Dolphin Stručná príručka. s platformou Android pre mobilné zariadenia. 78-AND-SK-QS Rev A 1/13

Size: px
Start display at page:

Download "Dolphin Stručná príručka. s platformou Android pre mobilné zariadenia. 78-AND-SK-QS Rev A 1/13"

Transcription

1 Dolphin 7800 s platformou Android pre mobilné zariadenia Stručná príručka 78-AND-SK-QS Rev A 1/13

2 Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications and other information contained in this document without prior notice, and the reader should in all cases consult HII to determine whether any such changes have been made. The information in this publication does not represent a commitment on the part of HII. HII shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein; nor for incidental or consequential damages resulting from the furnishing, performance, or use of this material. This document contains proprietary information that is protected by copyright. All rights are reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, or translated into another language without the prior written consent of HII Honeywell International Inc. Všetky práva vyhradené. Internetová adresa: Obsah balenia Skontrolujte, či sa v balení nachádzajú nasledujúce položky: Mobilný počítač Dolphin 7800 (terminál) Pamäťová karta microsd s kapacitou 1 GB, 2 GB alebo 4 GB pre priemyselné využitie (predinštalovaná) Hlavný akumulátor Stručná príručka Ak ste si objednali k terminálu príslušenstvo, skontrolujte, či bolo dodané. Pôvodný obal si uschovajte pre prípad odoslania terminálu Dolphin do servisu. Špecifikácie pamäťovej karty Aplikácie v termináli 7800 Android využívajú pamäťovú kartu microsd na ukladanie súborov a údajov aplikácií. Aby sa zabránilo chybám alebo možnej strate údajov, nepoužívajte zariadenie bez nainštalovanej pamäťovej karty. Spoločnosť Honeywell odporúča v záujme dosiahnutia maximálneho výkonu a trvácnosti používať s terminálmi Dolphin pamäťové karty microsd alebo microsdhc pre priemyselné využitie s technológiou Single Level Cell (SLC). Kontaktujte obchodného zástupcu spoločnosti Honeywell, ktorý vám poskytne ďalšie informácie o vhodných pamäťových kartách.

3 Predný panel Poznámka: Váš model zariadenia Dolphin sa môže líšiť od modelu uvádzaného v tejto príručke; uvedené funkcie sú však štandardné pre všetky modely 7800 so systémom Android, ak nie je uvedené inak. Predný reproduktor Kontrolka LED pre nabíjanie Tlačidlá ovládania hlasitosti Ľavé tlačidlo skenovania/obrazu Kontrolka LED pre všeobecné oznamovanie Dotykový displej Pravé tlačidlo skenovania/obrazu Tlačidlo Domov Navigačné tlačidlá Odoslanie hovoru Tlačidlo SCAN (skenovanie) Tlačidlo Späť Tlačidlo napájania alebo Ukončenie hovoru Mikrofón Modré tlačidlo modifikátora Tlačidlo MENU (ponuka) Červené tlačidlo modifikátora Konektor I/O

4 Zadný panel Dotykové pero/otvor pre dotykové pero Okno nástroja pre skenovanie/zobrazenie* Zadný reproduktor Blesk fotoaparátu Ukotvenie pera/ otvor pre lanko Objektív farebného fotoaparátu Zámok akumulátora Zásuvka na kartu SIM/ pamäťovú kartu, s predinštalovanou kartou microsd (umiestnené pod akumulátorom) * Priezor na LED a laserový zameriavač Tlačidlo na uvoľnenie akumulátora Remienok na ruku Akumulátor Uvoľnenie remienka na ruku

5 Vloženie hlavného akumulátora Terminály modelu Dolphin 7800 sú navrhnuté na používanie so štandardným modelom akumulátora 7800-BTSC (Li-ion 3,7 V, 8,9 watthodín) a rozšírenými modelmi akumulátorov 7800-BTXC a 7800-BTXCW (Li-ion 3,7 V, 14,8 watthodín) vyrobenými pre spoločnosť Honeywell International Inc. Zariadenie Dolphin 7800 sa dodáva s akumulátorom, ktorý je zabalený oddelene od terminálu. Akumulátor vložte podľa nižšie uvedených pokynov. Pred vložením akumulátora do terminálu sa uistite, že sú všetky komponenty! suché. Spojenie vlhkých komponentov môže mať za následok poškodenie, na ktoré sa nevzťahuje záruka Poznámka: Terminál sa NEZAPNE, kým nebude akumulátor uzamknutý. Odporúčame používať lítiovo-iónové akumulátory od spoločnosti Honeywell.! Používanie akumulátora od iného výrobcu môže spôsobiť poškodenie, na ktoré sa nevzťahuje záruka. Po nainštalovaní akumulátora pripojte terminál k niektorému z nabíjacích periférnych zariadení Dolphin 7800, aby ste nabili hlavný akumulátor. Terminály modelu Dolphin 7800 Android sú navrhnuté na používanie s nasledujúcimi nabíjacími zariadeniami a káblami série 7800: 7800-HB, 7800-CB, 7800-MB, 7800-MC a 7800-USB. Model 7800 Android nepodporuje sieť Ethernet.

6 ! Odporúčame používať periférne zariadenia, napájacie káble a napájacie adaptéry od spoločnosti Honeywell. Používanie periférnych zariadení, napájacích káblov a napájacích adaptérov od iných výrobcov môže spôsobiť poškodenie, na ktoré sa nevzťahuje záruka. Nabíjanie zariadenia Dolphin Terminály Dolphin sa dodávajú s akumulátorom, ktorý je takmer úplne nenabitý. Pomocou nabíjacieho zariadenia Dolphin nabíjajte minimálne 4 hodiny pri štandardnom akumulátore a 6 hodín pri rozšírenom akumulátore. Poznámka: Terminál Dolphin nabíjajte aspoň 24 hodín pred prvým použitím, aby ste zabezpečili, že bude vnútorný záložný akumulátor plne nabitý. Pred spojením terminálu/akumulátora s periférnymi zariadeniami sa uistite,! že sú všetky komponenty suché. Spojenie vlhkých komponentov môže mať za následok poškodenie, na ktoré sa nevzťahuje záruka. HomeBase (Model 7800-HB) Nabíjačka 7800-HB je navrhnutá na používanie s terminálmi modelu Dolphin 7800, so štandardným modelom akumulátora 7800-BTSC (Li-ion 3,7 V, 8,9 watthodín) a s rozšírenými modelmi akumulátorov 7800-BTXC a 7800-BTXCW (Li-ion 3,7 V, 14,8 watthodín) vyrobenými pre spoločnosť Honeywell International Inc. So zariadením používajte iba zdroj napájania uvedený v zozname UL, ktorý bol kvalifikovaný spoločnosťou Honeywell s výstupom stanoveným na 12 V jednosmerného napätia a 3 A.

