľa výberu spoločnosti Orange Slovensko je v ponuke do vypredania zásob. Kompletné informácie o ponuke získate na Zákazníckej linke 905 a v predajniach Orange Slovensko, a.s.

11 mobily k Paušálu Snov mesačný poplatok Paušálu Snov od 12,01 [361,81 Sk] do 18 [542,27 Sk] od 18,01 [542,57 Sk] do 26 [783,28 Sk] od 26,01 [783,58 Sk] do 38 [1 144,79 Sk] od 38,01 [1145,09 Sk] 5230 W595s HTC Tattoo Galaxy Spica Omnia II Sk Sk Sk Sk Sk 89, ,21 59, ,43 149, ,77 169, ,29 239, ,11 69, ,69 39, ,91 129, ,25 149, ,77 219, ,59 49, ,17 19,00 572,39 109, ,73 129, ,25 209, ,33 29,00 873,65 1,00 30,13 89, ,21 109, ,73 189, ,81 1,00 30,13 1,00 30,13 59, ,43 89, ,21 159, ,03 1,00 30,13 1,00 30,13 39, ,91 69, ,69 139, ,51 1,00 30,13 1,00 30,13 29,00 873,65 49, ,17 119, ,99 1,00 30,13 1,00 30,13 9,00 271,13 29,00 873,65 99, ,47 Maxifón ZTE S302 C GU C5110 W205 GW300 Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 9,00 271,13 9,00 271,13 1,00 30,13 1,00 30,13 19,00 572,39 mesačný poplatok Paušálu Snov od 0 [0,00 Sk] do 12 [361,51 Sk] od 12,01 [361,81 Sk] do 18 [542,27 Sk] od 18,01 [542,57 Sk] do 26 [783,28 Sk] od 26,01 [783,58 Sk] do 38 [1 144,79 Sk] od 38,01 [1 145,09 Sk]

12 mobily k Paušálu Snov mesačný poplatok Paušálu Snov od 12,01 [361,81 Sk] do 18 [542,27 Sk] od 18,01 [542,57 Sk] do 26 [783,28 Sk] od 26,01 [783,58 Sk] do 38 [1 144,79 Sk] od 38,01 [1 145,09 Sk] KU990i C510 W508 S5600 GW520 New Chocolate BL i slide BlackBerry 8520 Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk 59, ,43 59, ,43 79, ,95 79, ,95 79, ,95 89, ,21 99, ,47 129, ,25 39, ,91 39, ,91 59, ,43 59, ,43 59, ,43 69, ,69 79, ,95 109, ,73 19,00 572,39 19,00 572,39 39, ,91 49, ,17 39, ,91 49, ,17 49, ,17 99, ,47 1,00 30,13 1,00 30,13 19,00 572,39 29,00 873,65 19,00 572,39 29,00 873,65 29,00 873,65 79, ,95 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 9,00 271,13 29,00 873,65 59, ,43 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 9,00 271,13 39, ,91 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 19,00 572,39 Jét KM900 Arena E66 W995 Satio N97 mini Apple iphone 3GS 16 GB Apple iphone 3GS 32 GB Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk 149, ,77 149, ,77 179, ,55 189, ,81 279, ,15 359, ,23 439, ,31 529, ,65 129, ,25 129, ,25 159, ,03 169, ,29 259, ,63 339, ,71 419, ,79 509, ,13 119, ,99 119, ,99 139, ,51 149, ,77 239, ,11 329, ,45 399, ,27 489, ,61 99, ,47 99, ,47 119, ,99 129, ,25 219, ,59 309, ,93 379, ,75 469, ,09 69, ,69 69, ,69 99, ,47 109, ,73 189, ,81 279, ,15 359, ,23 449, ,57 49, ,17 49, ,17 79, ,95 89, ,21 169, ,29 259, ,63 339, ,71 429, ,05 29,00 873,65 39, ,91 59, ,43 69, ,69 159, ,03 239, ,11 99, ,47 199, ,07 9,00 271,13 19,00 572,39 39, ,91 49, ,17 139, ,51 219, ,59 99, ,47 199, ,07 mesačný poplatok Paušálu Snov od 12,01 [361,81 Sk] do 18 [542,27 Sk] od 18,01 [542,57 Sk] do 26 [783,28 Sk] od 26,01 [783,58 Sk] do 38 [1 144,79 Sk] od 38,01 [1 145,09 Sk]

13 mobily k ostatným paušálom Paušál SMS Paušál 500 SMS Paušál 2000 Twin W595s HTC Tattoo Galaxy Spica Omnia II Sk Sk Sk Sk Sk 89, ,21 59, ,43 149, ,77 169, ,29 239, ,11 69, ,69 39, ,91 129, ,25 149, ,77 219, ,59 1,00 30,13 1,00 30,13 29,00 873,65 49, ,17 119, ,99 1,00 30,13 1,00 30,13 9,00 271,13 29,00 873,65 99, , , ,21 59, ,43 149, ,77 169, ,29 239, ,11 Paušál SMS Paušál 500 SMS Paušál 2000 Twin KU990i C510 W508 S5600 GW520 New Chocolate BL i slide BlackBerry 8520 Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk 59, ,43 59, ,43 79, ,95 79, ,95 79, ,95 89, ,21 99, ,47 129, ,25 39, ,91 39, ,91 59, ,43 59, ,43 59, ,43 69, ,69 79, ,95 109, ,73 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 19,00 572, , ,43 59, ,43 79, ,95 79, ,95 79, ,95 89, ,21 99, ,47 129, ,25

14 mobily k ostatným paušálom Maxifón ZTE S302 C GU280 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 9,00 271,13 9,00 271,13 1,00 30,13 1,00 30,13 19,00 572,39 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 9,00 271,13 9,00 271,13 9,00 271,13 9,00 271,13 1,00 30,13 1,00 30,13 1,00 30,13 9,00 271,13 9,00 271,13 1,00 30,13 1,00 30,13 19,00 572, C5110 W205 GW300 Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk Paušál Paušál 3 Paušál 10 SMS Paušál 500 SMS Paušál 2000 Twin Majster paušál Jét KM900 Arena E66 W995 Satio N97 mini Apple iphone 3GS 16 GB Apple iphone 3GS 32 GB Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk Sk 149, ,77 149, ,77 179, ,55 189, ,81 279, ,15 359, ,23 439, ,31 529, ,65 129, ,25 129, ,25 159, ,03 169, ,29 259, ,63 339, ,71 419, ,79 509, ,13 29,00 873,65 39, ,91 59, ,43 69, ,69 159, ,03 239, ,11 99, ,47 199, ,07 9,00 271,13 19,00 572,39 39, ,91 49, ,17 139, ,51 219, ,59 99, , , ,07 149, ,77 149, ,77 179, ,55 189, ,81 279, ,15 359, , Paušál SMS Paušál 500 SMS Paušál 2000 Twin