7 Časti základne HomeBase Kontrolka LED napájania/ dokovania Priestor pre prídavný akumulátor Kontrolka LED prídavného akumulátora Kontrolka LED COMM Port USB Sieťový adaptér Konektor napájania jednosmerným prúdom Sieťová šnúra Napájací kábel Kontrolky LED HomeBase Červená HomeBase je napájaná, ale nie je v nej dokovaný žiadny terminál. Zelená Oranžová HomeBase je napájaná a terminál je správne umiestnený v základni. Nabíja sa prídavný akumulátor. Zelená Blikajúca červená Zelená Prídavný akumulátor sa nabil a je pripravený na použitie. Vnútorná teplota prídavného akumulátora je príliš vysoká alebo sa vyskytla chyba akumulátora. Nabite prídavný akumulátor v chladnejšom prostredí alebo vymeňte akumulátor za nový akumulátor Honeywell. Je vytvorené pripojenie USB k hostiteľskej pracovnej stanici.

8 Nabíjací a komunikačný kábel (model 7800-USB) So zariadením používajte iba zdroj napájania uvedený v zozname UL, ktorý bol kvalifikovaný spoločnosťou Honeywell s výstupom stanoveným na 5 V jednosmerného napätia a 3 A. Počítač Zástrčkový adaptér USB Kábel sieťového adaptéra Kábel COMM Režim pozastavenia Režim pozastavenia vypne dotykovú obrazovku a uzamkne terminál. V záujme úspory energie akumulátora sa terminál prepne do režimu pozastavenia, keď je zariadenie neaktívne počas naprogramovaného časového obdobia. Ak chcete nastaviť časový limit, zvoľte položku Apps Launcher > Settings > Display > Screen Timeout (spúšťač aplikácií > nastavenia > displej > časový limit obrazovky). 1. Stlačením a pustením tlačidla Power (Napájania) zapnete alebo vypnete režim pozastavenia terminálu. 2. Potiahnutím ikony doprava na dotykovej obrazovke odomknete terminál. Poznámka: Pri výmene akumulátora terminál vždy prepnite do režimu pozastavenia.

9 Tichý režim a režim v lietadle 1. Stlačte a podržte tlačidlo Power (Napájania) približne 5 sekúnd. 2. Zvolením položky Silent Mode (tichý režim) alebo Airplane Mode (režim v lietadle) v ponuke Phone Options (možnosti telefónu) zapnite alebo vypnite príslušný režim. Poznámka: Keď je zapnutý režim v lietadle, v stavovom riadku sa zobrazí ikona. Vyberanie akumulátora 1. Stlačením a pustením tlačidla Power (Napájania) zapnite režim pozastavenia a potom uvoľnite remienok na ruku. 2. Odistite akumulátor. 3. Počkajte tri sekundy, potom posuňte tlačidlo na uvoľnenie akumulátora smerom od otvoru na dotykové pero. 4. Vyberte akumulátor. Inštalácia karty SIM a výmena pamäťovej karty Poznámka: Pred vybratím karty microsd je potrebné kartu odpojiť, aby sa zabránilo možnému poškodeniu údajov. Ak chcete odpojiť kartu, zvoľte položky Apps Launcher > Settings > Storage > Unmount SD card (spúšťač aplikácií > nastavenia > ukladací priestor > odpojiť kartu SD). 1. Stlačením a pustením tlačidla Power (Napájania) zapnite Suspend Mode (režim pozastavenia). 2. Uvoľnite remienok na ruku a vyberte akumulátor. 3. Vyberte skrutky a ochranný kryt zakrývajúci zásuvku na kartu SIM/pamäťovú kartu. 4. Odistite západku karty SIM posunutím západky smerom k otvoru na dotykové pero. 5. Zdvihnutím západky odkryte zásuvku na kartu SIM a západku pamäťovej karty.

10 Poznámka: Ak je nainštalovaná karta SIM, vybraním karty odkryte západku pamäťovej karty Ak nevymieňate pamäťovú kartu, prejdite na krok Posunutím západky smerom k hornej časti terminálu odistite západku pamäťovej karty Nadvihnite západku a vyberte pamäťovú kartu. 8. Vložte novú kartu microsd alebo microsdhc. 7 8 Poznámka: Aby sa zabránilo chybám aplikácií alebo možnej strate údajov, nepoužívajte zariadenie bez nainštalovanej pamäťovej karty. Kontaktujte obchodného zástupcu spoločnosti Honeywell, ktorý vám poskytne ďalšie informácie o vhodných pamäťových kartách.

11 9. Zatvorte a zaistite západku pamäťovej karty. 9a 9b 10. Vložte kartu SIM. Zarovnajte šikmý roh karty so šikmým rohom zásuvky. 11. Zatvorte a zaistite západku karty SIM a 11b 12. Namontujte naspäť kryt a skrutky, aby ste ochránili zásuvku. 13. Založte a zaistite akumulátor. Terminál automaticky spustí zapínaciu sekvenciu.

12 Navigačné tlačidlá Tlačidlo Funkcia Návrat na domovskú obrazovku. Späť na predchádzajúcu obrazovku. Otvorí ďalšie možnosti ponuky. Hore alebo Dole Posúvanie kurzora o jeden riadok alebo rad hore alebo dole. Doľava Modré Modré alebo & & Doprava Posúvanie kurzora o jeden znak doľava alebo doprava. Zvýšenie hlasitosti. Zníženie hlasitosti. Poznámka: Ďalšie funkcie tlačidiel sa líšia v závislosti od používanej aplikácie.