Registrácia účtu Hik-Connect

Registrácia účtu Hik-Connect Registrácia účtu Hik-Connect Tento návod popisuje postup registrácie účtu služby Hik-Connect prostredníctvom mobilnej aplikácie a webového rozhrania na stránke www.hik-connect.comg contents in this document

More information

TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca

TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca Obsah balenia TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca PoE injektor Napájací adaptér CD Ethernet kábel Systémové požiadavky

More information

Rýchlosť Mbit/s (download/upload) 15 Mbit / 1 Mbit. 50 Mbit / 8 Mbit. 80 Mbit / 10 Mbit. 10 Mbit / 1 Mbit. 12 Mbit / 2 Mbit.

Rýchlosť Mbit/s (download/upload) 15 Mbit / 1 Mbit. 50 Mbit / 8 Mbit. 80 Mbit / 10 Mbit. 10 Mbit / 1 Mbit. 12 Mbit / 2 Mbit. Fiber 5 Mbit ** 5 Mbit / Mbit 5,90 Fiber 50 Mbit * 50 Mbit / 8 Mbit 9,90 Fiber 80 Mbit * 80 Mbit / Mbit 5,90 Mini Mbit* Mbit / Mbit 9,90 Klasik 2 Mbit* 2 Mbit / 2 Mbit Standard 8 Mbit* 8 Mbit / 3Mbit Expert

More information

Obsah. SOA REST REST princípy REST výhody prest. Otázky

Obsah. SOA REST REST princípy REST výhody prest. Otázky REST Peter Rybár Obsah SOA REST REST princípy REST výhody prest Otázky SOA implementácie WEB (1990) CORBA (1991) XML-RPC (1998) WS-* (1998) SOAP RPC/literal SOAP Document/literal (2001) REST (2000) SOA

More information

Už od 5,99. internet

Už od 5,99. internet Už od 5,99 mesačne! internet MAREC 2013 INTERNET OBSAH Neobmedzený internet už od 5,99 mesačne na celé 2 roky! Magio internet Magio internet na pevnej sieti 4 Magio internet na optike 5 Internet pre seniorov

More information

Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved.

Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved. MS Managed Service Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved. Reproduction, or translation of materials without the author's written permission is prohibited. No content may be reproduced without

More information

Microsoft Azure platforma pre Cloud Computing. Juraj Šitina, Microsoft Slovakia

Microsoft Azure platforma pre Cloud Computing. Juraj Šitina, Microsoft Slovakia Microsoft Azure platforma pre Cloud Computing Juraj Šitina, Microsoft Slovakia m Agenda Cloud Computing Pohľad Microsoftu Predstavujeme platformu Microsoft Azure Benefity Cloud Computingu Microsoft je

More information

Telefonovanie august. Najlepšie ceny mobilov na trhu. A navyše vám skrátime viazanosť!

Telefonovanie august. Najlepšie ceny mobilov na trhu. A navyše vám skrátime viazanosť! Telefonovanie august Najlepšie ceny mobilov na trhu A navyše vám skrátime viazanosť! Obsah Mobilné telefonovanie Mobilné telefonovanie Paušály Podľa seba Naj 4 Volaj s Fixom bez faktúr a užívaj si extra

More information

Telefonovanie júl. NAJviac mobilov za 1!

Telefonovanie júl. NAJviac mobilov za 1! Telefonovanie júl NAJviac mobilov za 1! Naj Mobilné telefonovanie Vyberte si z viac ako 50 akciových telefónov k paušálu Podľa seba za jediné euro. 2 3 Perfektné novinky v paušáloch Podľa seba Mobilné

More information

Manuál k programu FileZilla

Manuál k programu FileZilla Manuál k programu FileZilla EXO TECHNOLOGIES spol. s.r.o. Garbiarska 3 Stará Ľubovňa 064 01 IČO: 36 485 161 IČ DPH: SK2020004503 support@exohosting.sk www.exohosting.sk 1 Úvod EXO HOSTING tím pre Vás pripravil

More information

NIKY a NIKY S. JEDNOFÁZOVÉ UPS od 600 do 3000 VA SVETOVÝ ŠPECIALISTA PRE ELEKTRICKÉ INŠTALÁCIE A DIGITÁLNE SYSTÉMY BUDOV

NIKY a NIKY S. JEDNOFÁZOVÉ UPS od 600 do 3000 VA SVETOVÝ ŠPECIALISTA PRE ELEKTRICKÉ INŠTALÁCIE A DIGITÁLNE SYSTÉMY BUDOV NIKY a NIKY S JEDNOFÁZOVÉ UPS od 600 do 3000 VA SVETOVÝ ŠPECIALISTA PRE ELEKTRICKÉ ŠTALÁCIE A DIGITÁLNE SYSTÉMY BUDOV Ideálna ochrana pre malé kancelárie a domáce kancelárske aplikácie. Tento rad ponúka

More information

kucharka exportu pro 9FFFIMU

kucharka exportu pro 9FFFIMU požiadavky na export kodek : Xvid 1.2.1 stable (MPEG-4 ASP) // výnimočne MPEG-2 bitrate : max. 10 Mbps pixely : štvorcové (Square pixels) rozlíšenie : 1920x1080, 768x432 pre 16:9 // výnimočne 1440x1080,

More information

Ponuka pre podnikateľov a živnostníkov. Platí od do dátumu platnosti uvedeného pri ponukách.

Ponuka pre podnikateľov a živnostníkov. Platí od do dátumu platnosti uvedeného pri ponukách. Ponuka pre podnikateľov a živnostníkov Platí od 4. 7. 2018 do dátumu platnosti uvedeného pri ponukách. Stojíme za profesionálmi Obsah Prinášame nové technológie Rýchle a bezpečné pripojenie v práci, doma

More information

Príloha č. 2 k Cenníku služieb zo dňa Cenník služieb vyradených z ponuky spoločnosti Orange Slovensko, a.s.

Príloha č. 2 k Cenníku služieb zo dňa Cenník služieb vyradených z ponuky spoločnosti Orange Slovensko, a.s. Príloha č. k Cenníku služieb zo dňa 5.. 08 Cenník služieb vyradených z ponuky spoločnosti Orange Slovensko, a.s. Služby (resp. ponuky, ďalej v texte len služby ) uvedené v tejto prílohe spoločnosť Orange

More information

Producent Model Plaforma Acer Liquid A1 Android Apple ipad Apple Apple ipad2 Apple Apple iphone 2G Apple Apple iphone 3G Apple Apple iphone 3GS Apple

Producent Model Plaforma Acer Liquid A1 Android Apple ipad Apple Apple ipad2 Apple Apple iphone 2G Apple Apple iphone 3G Apple Apple iphone 3GS Apple Producent Model Plaforma Acer Liquid A1 Apple ipad Apple Apple ipad2 Apple Apple iphone 2G Apple Apple iphone 3G Apple Apple iphone 3GS Apple Apple iphone 4 Apple Apple ipod touch 1G Apple Apple ipod touch

More information

Anycast. Ľubor Jurena CEO Michal Kolárik System Administrator

Anycast. Ľubor Jurena CEO Michal Kolárik System Administrator Anycast Ľubor Jurena CEO jurena@skhosting.eu Michal Kolárik System Administrator kolarik@skhosting.eu O nás Registrátor Webhosting Serverové riešenia Správa infraštruktúry Všetko sa dá :-) Index Čo je

More information

Aplikačný dizajn manuál

Aplikačný dizajn manuál Aplikačný dizajn manuál Úvod Aplikačný dizajn manuál je súbor pravidiel vizuálnej komunikácie. Dodržiavaním jednotných štandardov, aplikácií loga, písma a farieb pri prezentácii sa vytvára jednotný dizajn,

More information

Košice. Riešenia pre malé a stredné podniky

Košice. Riešenia pre malé a stredné podniky 28.09.2016 Košice Riešenia pre malé a stredné podniky Partnerský program Hewlett Packard Enterprise Partner Ready Výhody - Špeciálne ceny - Partner ready portál - Bezplatné školenia - Registrácia obchodného

More information

Databázové systémy. SQL Window functions

Databázové systémy. SQL Window functions Databázové systémy SQL Window functions Scores Tabuľka s bodmi pre jednotlivých študentov id, name, score Chceme ku každému doplniť rozdiel voči priemeru 2 Demo data SELECT * FROM scores ORDER BY score

More information

Mobile Handset Population in Finland

Mobile Handset Population in Finland Mobile Handset Population in Finland 2005-2010 Antti Riikonen Aalto University March 3 rd, 2011 MoMIE: Comprehensive view on mobile service usage HANDSET POPULATION MoMIE RESEARCH: Surveys on handset panel

More information

Cyber-shot. Digitálne fotoaparáty Cyber-shot

Cyber-shot. Digitálne fotoaparáty Cyber-shot DSCH10B.CEE9 8 990 4905524504309 Ultrazoomový objektív Carl Zeiss Vario-Tessar - 8.1Mega Pixel (Super HAD CCD) - 10x opt. Zoom /30x Precision Digital zoom/ - 3"/ 7,5 cm farebný LCD displej typu Clear Photo

More information

$29. Telstra T116A. Available in Black

$29. Telstra T116A. Available in Black Telstra T116A VGA Camera MP3 Player MicroSD up to 32 GB Alarm Approx 20MB of internal Memory 3.6 Mbps peak downlink rating Calendar Stop Watch and Voice Recorder Keypad voice tones that speak to you Available

More information

Návod na rýchle nastavenie bluesound.com

Návod na rýchle nastavenie bluesound.com Návod na rýchle nastavenie bluesound.com Dodávané príslušenstvo Stereo RCA / RCA kábel (2 m) Minijack 3,5mm / RCA kábel (2 m) Sieťový kábel 120V Sieťový kábel 230 V Ethernetový kábel (2 m) Bezdrátový prehrávač

More information

Cenník služieb flexi NET spoločnosti DSi DATA

Cenník služieb flexi NET spoločnosti DSi DATA Cenník služieb flexi NET spoločnosti DSi DATA Obsah cenníka flexi NET. flexi NET... 2. Air MAX internet... 3.2 LTE internet... 3.3 Cable internet... 3.4 DSL internet... 3.5 Optic FTTB internet... 4.6 Optic

More information

PODNIKATELIA A FIRMY

PODNIKATELIA A FIRMY PODNIKATELIA A FIRMY DECEMBER 2016 OBSAH VÍŤAZNÝ PARTNER PRE VÁŠ BIZNIS MAGENTA 1 4 CHYTRÁ PONUKA 8 NOVÝ 4G MOBILNÝ 22 INTERNET ZDIEĽAJTE SVOJE DÁTA 25 VIANOČNÁ PONUKA 9 BIZNIS LINKA 26 MOBIL KAŽDÝ ROK

More information

Spôsoby zistenia ID KEP

Spôsoby zistenia ID KEP Spôsoby zistenia ID KEP ID KEP (kvalifikovaný elektronický podpis) je možné zistiť pomocou napr. ovládacieho panela, prostredíctvom prehliadača Internet Expolrer, Google Chrome alebo Mozilla Firefox. Popstup

More information

Sprievodca pripojením (pre model COOLPIX)

Sprievodca pripojením (pre model COOLPIX) Sprievodca pripojením (pre model COOLPIX) Tento dokument popisuje postup na používanie aplikácie SnapBridge (Verzia 2.0) na vytvorenie bezdrôtového pripojenia medzi podporovaným fotoaparátom a inteligentným

More information

SIP v malých telekomunikačných systémoch. Convergence. A matter of lifestyle.