13 Tlačidlá modifikátora Tlačidlo Modré alebo Červené Funkcia Modré a červené tlačidlá sa používajú v kombinácii s ostatnými tlačidlami na zadávanie špeciálnych znakov a vykonávanie systémových funkcií. Klávesnica je farebne odlíšená s cieľom znázorniť zadávaný znak alebo vykonanú funkciu pri stlačení určitého tlačidla hneď po stlačení modrého alebo červeného tlačidla modifikátora. Jedným stlačením tlačidla modifikátora modifikujete iba nasledujúce stlačené tlačidlo. Dvojitým stlačením tlačidla modifikátora ZAPNETE alebo VYPNETE zámok modifikátora. Funkčné tlačidlá Tlačidlo Shift prepína klávesnicu medzi režimom veľkých a malých písmen. Jedným stlačením tlačidla Shift modifikujete iba nasledujúce stlačené tlačidlo. Dvojitým stlačením tlačidla Shift ZAPNETE alebo VYPNETE režim zadávania veľkých písmen. Tlačidlo Funkcia Aktivuje skenovanie. Umiestnenie tlačidla umožňuje pohodlné snímanie obrázkov a dekódovanie čiarových kódov jednou rukou. Prijme telefonický hovor alebo spustí telefonický hovor. Ukončí a odpojí telefonický hovor. Červené & Zapnutie alebo vypnutie funkcie baterky.

14 Domovská obrazovka Oznámenia Indikátory stavu Klepnutím na miniaplikáciu zobrazíte užitočné tipy pre zariadenie Dolphin. Posunutím prstom alebo perom doľava alebo doprava sa môžete posúvať medzi panelmi domovskej obrazovky. Klepnutím na ikonu spustíte dotykový číselník. Klepnutím na ikonu zobrazíte ponuku Apps Launcher (spúšťač aplikácií). Klepnutím na ikonu prejdete na internet. Klepnutím na bodky prejdete na nasledujúci panel domovskej obrazovky. Prispôsobenie domovskej obrazovky Päť panelov domovskej obrazovky si môžete prispôsobiť tak, aby ste mali rýchly prístup k aplikáciám, priečinkom a ponukám. Pridanie položky: 1. Klepnite na prázdne miesto na domovskej obrazovke a podržte ho. 2. Vyberte typ položky (napr. skratka, miniaplikácia, priečinok alebo tapeta). 3. Vyberte položku zo zoznamu alebo vyhľadajte položku, ktorú chcete pridať.

15 Odstránenie položky: 1. Klepnite na položku a podržte ju. 2. Keď zariadenie zavibruje, presuňte položku na ikonu v dolnej časti obrazovky. Presunutie položky: 1. Klepnite na položku a podržte ju. 2. Keď zariadenie zavibruje, presuňte položku na nové umiestnenie a potom ju pustite. Poznámka: Ak položku presuniete na okraj dotykovej obrazovky, automaticky sa otvorí nasledujúci panel. Používanie farebného fotoaparátu 1. Klepnite na položky > Camera (fotoaparát). Objektív fotoaparátu 2. Skontrolujte, či je prepínač fotoaparátu/videa nastavený na položku. 3. Namierte objektív fotoaparátu na predmet, ktorý chcete nasnímať, a potom klepnite na ikonu. Používanie nástroja na skenovanie 1. Klepnite na položky > Demos > Scan Demo (ukážky > ukážka skenovania). 2. Namierte terminál Dolphin na čiarový kód. Poznámka: Optimálny výkon dosiahnete, ak sa vyhnete odrazom svetla a čiarový kód nasnímate pod miernym uhlom.

16 3. Klepnite na položku Scan (skenovať) alebo stlačte tlačidlo SCAN (skenovanie). 4. Na dotykovej obrazovke sa zobrazia výsledky dekódovania. Zameriavací lúč Zameriavací lúč je užší, keď terminál držíte bližšie k čiarovému kódu, a širší, keď terminál držíte ďalej od čiarového kódu. Pri kódoch s menšími čiarami alebo prvkami (veľkosť mil) treba lúč namieriť z menšej vzdialenosti. Pri kódoch s väčšími čiarami alebo prvkami (veľkosť mil) treba lúč namieriť z väčšej vzdialenosti. Červený zameriavací vzor N5603 s vysokou viditeľnosťou Ak je váš terminál Dolphin nakonfigurovaný so snímačom N5603, zameriavače s vysokou viditeľnosťou orámujú čiarový kód a umožňujú tak intuitívnejšie zameriavanie. Zelený zameriavací lúč N5600 Lineárny čiarový kód Dvojrozmerný maticový symbol

17 Reštartovanie terminálu Existujú dva typy reštartovania systému: tvrdé reštartovanie a obnovenie pôvodných nastavení. Pri tvrdom reštartovaní sa zachovajú všetky údaje uložené v súborovom systéme. Ďalšie informácie o tom, ako vykonať obnovenie pôvodných nastavení, získate od zástupcu technickej podpory spoločnosti Honeywell. Tvrdé reštartovanie (studené zavedenie systému) Pri tvrdom reštartovaní sa reštartuje zariadenie a zatvoria sa všetky otvorené aplikácie bežiace v pamäti RAM v čase reštartovania. Stlačte a podržte modré tlačidlo + tlačidlo odoslania približne 10 sekúnd. ALEBO Stlačte a podržte tlačidlo Power (Napájania) približne 5 sekúnd a potom v ponuke Phone Options (možnosti telefónu) zvoľte položku Reboot (reštartovať). Technická podpora Kontaktné informácie pre technickú podporu, služby a opravy produktov nájdete na stránke Používateľská dokumentácia Lokalizované verzie tohto dokumentu a Používateľskú príručku na stiahnutie nájdete na stránke Obmedzená záruka Informácie o záruke na produkt nájdete na stránke Patenty Informácie o patentoch nájdete na stránke

Mobilný počítač Dolphin TM Príručka pre rýchle spustenie

Mobilný počítač Dolphin TM Príručka pre rýchle spustenie Mobilný počítač Dolphin TM 6100 Príručka pre rýchle spustenie Mobilný počítač Dolphin 6100 Obsah balenia Skontrolujte, či sa v balení nachádzajú nasledujúce položky: Mobilný počítač Dolphin 6100 (terminál)

More information

Dolphin CN80. Príručka na rýchle spustenie. pracuje pod OS Android. CN80-A7-SK-QS Rev. A 6/18

Dolphin CN80. Príručka na rýchle spustenie. pracuje pod OS Android. CN80-A7-SK-QS Rev. A 6/18 Dolphin CN80 pracuje pod OS Android Príručka na rýchle spustenie CN80-A7-SK-QS Rev. A 6/18 Obsah balenia Uistite sa, že vaše balenie obsahuje tieto položky: Mobilný počítač Dolphin CN80 (Model CN80L0N

More information

Dolphin CT50. Stručná príručka. so systémom Android TM 6.0. CT50-LG-AN6-SK-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Stručná príručka. so systémom Android TM 6.0. CT50-LG-AN6-SK-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 so systémom Android TM 6.0 Stručná príručka CT50-LG-AN6-SK-QS Rev A 8/18 Obsah balenia Uistite sa, že dodané balenie obsahuje tieto položky: Mobilný počítač Dolphin CT50 (modely CT50L0N, CT50LUN,