SIP v malých telekomunikačných systémoch. Convergence. A matter of lifestyle. SIP v malých telekomunikačných systémoch Convergence. A matter of lifestyle. Obsah Prehľad portfólia malých komunikačných systémov Aastra BusinessPhone - Úvod - Prehľad koncových telefónnych aparátov -

More information

Užívateľský manuál - SK

Užívateľský manuál - SK Užívateľský manuál - SK Ďakujeme Vám, za zakúpenie telefónu Accent NEON Lite a prajeme Vám s ním veľa pekných zážitkov. Telefón používajte len pre volanie a ďalšiu prácu k nemu určenú (emaily, sms, fotenie,

More information

Mobilný počítač Dolphin TM Príručka pre rýchle spustenie

Mobilný počítač Dolphin TM Príručka pre rýchle spustenie Mobilný počítač Dolphin TM 6100 Príručka pre rýchle spustenie Mobilný počítač Dolphin 6100 Obsah balenia Skontrolujte, či sa v balení nachádzajú nasledujúce položky: Mobilný počítač Dolphin 6100 (terminál)

More information

Cenník služieb flexi NET spoločnosti DSi DATA

Cenník služieb flexi NET spoločnosti DSi DATA Cenník služieb flexi NET spoločnosti DSi DATA Obsah cenníka flexi NET 1. flexi NET... 2 1.1 Air MAX internet... 3 1.2 LTE internet... 3 1.3 Cable internet... 3 1.4 DSL internet... 3 1.5 Optic FTTB internet...

More information

NÁKLADY ŽIVOTNÉHO CYKLU LIFE CYCLE COSTS

NÁKLADY ŽIVOTNÉHO CYKLU LIFE CYCLE COSTS NÁKLADY ŽIVOTNÉHO CYKLU LIFE CYCLE COSTS Jaroslav Lexa Apuen SK Kritériá ekonomicky najvýhodnejšej ponuky Most economically advantageous tender criteria Najlepší pomer ceny a kvality Best price-quality

More information

Compatibility list activecradle universal XL

Compatibility list activecradle universal XL 1 Apple iphone A' 0-07-0258-0.07 3.0 (7a341) 2 Apple iphone 3G A' 0-07-0258-0.07 4.2.1 (8c148) 3 Apple iphone 3GS A' 0-07-0258-0.07 6.1.2 (10b146) 4 Apple iphone 4 A' 0-07-0258-0.07 6.1.3 (10b329) 5 Apple

More information

Compatibility list S9 Cradle Universal (Active Cradle Universal)

Compatibility list S9 Cradle Universal (Active Cradle Universal) s REDIAL 1 Apple i A ü ü ü ü 1 ü 0-07-0258-0.07 3.0 (7A341) 2 Apple i 3G A ü ü ü ü 1 ü 0-07-0258-0.07 4.0.1 (8A306) 3 Apple i 3GS A ü ü ü ü 1 ü 0-07-0258-0.07 6.0 (10A403) 4 Apple i 4 A ü ü ü ü 1 ü 0-07-0258-0.07

More information

The smartest of smartphones

The smartest of smartphones The smartest of smartphones Samsung Galaxy S II now available on TransACT's Endless mobile plan! Over 250,000 Android TM apps $39 Min cost is $39 on a -to- plan. 500MB SIM only plan Switch to TransACT

More information

Cenník služieb flexi NET spoločnosti DSi DATA

Cenník služieb flexi NET spoločnosti DSi DATA Cenník služieb flexi NET spoločnosti DSi DATA Obsah cenníka flexi NET 1 flexi NET... 2 1.1. Wireless internet... 3 1.2. Air MAX... 3 1.3. Cable internet... 4 1.4. DSL internet... 4 1.5. Optic internet

More information

Tarifa internetového pripojenia SURFUJ, OPTIK, REZIDENT platná od Zriaďovacie poplatky (jednorázový poplatok)

Tarifa internetového pripojenia SURFUJ, OPTIK, REZIDENT platná od Zriaďovacie poplatky (jednorázový poplatok) Tarifa internetového pripojenia SURFUJ, OPTIK, REZIDENT platná od 1.9.2017 Jednorázova úhrada za zriadenie pre programy M, L a XL Jednorázova úhrada za zriadenie pre program S 49 69 Mesačné poplatky za

More information

Manuál pre používanie ručného scannera IRIScan Book Executive 3

Manuál pre používanie ručného scannera IRIScan Book Executive 3 Manuál pre používanie ručného scannera IRIScan Book Executive 3 Scanner zapneme 2 sekundovým stlačením tlačidla Scan. Obrázok 1 Tlačidlo Scan slúžiace na zapnutie scannera Po zapnutí sa nám rozsvieti displej

More information

Dodatok k Zmluve o poskytovaní verejných služieb Číslo zmluvy: A ID predajcu:

Dodatok k Zmluve o poskytovaní verejných služieb Číslo zmluvy: A ID predajcu: orange Dodatok k Zmluve o poskytovaní verejných služieb Číslo zmluvy: A12578831 ID predajcu: Ident. kód dodatku: SIM karta s prideleným tel. číslom: Dátum: 6. 9. 2018 Orange Slovensko, a. s. so sídlom

More information

Dokumentácia k produktu, 4 Získajte informácie o dokumentácii dodávanej s vaším Beo6.

Dokumentácia k produktu, 4 Získajte informácie o dokumentácii dodávanej s vaším Beo6. Beo6 Príručka Obsah Dokumentácia k produktu, 4 Získajte informácie o dokumentácii dodávanej s vaším Beo6. Používanie ovládača Beo6, 5 Používanie tlačidiel na displeji ovládača Beo6 a jeho fyzických tlačidiel.

More information

FHD ZAP. Zväčšenie x na 22 LCD so šošovkou +4 Pracovná výška 250mm pre šošovku +4. Výstup HDMI a USB 3.0 Spotreba on/stand-by 7,4 W / 0,5 W

FHD ZAP. Zväčšenie x na 22 LCD so šošovkou +4 Pracovná výška 250mm pre šošovku +4. Výstup HDMI a USB 3.0 Spotreba on/stand-by 7,4 W / 0,5 W FHD ZAP Systém FHD ako jediný umožňuje nahrávať video vo Full HD kvalite. Vďaka tomu môžete ľahko vytvoriť presné postupy práce pre operátorov alebo pre zákazníkov. S free programom môžete okrem videa

More information

Základná(umelecká(škola(Jána(Albrechta Topoľčianska(15

Základná(umelecká(škola(Jána(Albrechta Topoľčianska(15 Základná(umelecká(škola(Jána(Albrechta Topoľčianska(15 851(01(Bra@slava Titl.: Ján(Hrčka Bohrova(11 851(01(Bra@slava V(Bra@slave(21.11.2013 Vec:(Odpoveď(na(informácie(ohľadom(mandátnej(zmluvy(na(základe(Zákona(č.(211/2000(Zb.

More information

Compatibility list CC 9058 Updated: / v.08

Compatibility list CC 9058 Updated: / v.08 Activati Bluetooth cnecti with device s REDIAL activati Access to mobile phe voice-dial functi (voice book entries: SIM book entries: 1 Apple i 2 Apple i 3G 3 Apple i 3GS 4 Apple i 4 5 Apple i 4S 6 BlackBerry

More information

MAKE MODEL INSURED VALUE PREMIUM

MAKE MODEL INSURED VALUE PREMIUM MAKE MODEL INSURED VALUE PREMIUM ALCATEL FIREFOX E6015 R 2000 R 55 ALCATEL L100V R 1700 R 55 ALCATEL L850V R 1000 R 35 ALCATEL OT1010 R 400 R 35 ALCATEL OT1030 R 600 R 35 ALCATEL OT255 R 500 R 35 ALCATEL

More information

MOBILNÉ REKORDY. Predstavujeme najužitočnejšie appky na zimnú dovolenku. Bláznivé NAJ zo sveta telefónov

MOBILNÉ REKORDY. Predstavujeme najužitočnejšie appky na zimnú dovolenku. Bláznivé NAJ zo sveta telefónov ios Android Windows Phone Aby bol váš smartfón ešte múdrejší Aby bol váš smartfón ešte múdrejší 1. číslo ZADARMO v predajniach Telekom ULTIMÁTNY ZOZNAM Predstavujeme najužitočnejšie appky na zimnú dovolenku

More information

Riešenia a technológie pre jednotnú správu používateľov

Riešenia a technológie pre jednotnú správu používateľov Riešenia a technológie pre jednotnú správu používateľov Radovan Semančík Agenda Úvod: Identity Crisis Technológie správy používateľov Postup nasadenia Záver Súčasný stav IT Security Nekonzistentné bezpečnostné

More information

Compatibility list CC 9068

Compatibility list CC 9068 Device software versi: Box SW: 106Display SW: 140 the last cnected phe after igniti is switched s REDIAL Multiparty : hold 1 Multiparty : accept / reject waiting 1 Apple i 2 Apple i 3G 3 Apple i 3GS 4

More information

O 2. Cenník. platný od

O 2. Cenník. platný od O 2 Cenník platný od 3. 7. 2017 Obsah O 2 Voľnosť 4 Datahit 4 Jednorázové navýšenie voľných dát 5 Zmena programu O 2 Fér s dobíjaním kreditu na O 2 Voľnosť 5 O 2 Paušál 5 Extra balík dát 6 Datahit 6 Jednorazové

More information

Tarifa internetového pripojenia SURFUJ, OPTIK, REZIDENT platná od Zriaďovacie poplatky (jednorázový poplatok) 49,- 69,-

Tarifa internetového pripojenia SURFUJ, OPTIK, REZIDENT platná od Zriaďovacie poplatky (jednorázový poplatok) 49,- 69,- Tarifa internetového pripojenia SURFUJ, OPTIK, REZIDENT Jednorázova úhrada za zriadenie pre programy M, L a XL Jednorázova úhrada za zriadenie pre program S 49,- 69,- Mesačné poplatky za služby pri rôznej

More information

Crestron Mercury. Univerzálny Videokonferenčný a Kolaboračný systém

Crestron Mercury. Univerzálny Videokonferenčný a Kolaboračný systém Crestron Mercury Univerzálny Videokonferenčný a Kolaboračný systém Tradičná malá zasadacia miestnosť CRESTRON Mercury Videokonferenčná miestnosť Možnosť rezervácie miestnosti: Prostredníctvom MS Outlook

More information

Manual Samsung Android Galaxy Ace Ii X Price In Philippines

Manual Samsung Android Galaxy Ace Ii X Price In Philippines Manual Samsung Android Galaxy Ace Ii X Price In Philippines Samsung Galaxy Ace 2 I8160 Android smartphone. Announced 2012 Compare Opinions. Available as Samsung Galaxy Ace II X S7560M for Bell Canada.

More information

Daker DK Plus UPS RACK-TOWER UPS. od 1 do 10 kva SVETOVÝ ŠPECIALISTA PRE ELEKTRICKÉ INŠTALÁCIE A DIGITÁLNE SYSTÉMY BUDOV

Daker DK Plus UPS RACK-TOWER UPS. od 1 do 10 kva SVETOVÝ ŠPECIALISTA PRE ELEKTRICKÉ INŠTALÁCIE A DIGITÁLNE SYSTÉMY BUDOV Daker DK Plus UPS RACK-TOWER UPS od 1 do 10 kva SVETOVÝ ŠPECIALISTA PRE ELEKTRICKÉ INŠTALÁCIE A DIGITÁLNE SYSTÉMY BUDOV Daker DK Plus On-Line UPS s dvojitou konverziou je možné inštalovať v prevedení RACK

More information

Gps User Manual Pdf Samsung Galaxy S4 Mini Gt-i9190

Gps User Manual Pdf Samsung Galaxy S4 Mini Gt-i9190 Gps User Manual Pdf Samsung Galaxy S4 Mini Gt-i9190 Samsung GT-I9192 Galaxy S4 Mini is the mini version of the one of Samsung's popular flagship Smartphone which is Samsung GPS, Yes, with A-GPS support

More information

Android - open source mobile platform

Android - open source mobile platform Android - open source mobile platform Alexander Schreiber http://www.thangorodrim.de/ Chemnitzer Linux-Tage 2009 Alexander Schreiber Android - open source mobile

More information

Testovanie bieleho šumu

Testovanie bieleho šumu Beáta Stehlíková FMFI UK Bratislava Opakovanie z prednášky Vygenerujeme dáta Vygenerujeme dáta: N

More information

Sony Mobile unveils Xperia miro and Xperia tipo stylish, fun and easy to use smartphones

Sony Mobile unveils Xperia miro and Xperia tipo stylish, fun and easy to use smartphones Press Release Sony Mobile unveils Xperia miro and Xperia tipo stylish, fun and easy to use smartphones Xperia miro provides deep Facebook integration and Sony s xloud audio technology in a slim and stylish

More information

VYLEPŠOVANIE KONCEPTU TRIEDY

VYLEPŠOVANIE KONCEPTU TRIEDY VYLEPŠOVANIE KONCEPTU TRIEDY Typy tried class - definuje premenné a metódy (funkcie). Ak nie je špecifikovaná inak, viditeľnosť členov je private. struct - definuje premenné a metódy (funkcie). Ak nie