More information

Dolphin CT50. Stručná príručka. s Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-SK-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Stručná príručka. s Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-SK-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 s Windows 10 IoT Mobile Enterprise Stručná príručka CT50-LG-W10-SK-QS Rev A 8/18 Obsah balenia Uistite sa, že dodané balenie obsahuje tieto položky: Mobilný počítač Dolphin CT50 (modely CT50L0N,

More information

TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca

TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca Obsah balenia TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca PoE injektor Napájací adaptér CD Ethernet kábel Systémové požiadavky

More information

Dolphin 70e Black. Quick Start Guide. powered by Android E-AND-QS Rev B 6/13

Dolphin 70e Black. Quick Start Guide. powered by Android E-AND-QS Rev B 6/13 Dolphin 70e Black powered by Android 4.0 Quick Start Guide 70E-AND-QS Rev B 6/13 Out of the Box Verify that your carton contains the following items: Dolphin 70e Black mobile computer (terminal) 1GB, 2GB,

More information

Spôsoby zistenia ID KEP

Spôsoby zistenia ID KEP Spôsoby zistenia ID KEP ID KEP (kvalifikovaný elektronický podpis) je možné zistiť pomocou napr. ovládacieho panela, prostredíctvom prehliadača Internet Expolrer, Google Chrome alebo Mozilla Firefox. Popstup

More information

Dolphin 75e. Quick Start Guide. powered by Android E-AN6-EN-QS Rev A 5/16

Dolphin 75e. Quick Start Guide. powered by Android E-AN6-EN-QS Rev A 5/16 Dolphin 75e powered by Android 6.0 Quick Start Guide 75E-AN6-EN-QS Rev A 5/16 Out of the Box Make sure that your shipping box contains these items: Dolphin 75e handheld computer (terminal) 1GB, 2GB, or

More information

Dolphin CT60. Quick Start Guide. powered by Android 7. CT60-A7-EN-QS Rev B 12/17

Dolphin CT60. Quick Start Guide. powered by Android 7. CT60-A7-EN-QS Rev B 12/17 Dolphin CT60 powered by Android 7 Quick Start Guide CT60-A7-EN-QS Rev B 12/17 Out of the Box Make sure that your shipping box contains these items: Dolphin CT60 mobile computer (Model CT60L0N or CT60L1N)

More information

Obsah. Obsah balenia... 2

Obsah. Obsah balenia... 2 Obsah Obsah balenia... 2 Slovenský Začíname... 3 Popis zariadenia... 4 Vloženie SIM a microsd karty... 5 4G a Wi-Fi pripojenie... 6 Rozhranie Android... 8 ARCHOS Fusion Storage... 12 Zoznámte sa so systémom

More information

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Slovenčina 149 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier

More information

Coletor de Dados Honeywell Dolphin 7800

Coletor de Dados Honeywell Dolphin 7800 Coletor de Dados Honeywell Dolphin 7800 Além de fornecer a funcionalidade de um telefone celular, o Dolphin 7800 oferece características avançadas de produtividade voltada para as força de trabalho em

More information

Dolphin CN80. Quick Start Guide. powered by Android. CN80-A7-EN-QS Rev A 3/18

Dolphin CN80. Quick Start Guide. powered by Android. CN80-A7-EN-QS Rev A 3/18 Dolphin CN80 powered by Android Quick Start Guide CN80-A7-EN-QS Rev A 3/18 Out of the Box Make sure that your shipping box contains these items: Dolphin CN80 mobile computer (Model CN80L0N or CN80L1N)

More information

Registrácia účtu Hik-Connect

Registrácia účtu Hik-Connect Registrácia účtu Hik-Connect Tento návod popisuje postup registrácie účtu služby Hik-Connect prostredníctvom mobilnej aplikácie a webového rozhrania na stránke www.hik-connect.comg contents in this document

More information

Dolphin TM 6500 Mobile Computer. Quick Start Guide

Dolphin TM 6500 Mobile Computer. Quick Start Guide Dolphin TM 6500 Mobile Computer Quick Start Guide Dolphin 6500 Mobile Computer Out of the Box Verify that your carton contains the following items: Dolphin 6500 mobile computer (the terminal) Main battery

More information

Sprievodca pripojením (pre model COOLPIX)

Sprievodca pripojením (pre model COOLPIX) Sprievodca pripojením (pre model COOLPIX) Tento dokument popisuje postup na používanie aplikácie SnapBridge (Verzia 2.0) na vytvorenie bezdrôtového pripojenia medzi podporovaným fotoaparátom a inteligentným

More information

Dolphin CT50 Non-Incendive

Dolphin CT50 Non-Incendive Dolphin CT50 Non-Incendive powered by Android 6.0 Quick Start Guide CT50NI-AN6-EN-QS Rev B 6/18 Introduction This document is for the Dolphin CT50 NI. This is the nonincendive version of the Dolphin CT50.

More information

SM-G950F SM-G955F. Používateľská príručka

SM-G950F SM-G955F. Používateľská príručka SM-G950F SM-G955F Používateľská príručka Slovak. 05/2017. Rev.1.0 www.samsung.com Obsah Základy 4 Informácie o tejto príručke 6 Situácie, pri ktorých sa zariadenie prehrieva, a ich riešenia 10 Usporiadanie

More information

Dolphin CT50. Quick Start Guide. with Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-EN-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Quick Start Guide. with Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-EN-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 with Windows 10 IoT Mobile Enterprise Quick Start Guide CT50-LG-W10-EN-QS Rev A 8/18 Out of the Box Make sure that your shipping box contains these items: Dolphin CT50 mobile computer (Models

More information

CK75. Preliminary Draft, Not for Release. Please Review 2/1/17. Quick Start Guide. with Windows Embedded Handheld 6.5. CK75-W65-EN-QS-01 Rev (a) 2/17

CK75. Preliminary Draft, Not for Release. Please Review 2/1/17. Quick Start Guide. with Windows Embedded Handheld 6.5. CK75-W65-EN-QS-01 Rev (a) 2/17 CK75 with Windows Embedded Handheld 6.5 Quick Start Guide CK75-W65-EN-QS-01 Rev (a) 2/17 Out of Box Make sure that your shipping box contains these items: CK75 mobile computer (Model CK75LAN) Rechargeable

More information

Coletor de Dados Honeywell Dolphin 60s

Coletor de Dados Honeywell Dolphin 60s Coletor de Dados Honeywell Dolphin 60s O Dolphin 60s Scanphone combina os recursos de um smartphone tradicional agregando os valores da computação móvel resistente, somado ao leitor de códigos de barras

More information

Dolphin 99EX. with Windows Embedded Handheld 6.5. Quick Start Guide

Dolphin 99EX. with Windows Embedded Handheld 6.5. Quick Start Guide Dolphin 99EX with Windows Embedded Handheld 6.5 Quick Start Guide Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications and other information contained in

More information

Optimus Quick Start Guide. 如要到中国 简体 ) 5100-QS Rev A 8/11

Optimus Quick Start Guide. 如要到中国   简体 ) 5100-QS Rev A 8/11 Optimus 5100 Quick Start Guide 如要到中国 www.honeywellaidc.com( 简体 ) 5100-QS Rev A 8/11 Out of the Box Verify that your carton contains the following items: Optimus 5100 mobile terminal Main battery pack (3.7V,

More information

SM-G960F SM-G960F/DS SM-G965F SM-G965F/DS. Používateľská príručka

SM-G960F SM-G960F/DS SM-G965F SM-G965F/DS. Používateľská príručka SM-G960F SM-G960F/DS SM-G965F SM-G965F/DS Používateľská príručka Slovak. 03/2018. Rev.1.1 www.samsung.com Obsah Základy 4 Informácie o tejto príručke 6 Situácie, pri ktorých sa zariadenie prehrieva, a

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka Xperia C C2305 Obsah Xperia C Používateľská príručka...6 Začíname...7 Android čo a prečo?...7 Prehľad...7 Zostavenie...8 Vypnutie a zapnutie zariadenia...10 Zámok obrazovky...11

More information

LG-P500. Návod na používanie SLOVENSKY ENGLISH. P/N : MMBB (1.0) G

LG-P500. Návod na používanie SLOVENSKY ENGLISH.   P/N : MMBB (1.0) G SLOVENSKY ENGLISH Všeobecné otázky 0850 111 154 *Pred telefonátom sa uistite, že je telefónne číslo správne. Návod na používanie LG-P500 P/N : MMBB0393905

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka Xperia M5 E5603/E5606/E5653 Obsah Začíname...7 Informácie o používateľskej príručke...7 Prehľad... 7 Zostava...8 Prvé spustenie zariadenia...9 Prečo potrebujete účet Google?... 10

More information

Coletor de Dados Honeywell Dolphin 6000

Coletor de Dados Honeywell Dolphin 6000 Coletor de Dados Honeywell Dolphin 6000 Além de fornecer a funcionalidade de um telefone celular, o Dolphin 6000 oferece características avançadas de produtividade voltada para as força de trabalho em

More information

Dolphin TM 6110 Mobile Computer. Quick Start Guide

Dolphin TM 6110 Mobile Computer. Quick Start Guide Dolphin TM 6110 Mobile Computer Quick Start Guide Dolphin 6110 Mobile Computer Out of the Box Verify that your carton contains the following items: Dolphin 6110 mobile computer (the terminal) Main battery

More information

Manuál pre používanie ručného scannera IRIScan Book Executive 3

Manuál pre používanie ručného scannera IRIScan Book Executive 3 Manuál pre používanie ručného scannera IRIScan Book Executive 3 Scanner zapneme 2 sekundovým stlačením tlačidla Scan. Obrázok 1 Tlačidlo Scan slúžiace na zapnutie scannera Po zapnutí sa nám rozsvieti displej

More information

Použite túto príručku, keď máte problémy alebo potrebujete vedieť spôsob používania prehrávača WALKMAN.

Použite túto príručku, keď máte problémy alebo potrebujete vedieť spôsob používania prehrávača WALKMAN. Použite túto príručku, keď máte problémy alebo potrebujete vedieť spôsob používania prehrávača WALKMAN. Farebný odtieň prehrávača Walkman predávaného vo vybraných krajinách alebo regiónoch sveta nemusí

More information

GT-P3100. Používateľská príručka

GT-P3100. Používateľská príručka GT-P3100 Používateľská príručka Používanie tohto návodu na použitie Ďakujeme, že ste si vybrali toto mobilné zariadenie značky Samsung. Toto zariadenie vám umožňuje vysokokvalitnú mobilnú komunikáciu a

More information

Príručka k zariadeniu Handycam

Príručka k zariadeniu Handycam 3-214-658-81(1) Práca s kamkordérom 8 Digitálny HD video rekordér Začíname 15 Príručka k zariadeniu Handycam Nahrávanie a prehrávanie 24 Úpravy 47 Využívanie nahrávacích médií 57 HDR-CX6EK/CX7E/ CX7EK

More information

Príručka užívateľa. Vždy pripravení pomôcť BT4000. Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na

Príručka užívateľa. Vždy pripravení pomôcť BT4000. Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na Vždy pripravení pomôcť Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na www.philips.com/support BT4000 Otázky? Kontaktujte Philips Príručka užívateľa Obsah 1 Dôležité 2 2 Reproduktor s pripojením Bluetooth

More information

ASUS Tablet. Elektronická príručka

ASUS Tablet. Elektronická príručka ASUS Tablet Elektronická príručka SK12169 December 2016 Prvé vydanie Informácie o autorských právach Žiadna časť tohto návodu na obsluhu, a to vrátane výrobkov a softvéru v ňom popísaných, nesmie byť bez

More information

GT-S5301. Používateľská príručka

GT-S5301. Používateľská príručka GT-S5301 Používateľská príručka Používanie tohto návodu Ďakujeme, že ste si vybrali toto mobilné zariadenie značky Samsung. Toto zariadenie poskytuje vysokokvalitnú mobilnú komunikáciu a zábavu prostredníctvom

More information

ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock Používateľská príručka

ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock Používateľská príručka ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock Používateľská príručka http://www.lenovo.com/safety Poznámka: Pred používaním týchto informácií a produktu, ktorého sa týkajú,

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka Xperia E4g E2003/E2006/E2053 Obsah Začíname...6 O tejto používateľskej príručke...6 Prehľad zariadenia...6 Zostavenie...7 Prvé spustenie zariadenia...9 Prečo potrebujete účet Google?...10

More information

Dell Venue 11 Pro-7140 Príručka používateľa

Dell Venue 11 Pro-7140 Príručka používateľa Dell Venue 11 Pro-7140 Príručka používateľa Regulačný model: T07G Regulačný typ: T07G002 Poznámky, upozornenia a výstrahy POZNÁMKA: POZNÁMKA uvádza dôležité informácie, ktoré umožňujú lepšie využitie počítača.