More information

Compatibility list S9 Cradle Universal XXL (ActiveCradle Universal XXL)

Compatibility list S9 Cradle Universal XXL (ActiveCradle Universal XXL) 1 Apple i A /E ü 0-07-0258-0.07 3.0 (7A341) 2 Apple i 3G E ü 0-07-0258-0.07 4.2.1 (8C148) 3 Apple i 3GS E ü 0-07-0258-0.07 6.1.2 (10B146) 4 Apple i 4 A /E ü 0-07-0258-0.07 7.0 (11A465) 5 Apple i 4S A /E

More information

Heydukova 27, Bratislava tel:02/

Heydukova 27, Bratislava tel:02/ PRIMARE wwwplatanaudiosk Email : platan@stonlinesk MRŠtefánika 12, 920 01 Hlohovec platný od 295 2018 wwwprimarenet MOC s DPH Séria 10 CD PREHRÁVAČE EUR CD 15 PRISMA CD player CD PLAYER PRISMA : Philips

More information

Spájanie tabuliek. Jaroslav Porubän, Miroslav Biňas, Milan Nosáľ (c)

Spájanie tabuliek. Jaroslav Porubän, Miroslav Biňas, Milan Nosáľ (c) Spájanie tabuliek Jaroslav Porubän, Miroslav Biňas, Milan Nosáľ (c) 2011-2016 Úvod pri normalizácii rozdeľujeme databázu na viacero tabuliek prepojených cudzími kľúčmi SQL umožňuje tabuľky opäť spojiť

More information

Manual For Android Tablet 4.0 3g Sim Card Slot

Manual For Android Tablet 4.0 3g Sim Card Slot Manual For Android Tablet 4.0 3g Sim Card Slot 7''Unlocked Android tablets phone with 2 sim card slot, Built in GSM +WCDMA, Artchros 7'' 1G/16G Unlocked 3G tablets Phone/Phablet with Dual SIM Card slot

More information

EOS 760D (W) Návod na používanie funkcie Wi-Fi/NFC SLOVENSKY NÁVOD NA POUŽÍVANIE

EOS 760D (W) Návod na používanie funkcie Wi-Fi/NFC SLOVENSKY NÁVOD NA POUŽÍVANIE EOS 760D (W) Návod na používanie funkcie Wi-Fi/NFC SLOVENSKY NÁVOD NA POUŽÍVANIE Úvod Čo môžete robiť pomocou funkcií bezdrôtovej siete LAN Vďaka funkciám bezdrôtovej siete LAN tohto fotoaparátu môžete

More information

O 2. Cenník. platný od

O 2. Cenník. platný od O 2 Cenník platný od 15. 6. 2017 Obsah O 2 Voľnosť 4 Datahit 4 Jednorázové navýšenie voľných dát 5 Zmena programu O 2 Fér s dobíjaním kreditu na O 2 Voľnosť 5 O 2 Paušál 5 Extra balík dát 6 Datahit 6 Jednorazové

More information

TOP HRA: Total War: Rome II. PREDSTAVUJEME Asus Transformer TX300. NEPREHLIADNITE Gamesite Deťom - Vianoce Samsung Galaxy C1010 S4 Zoom

TOP HRA: Total War: Rome II. PREDSTAVUJEME Asus Transformer TX300. NEPREHLIADNITE Gamesite Deťom - Vianoce Samsung Galaxy C1010 S4 Zoom Digitálno-Lifestyle magazín pre každého Číslo 22 / október 2013 www.gamesite.sk NEPREHLIADNITE Gamesite Deťom - Vianoce 2013 Otestovali sme Samsung Galaxy C1010 S4 Zoom PREDSTAVUJEME Asus Transformer TX300

More information

TRHÁK 3. ROK ZÁRUKY ZADARMO * TRHÁK TRHÁK. Lenovo V110. Bezdrôtový bluetooth reproduktor C-TECH SPK-04 6,90. Asus router RT-N11P 15,90

TRHÁK 3. ROK ZÁRUKY ZADARMO * TRHÁK TRHÁK. Lenovo V110. Bezdrôtový bluetooth reproduktor C-TECH SPK-04 6,90. Asus router RT-N11P 15,90 03/ 26.2. - 1.4. 2018 3. ROK ZÁRUKY ZADARMO * *Ku všetkým notebookom a PC Lenovo s Windows 10 Home po registrácii na www.comfor.sk/zaruka Lenovo V110 419 Pracujte spoľahlivo a efektívne kdekoľvek Windows

More information

Ponuka pre stredné a veľké firmy. Platí od do dátumu platnosti uvedeného pri ponukách.

Ponuka pre stredné a veľké firmy. Platí od do dátumu platnosti uvedeného pri ponukách. Ponuka pre stredné a veľké firmy Platí od 1. 7. 2018 do dátumu platnosti uvedeného pri ponukách. Obsah GDPR 7 Internet a dátové služby 9 Pripojenie s garantovanou rýchlosťou 11 Pripojenie cez technológiu

More information

Compatibility list CC 9068 Updated: / v.02

Compatibility list CC 9068 Updated: / v.02 Device software versi: Box SW: 16Display SW: 14 Bluetooth cnecti to the last cnected phe after igniti is switched s REDIAL s Multiparty : hold 1 between s Multiparty : merge to cference 1 Apple i 2 Apple

More information

Manual For Android Tablet 4.0 3g Sim Slot In

Manual For Android Tablet 4.0 3g Sim Slot In Manual For Android Tablet 4.0 3g Sim Slot In India Artchros 7'' 1G/16G Unlocked 3G tablets Phone/Phablet with Dual SIM Card slot Phablet Dual Sim Card 2G Phone Call Function Android Tablet A23 WIFI TF

More information

SONOS PLAY:1 Návod na obsluhu

SONOS PLAY:1 Návod na obsluhu SONOS PLAY:1 Návod na obsluhu Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. Žiadna časť tejto publikácie sa nesmie reprodukovať alebo prenášať v akejkoľvek forme

More information

NUMAN Two Užívateľská príručka.