More information

Skrátená používateľská príručka SMARTFÓNU HAMMER IRON 2

Skrátená používateľská príručka SMARTFÓNU HAMMER IRON 2 nižšie Skrátená používateľská príručka SMARTFÓNU HAMMER IRON 2 Nr partii: 201708 Tvoríme pre Teba. Ďakujeme, že ste si vybrali zriadenie značky HAMMER. Pri tvorbe produktu sme na vás mysleli a urobili

More information

Marathon. Quick Start Guide. Hand-Held Computer

Marathon. Quick Start Guide. Hand-Held Computer Marathon Hand-Held Computer With Microsoft Windows 7 Professional or Microsoft Windows Embedded Standard 2009 or Microsoft Windows XP Professional Operating System Quick Start Guide MARATHON-QS Rev A 4/12

More information

ASUS Tablet. Elektronická príručka

ASUS Tablet. Elektronická príručka ASUS Tablet Elektronická príručka SK12802 Prvé vydanie Júl 2017 Informácie o autorských právach Žiadna časť tohto návodu na obsluhu, a to vrátane výrobkov a softvéru v ňom popísaných, nesmie byť bez vyjadrenia

More information

Mini DB Development Kit

Mini DB Development Kit Mini DB Development Kit Board to ZIF Interface Quick Start Guide MDBDK-BZ-EN-QS-01 Rev B 08/16 What is the Mini DB Development Kit? The Mini Decode Board Development Kit is a design tool for the N660X/N560X

More information

Váš HTC Legend. Používateľský sprievodca

Váš HTC Legend. Používateľský sprievodca Váš HTC Legend Používateľský sprievodca Predtým, ako spravíte čokoľvek iné, si prečítajte túto príručku Nabite batériu Batéria vo Vašom telefóne ešte nebola nabíjaná. Je dôležité, aby ste počas nabíjania

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Nokia 5 Používateľská príručka Vydanie 2018-03-26 sk-sk Informácie o tejto používateľskej príručke Dôležité: Pred použitím zariadenia si prečítajte dôležité informácie o bezpečnom používaní zariadenia

More information

Príručka k zariadeniu Handycam DCR-PJ5E/SR21E/SX21E Obsah Užitočné techniky nahrávania Register

Príručka k zariadeniu Handycam DCR-PJ5E/SR21E/SX21E Obsah Užitočné techniky nahrávania Register Kliknite Príručka k zariadeniu Handycam DCR-PJ5E/SR21E/SX21E 2011 Sony Corporation 4-290-838-31(1) Používanie dokumentu Príručka k zariadeniu Handycam V dokumente Príručka k zariadeniu Handycam nájdete

More information

kucharka exportu pro 9FFFIMU

kucharka exportu pro 9FFFIMU požiadavky na export kodek : Xvid 1.2.1 stable (MPEG-4 ASP) // výnimočne MPEG-2 bitrate : max. 10 Mbps pixely : štvorcové (Square pixels) rozlíšenie : 1920x1080, 768x432 pre 16:9 // výnimočne 1440x1080,

More information

XPS 8920 Setup and Specifications

XPS 8920 Setup and Specifications XPS 8920 Setup and Specifications Model počítača: XPS 8920 Regulačný model: D24M Regulačný typ: D24M001 Poznámky, upozornenia a výstrahy POZNÁMKA: POZNÁMKA uvádza dôležité informácie, ktoré umožňujú lepšie

More information

Vasco Translator UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA SLOVENČINA

Vasco Translator UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA SLOVENČINA Vasco Translator UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA SLOVENČINA Copyright 2016 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Obsah 1. Obsluha zariadenia 4 1.1 Funkčné tlačidlá 5 1.2 Nabíjanie batérie 6 1.3 Pamäťová

More information

Používateľská príručka Nokia Lumia 625

Používateľská príručka Nokia Lumia 625 Používateľská príručka Nokia Lumia 625 1.0. Vydanie SK Psst... Táto príručka nie je všetko... Telefón tiež obsahuje používateľskú príručku, ktorá je v prípade potreby kedykoľvek k dispozícii. Na domovskej

More information

ZE500KL. Návod na obsluhu

ZE500KL. Návod na obsluhu ZE500KL Návod na obsluhu SK10021 August 2015 Prvé vydanie Starostlivosť a bezpečnosť Pokyny Bezpečnosť cestnej premávky je prvoradá. Dôrazne odporúčame, aby ste svoje zariadenie nepoužívali počas jazdy

More information

Príručka k zariadeniu Handycam

Príručka k zariadeniu Handycam 3-287-847-42(1) Digitálna videokamera Práca s kamkordérom 8 Začíname 12 Príručka k zariadeniu Handycam DCR-SR210E/SR220E Nahrávanie/ prehrávanie Úpravy Používanie nahrávacích médií Prispôsobenie kamkordéra

More information

DDX9716BTS DDX9716BTSR DDX8016DABS

DDX9716BTS DDX9716BTSR DDX8016DABS DDX9716BTS DDX9716BTSR DDX8016DABS MONITOR S DVD PRIJÍMAČOM NÁVOD NA OBSLUHU 2016 JVC KENWOOD Corporation Slovak/02 (JKNL) OBSAH PRED POUŽITÍM... 2 PRVOTNÉ NASTAVENIA... 4 Prvotná inštalácia... 4 Nastavenie

More information

Váš HTC Desire. Používateľský sprievodca

Váš HTC Desire. Používateľský sprievodca Váš HTC Desire Používateľský sprievodca Predtým, ako spravíte čokoľvek iné, si prečítajte túto príručku Nabite batériu Batéria vo Vašom telefóne ešte nebola nabíjaná. Je dôležité, aby ste počas nabíjania

More information

Váš HTC EVO 3D Používateľská príručka

Váš HTC EVO 3D Používateľská príručka Váš HTC EVO 3D Používateľská príručka 2 Obsah Obsah Začíname Obsah balenia 8 HTC EVO 3D 8 Zadný kryt 10 Karta SIM 11 Pamäťová karta 12 Batéria 13 Zapnutie alebo vypnutie 16 Zadanie kódu PIN 16 Gestá prstom

More information

Dokumentácia k produktu, 4 Získajte informácie o dokumentácii dodávanej s vaším Beo6.

Dokumentácia k produktu, 4 Získajte informácie o dokumentácii dodávanej s vaším Beo6. Beo6 Príručka Obsah Dokumentácia k produktu, 4 Získajte informácie o dokumentácii dodávanej s vaším Beo6. Používanie ovládača Beo6, 5 Používanie tlačidiel na displeji ovládača Beo6 a jeho fyzických tlačidiel.

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka www.htc.com Používateľská príručka Pred pokračovaním si prečítajte nasledujúce informácie BATÉRIA NIE JE PRI PRVOM VYBRANÍ ZO ŠKATULE NABITÁ. POČAS NABÍJANIA ZARIADENIA NEVYBERAJTE BATÉRIU. ZÁRUKA STRÁCA

More information

UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA myphone Q-SMART LTE

UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA myphone Q-SMART LTE UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA myphone Q-SMART LTE Ďakujeme že ste si vybrali zariadenie od firmy myphone. Tato príručka je určená pre oboznámenie sa s obsluhou a funkciami zariadenia. Bez predchádzajúceho písomného

More information

SmartVision2 Užívateľská príručka

SmartVision2 Užívateľská príručka SmartVision2 Užívateľská príručka 1 / 88 Index Úvod 3 Obsah balenia 4 SmartVision2 Prehľad 5 Začíname 7 Režimy ovládania 9 Prístupnosť 15 Domovská obrazovka 22 Aplikácie 24 Oznámenia 25 Book reader 27

More information

Dell Latitude 12 Rugged Tablet-7202 Príručka používateľa

Dell Latitude 12 Rugged Tablet-7202 Príručka používateľa Dell Latitude 12 Rugged Tablet-7202 Príručka používateľa Regulačný model: T03H Regulačný typ: T03H001 Poznámky, upozornenia a výstrahy POZNÁMKA: POZNÁMKA uvádza dôležité informácie, ktoré umožňujú lepšie

More information

Urobte viac. Nighthawk X10 Inteligentný smerovač WiFi AD7200. Model R9000

Urobte viac. Nighthawk X10 Inteligentný smerovač WiFi AD7200. Model R9000 Urobte viac Nighthawk X10 Inteligentný smerovač WiFi AD7200 Model R9000 Názov a heslo siete WiFi Predvolený názov (SSID) a sieťový kľúč (heslo) siete WiFi sú pre smerovač jedinečné, ako sériové číslo.

More information

Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved.

Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved. MS Managed Service Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved. Reproduction, or translation of materials without the author's written permission is prohibited. No content may be reproduced without

More information

Smerovač Wifi Smart R6300v2 Inštalačná príručka

Smerovač Wifi Smart R6300v2 Inštalačná príručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation sú ochranné známky alebo registrované ochranné známky spoločnosti NETGEAR, Inc. alebo jej dcérskych spoločností v USA a v iných krajinách.

More information

CN75/CN75e NI. Quick Start Guide. with Windows Embedded Handheld 6.5. CN75NI-W65-EN-QS-0 Rev A 5/17

CN75/CN75e NI. Quick Start Guide. with Windows Embedded Handheld 6.5. CN75NI-W65-EN-QS-0 Rev A 5/17 CN75/CN75e NI with Windows Embedded Handheld 6.5 Quick Start Guide CN75NI-W65-EN-QS-0 Rev A 5/17 Introduction This document is for the CN75/CN75e NI. This is the non-incendive version of the CN75/CN75e.

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka BBB100-2 Obsah Nastavenie a základné funkcie...4 Rýchle zoznámenie so zariadením...4 Vloženie SIM karty...5 Vloženie pamäťovej karty...6 Zapnutie a vypnutie zariadenia...7 Pohyb

More information

Adaptér Memory Stick Duo ExpressCard

Adaptér Memory Stick Duo ExpressCard 3-218-419-81 (1) Adaptér Memory Stick Duo ExpressCard Návod na používanie MSAC-EX1 Slovensky Skôr ako začnete so zariadením pracova, pozorne si prečítajte tieto inštrukcie a odložte si ich pre prípad,

More information

Digitálny fotoaparát s vymeniteľnými objektívmi

Digitálny fotoaparát s vymeniteľnými objektívmi 4-537-941-21(1) Digitálny fotoaparát s vymeniteľnými objektívmi Návod na používanie E-mount Príručka pomoci (webová príručka) Podrobné pokyny týkajúce sa mnohých funkcií fotoaparátu nájdete uvedené v Príručke

More information

GT-I9001. Používateľská príručka

GT-I9001. Používateľská príručka GT-I9001 Používateľská príručka Používanie tejto príručky Ďakujeme, že ste si zakúpili tento mobilný telefón značky Samsung. Toto zariadenie vám umožňuje vysokokvalitnú mobilnú komunikáciu a zábavu, obe

More information

Zariadenie TouchPad aklávesnica

Zariadenie TouchPad aklávesnica Zariadenie TouchPad aklávesnica Katalógové číslo dokumentu: 409918-231 Máj 2006 V tejto príručke sú vysvetlené funkcie zariadenia TouchPad a klávesnice. Obsah 1 Zariadenie TouchPad Používanie zariadenia

More information

Príručka k zariadeniu Handycam

Príručka k zariadeniu Handycam 3-286-599-43(1) Digitálny HD video rekordér Príručka k zariadeniu Handycam HDR-SR10E Práca s videokamerou 9 Začíname 15 Nahrávanie a prehrávanie 26 Úpravy 49 Využívanie nahrávacích 65 médií Prispôsobenie

More information

Príručka pre mobilný HD Snap fotoaparát

Príručka pre mobilný HD Snap fotoaparát VKLIKNITE! Obsah Začíname Základné funkcie Príručka pre mobilný HD Snap fotoaparát MHS-PM1 Používanie funkcií snímania Používanie funkcií na prezeranie Prispôsobenie nastavení Prezeranie záberov na obrazovke

More information

(s GPRS) Lovecký fotoaparát

(s GPRS) Lovecký fotoaparát 10028940 (s GPRS) 10028941 Lovecký fotoaparát Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na zariadení.