NUMAN Two Užívateľská príručka. NUMAN Two Užívateľská príručka www.numan-hifi.com TECHNICKÉ ÚDAJE a ROZSAH DODÁVKY TECHNICKÉ ÚDAJE Číslo produktu: Napájanie: Výstupný výkon Reproduktor: Subwoofer: Rozmery: Hmotnosť: Display: Rádio: Formáty

More information

AR6181-MX, AR6182-MX Čítačky MIFARE kariet

AR6181-MX, AR6182-MX Čítačky MIFARE kariet AR6181-MX, AR6182-MX Čítačky MIFARE kariet ISO14443-A, ISO14443-B a ISO15693 Systém kontroly vstupu 13,56 MHz proximity technológia Jednoduchá konfigurácia čítačky použitím konfiguračnej karty Možnosť

More information

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Slovenčina 149 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier

More information

Schematic Samsung Galaxy S2 Mini Price And

Schematic Samsung Galaxy S2 Mini Price And Schematic Samsung Galaxy S2 Mini Price And Features In India Samsung I9100G Galaxy S II Android smartphone. Features 3G, 4.3 Super AMOLED Plus capacitive touchscreen, 8 MP Check Price SIM, Mini-SIM. With

More information

Compatibility list BURY Motion Universal Updated: / v.41

Compatibility list BURY Motion Universal Updated: / v.41 Device software versi: BMU V01b Access to mobile phe voice-dial functi (voice 1 Apple iphe 3G A 2 Apple iphe 3GS A 0-07-0258-0.07 3 Apple iphe 4 A 0-07-0258-0.07 4 Apple iphe 4S A 0-07-0258-0.07 5 Apple

More information

LG-P500. Návod na používanie SLOVENSKY ENGLISH. P/N : MMBB (1.0) G

LG-P500. Návod na používanie SLOVENSKY ENGLISH.   P/N : MMBB (1.0) G SLOVENSKY ENGLISH Všeobecné otázky 0850 111 154 *Pred telefonátom sa uistite, že je telefónne číslo správne. Návod na používanie LG-P500 P/N : MMBB0393905

More information

O 2. Cenník. platný od

O 2. Cenník. platný od O 2 Cenník platný od 12. 4. 2017 Obsah O 2 Fér 4 Férový strop 4 Extra balíčky 5 Mesačná platba za zariadenie pre Účastníkov s programom služieb O 2 Fér s platbou na faktúru 7 Kredit 7 O 2 Paušál 8 Darujte

More information

Compatibility list CC 9055 Updated: / v.21

Compatibility list CC 9055 Updated: / v.21 Activati Bluetooth cnecti with device 1 kia 2323 classic HF V 06.46 2 kia 2330 classic HF V 06.46 3 kia 2700 classic HF V 07.15 4 kia 3109c HF V07.21 5 kia 3110c HF V 04.91 6 kia 3120 classic HF V 10.00

More information

Mobile Handset Population in Finland Department of Communications and Networking

Mobile Handset Population in Finland Department of Communications and Networking Mobile Handset Population in Finland 2005-2009 Department of Communications and Networking Antti Riikonen Agenda Data collection Mobile handsets vs. data terminals Top mobile handset models in Finland

More information

Samsung introduces new GALAXY smartphone naming strategy, expands GALAXY smartphone range

Samsung introduces new GALAXY smartphone naming strategy, expands GALAXY smartphone range CONTACT: Insert Name Samsung Electronics Co., Ltd. Tel:+00-0-0000-0000 email@samsung.com Samsung introduces new GALAXY smartphone naming strategy, expands GALAXY smartphone range Android Smartphone leader

More information

Ebay unlocked phone Unlocked Unlocked Phone Unlocked Phones ebay ebay Unlocked Phones Phones Unlocked Phones ebay phones unlocked

Ebay unlocked phone Unlocked Unlocked Phone Unlocked Phones ebay ebay Unlocked Phones Phones Unlocked Phones ebay phones unlocked Find great deals on ebay for Unlocked Mobile Phone in Cell Phones and Samsung Galaxy A3 A300FU 2015-16GB - Unlocked /SIM FREE Smartphone 12 Warranty Móviles y telefonía, Móviles libres ebay!. Contact ebay

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka HTC 10 2 Obsah Obsah Funkcie, ktoré si užijete Čo je nové a špeciálne v aplikácii Fotoaparát 8 To najlepšie od HTC a Fotky Google 10 Čo je odlišné pri klávesnici na obrazovke 10

More information

REPORT DESIGNER 1 VYTVORENIE A ÚPRAVA FORMULÁRA. úprava formulárov v Money S4 / Money S Vytvorenie formulára

REPORT DESIGNER 1 VYTVORENIE A ÚPRAVA FORMULÁRA. úprava formulárov v Money S4 / Money S Vytvorenie formulára REPORT DESIGNER úprava formulárov v Money S4 / Money S5 Informačný systém Money S4/S5 umožňuje upraviť tlačové zostavy tak, aby plne vyhovovali potrebám používateľa. Na úpravu tlačových zostáv slúži doplnkový

More information

Stručná príručka. Ďakujeme, že ste si kúpili telefón Alcatel ONE TOUCH 6040D. Dúfame, že budete mať radosť z vysoko kvalitnej mobilnej komunikácie.

Stručná príručka. Ďakujeme, že ste si kúpili telefón Alcatel ONE TOUCH 6040D. Dúfame, že budete mať radosť z vysoko kvalitnej mobilnej komunikácie. 6040D Stručná príručka Ďakujeme, že ste si kúpili telefón Alcatel ONE TOUCH 6040D. Dúfame, že budete mať radosť z vysoko kvalitnej mobilnej komunikácie. Ďalšie informácie o používaní mobilného telefónu

More information

Návod na obsluhu Sonos, Inc. Všetky práva vyhradené.

Návod na obsluhu Sonos, Inc. Všetky práva vyhradené. 2 Návod na obsluhu 2004-2011 Sonos, Inc. Všetky práva vyhradené. SONOS PLAY:3 3 SONOS PLAY:3 SONOS PLAY:3 je bezdrôtový hudobný systém, ktorý vám umožní si vychutnať vašu obľúbenú hudbu po celom dome a

More information

Kamera. Sieťová klenbová kamera. Rýchla používateľská príručka---po slovensky. Táto rýchla príručka sa vzťahuje na: DS-2CD2112-(I),

Kamera. Sieťová klenbová kamera. Rýchla používateľská príručka---po slovensky. Táto rýchla príručka sa vzťahuje na: DS-2CD2112-(I), Kamera Sieťová klenbová kamera Rýchla používateľská príručka---po slovensky Táto rýchla príručka sa vzťahuje na: DS-2CD2112-(I), UD.6L0201B1254A01EU 1 Regulačné informácie Vyhlásenie o súlade s normami

More information

S aplikáciami aj za volantom APLIKÁCIE PRE SENIOROV HLASOVÍ ASISTENTI U VÁS DOMA POČÚVAME HUDBU CEZ MOBIL MAJTE SVOJE Y POD PALCOM

S aplikáciami aj za volantom APLIKÁCIE PRE SENIOROV HLASOVÍ ASISTENTI U VÁS DOMA POČÚVAME HUDBU CEZ MOBIL MAJTE SVOJE  Y POD PALCOM ABY BOL VÁŠ SMARTFÓN EŠTE MÚDREJŠÍ Android ios Windows Phone HLASOVÍ ASISTENTI U VÁS DOMA STRANA 12 1 2018 POČÚVAME HUDBU CEZ MOBIL STRANA 20 MAJTE SVOJE EMAILY POD PALCOM STRANA 46 APLIKÁCIE PRE SENIOROV

More information

LL LED svietidlá na osvetlenie športovísk. MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám.

LL LED svietidlá na osvetlenie športovísk. MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám. LL LED svietidlá na osvetlenie športovísk MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám. LL SPORT LL SPORT je sofistikované vysoko výkonné LED svietidlo špeciálne

More information

Sony Ericsson Bluetooth Connection To Pc

Sony Ericsson Bluetooth Connection To Pc Sony Ericsson Bluetooth Connection To Pc Companion Contacts Iphone Xperia PC transfer 1 the PC Companion If you aren't restoring from a backup file the software will ask you to connect your. Sony PC Companion,

More information

PhotoFrame. Návod na obsluhu SPF1307 SPF1327. Registrujte váš výrobok a získajte podporu na

PhotoFrame.  Návod na obsluhu SPF1307 SPF1327. Registrujte váš výrobok a získajte podporu na Registrujte váš výrobok a získajte podporu na www.philips.com/welcome PhotoFrame SPF1307 SPF1327 Návod na obsluhu 1 Obsah 1 Dôležité... 3 Bezpečnosť... 3 Upozornenie... 3 Prehlásenie o zakázaných látkach...

More information

XYCOM CATALOGUE 2014

XYCOM CATALOGUE 2014 Xytrad XYCOM CATALOGUE 2014 XYCOM CATALOGUE 2014 Xytrad XYTRAD Corporation Corporate Office: 401 Block 9 Heritage City MG Road DLF Gurgaon Haryana 122002 India Tel: (91 124) 4363331 Mobile: (91) 9873958673

More information

Compatibility list S9 Cradle Universal XL (ActiveCradle Universal XL)

Compatibility list S9 Cradle Universal XL (ActiveCradle Universal XL) 1 Apple i A ü 0-07-0258-0.07 3.0 (7A341) 2 Apple i 3G A ü 0-07-0258-0.07 4.2.1 (8C148) 3 Apple i 3GS A ü 0-07-0258-0.07 6.1.2 (10B146) 4 Apple i 4 A ü 0-07-0258-0.07 6.1.3 (10B329) 5 Apple i 4S A ü 0-07-0258-0.07

More information

Mesačná kontrolná správa

Mesačná kontrolná správa Mesačná kontrolná správa Štrukturálna štúdia mar.18 feb.18 jan.18 dec.17 nov.17 okt.17 sep.17 aug.17 júl.17 jún.17 máj.17 apr.17 mar.17 Internetová populácia SR 12+ 3 904 509 3 802 048 3 870 654 3 830

More information

Mesačná kontrolná správa

Mesačná kontrolná správa Mesačná kontrolná správa Štrukturálna štúdia dec.16 nov.16 okt.16 sep.16 aug.16 júl.16 jún.16 máj.16 apr.16 mar.16 feb.16 jan.16 Internetová populácia SR 12+ 3 728 988 3 718 495 3 718 802 3 711 581 3 700

More information

Verizon Bluetooth Use Manual For Samsung Galaxy S4 Mini I9192

Verizon Bluetooth Use Manual For Samsung Galaxy S4 Mini I9192 Verizon Bluetooth Use Manual For Samsung Galaxy S4 Mini I9192 Also known as Samsung I9190 Galaxy S IV mini. Available as Samsung I9192 Galaxy S4 mini with dual SIM card support. However, owners of the

More information

Používateľská príručka S302. This is the Internet version of the User guide. Print only for private use.

Používateľská príručka S302. This is the Internet version of the User guide. Print only for private use. Používateľská príručka S302 Ďakujeme vám, že ste si kúpili telefón Sony Ericsson S302. Ak chcete do telefónu získat ďalší obsah, navštívte webovú stránku www.sonyericsson.com/fun. Ak sa zaregistrujete

More information

PN & UPC codes PN Item UPC ARCHOS 50 Power 16GB EU ARCHOS 50 Power 16GB UK

PN & UPC codes PN Item UPC ARCHOS 50 Power 16GB EU ARCHOS 50 Power 16GB UK The ARCHOS 50 Power is one of the first members of the ARCHOS Power range. Built around a 4 000 mah, this smartphone s got your back in any circumstance. No need to have your charger with you all time.

More information

platný od cenník služieb

platný od cenník služieb platný od 5..08 cenník služieb Aktivačný poplatok Aktivačný/administratívny poplatok Aktivačný/administratívny poplatok verný zákazník 8 Účastnícke programy Účastnícky program Šikovná voľba Účastnícky

More information

Manual Android 4.0 Htc Desire Update Vodafone

Manual Android 4.0 Htc Desire Update Vodafone Manual Android 4.0 Htc Desire Update Vodafone HTC Desire 816 Maintenance Release Instructions 4.17.2015. This software upgrade available for your HTC Desire 816 provides the Android Lollipop 5.0. This

More information

Nové komunikačné trendy v dátových centrách

Nové komunikačné trendy v dátových centrách Nové komunikačné trendy v dátových centrách Martin Vozár Roman Benko 25. november 2009 Cisco Expo, Bratislava Agenda 1. Konvergovaná architektúra 2. Komponenty architektúry 3. AVNET demo LAB 2 / 17 Konvergovaná

More information

Používateľská príručka Nokia Lumia 625

Používateľská príručka Nokia Lumia 625 Používateľská príručka Nokia Lumia 625 1.0. Vydanie SK Psst... Táto príručka nie je všetko... Telefón tiež obsahuje používateľskú príručku, ktorá je v prípade potreby kedykoľvek k dispozícii. Na domovskej

More information