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka HTC 10 2 Obsah Obsah Novinky Android 7.0 Nougat 10 Rozbalenie a prvotné nastavenie HTC 10 11 Zadný panel 12 Štrbiny so zásuvkami na kartu 12 Karta nano SIM 13 Pamäťová karta 15 Nabíjanie

More information

Videokamera HD. Návod na používanie CEL-SV2YA2R2

Videokamera HD. Návod na používanie CEL-SV2YA2R2 Videokamera HD Návod na používanie CEL-SV2YA2R2 Dbajte na tieto upozornenia AUTORSKÉ PRÁVA: Neoprávnený záznam materiálov s autorskými právami môže predstavovať porušenie práv ich vlastníkov a porušenie

More information

Návod na rýchle nastavenie bluesound.com

Návod na rýchle nastavenie bluesound.com Návod na rýchle nastavenie bluesound.com Dodávané príslušenstvo Stereo RCA / RCA kábel (2 m) Minijack 3,5mm / RCA kábel (2 m) Sieťový kábel 120V Sieťový kábel 230 V Ethernetový kábel (2 m) Bezdrátový prehrávač

More information

LL LED svietidlá na osvetlenie športovísk. MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám.

LL LED svietidlá na osvetlenie športovísk. MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám. LL LED svietidlá na osvetlenie športovísk MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám. LL SPORT LL SPORT je sofistikované vysoko výkonné LED svietidlo špeciálne

More information

Clock Radio. Register your product and get support at AJ4200. SK Príručka užívateľa

Clock Radio. Register your product and get support at   AJ4200. SK Príručka užívateľa Register your product and get support at www.philips.com/welcome Clock Radio AJ4200 SK Príručka užívateľa 1 a b c d e f g h i j k l m n o 2 3 1 Dôležité upozornenie Bezpečnosť a b c d e f g h i j k l Prečítajte

More information

Príručka užívateľa. Vždy pripravení pomôcť AW5000. Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na

Príručka užívateľa. Vždy pripravení pomôcť AW5000. Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na Vždy pripravení pomôcť Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte Philips AW5000 Príručka užívateľa Obsah 1 Dôležité 2 Bezpečnosť 2 Upozornenie 3 2 Váš

More information

Nokia 5230: Návod na použitie Vydanie

Nokia 5230: Návod na použitie Vydanie Nokia 5230: Návod na použitie 6.0. Vydanie VYHLÁSENIE O ZHODE NOKIA CORPORATION týmto vyhlasuje, že tento RM-588 výrobok spĺňa základné požiadavky a všetky príslušné ustanovenia smernice 1999/5/ES. Vyhlásenie

More information

HELLOMOTO. Predstavuje sa vám nový bezdrôtový telefón MOTOKRZR K1 GSM. Na úvod ponúkame rýchly popis telefónu. Otvorenie ponuky a vybratie položky

HELLOMOTO. Predstavuje sa vám nový bezdrôtový telefón MOTOKRZR K1 GSM. Na úvod ponúkame rýchly popis telefónu. Otvorenie ponuky a vybratie položky HELLOMOTO Predstavuje sa vám nový bezdrôtový telefón MOTOKRZR K1 GSM. Na úvod ponúkame rýchly popis telefónu. Otvorenie ponuky a vybratie položky Posunutie nahor, nadol, doľava alebo doprava Ľavé programové

More information

Dell OptiPlex 7020, Mini-Tower Príručka majiteľa

Dell OptiPlex 7020, Mini-Tower Príručka majiteľa Dell OptiPlex 7020, Mini-Tower Príručka majiteľa Regulačný model: D13M Regulačný typ: D13M001 Poznámky, upozornenia a výstrahy POZNÁMKA: POZNÁMKA uvádza dôležité informácie, ktoré umožňujú lepšie využitie

More information

Digital Terrestrial HD Receiver SRT 8211

Digital Terrestrial HD Receiver SRT 8211 Digital Terrestrial HD Receiver SRT 8211 Picture similar Installation Instructions Installationsanleitung Instructions d'installation Istruzioni per l'installazione Instrucciones de instalación Installationsanvisning

More information

Obsah. 8 Multimediální aplikace Fotoaparát Galerie YouTube Hudba Přehrávač videa...107

Obsah. 8 Multimediální aplikace Fotoaparát Galerie YouTube Hudba Přehrávač videa...107 For more information on how to use the phone, please go to www.alcatelonetouch.com and download the complete user manual. Moreover, on the website, you can also find answers to frequently asked questions,

More information

Stručný návod 5035D. Slovensky - CJB16T2ALARA

Stručný návod 5035D. Slovensky - CJB16T2ALARA 5035D Stručný návod Ďalšie informácie o spôsobe používania mobilu nájdete na stránke www.alcatelonetouch.com, z ktorej si môžete prebrať kompletnú používateľskú príručku. Navyše, na tejto webovej stránke

More information

Príručka. Mobilný HD Snap fotoaparát. Obsah. Register. VKliknite na tlačidlo! Začíname. Základné funkcie. Používanie s počítačom

Príručka. Mobilný HD Snap fotoaparát. Obsah. Register. VKliknite na tlačidlo! Začíname. Základné funkcie. Používanie s počítačom VKliknite na tlačidlo! Obsah Začíname Základné funkcie Používanie s počítačom Používanie funkcií snímania Používanie funkcií na prezeranie Prispôsobenie nastavení Potešenie s fotoaparátom 360 Video (MHS-PM5K)

More information

HDR-CX300E/CX305E/CX350E/ CX350VE/CX370E/XR350E/XR350VE

HDR-CX300E/CX305E/CX350E/ CX350VE/CX370E/XR350E/XR350VE 4-171-502-33(1) Obsah 9 Začíname 12 Nahrávanie/Prehrávanie 20 Správne používanie kamkordéra 40 HDR-CX300E/CX305E/CX350E/ CX350VE/CX370E/XR350E/XR350VE Digitálny HD video rekordér Príručka k zariadeniu

More information

Návod na inštaláciu software

Návod na inštaláciu software Návod na inštaláciu software Tento návod vysvetľuje, ako nainštalovať a nakonfigurovať software, ktorý umožňuje použiť stroj ako tlačiareň alebo skener pre počítač. Ak chcete získať softvér popísaný v

More information

Skynax. Remote Assist Console. User Guide

Skynax. Remote Assist Console. User Guide Skynax Remote Assist Console User Guide Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications and other information contained in this document without prior

More information

SLOVENSKY. Príručka pomocníka CANON INC CEL-SX3MA2R0. Bezdrôtové funkcie/príslušenstvo. Bezdrôtové funkcie. Príslušenstvo

SLOVENSKY. Príručka pomocníka CANON INC CEL-SX3MA2R0. Bezdrôtové funkcie/príslušenstvo. Bezdrôtové funkcie. Príslušenstvo /príslušenstvo Príručka pomocníka SLOVENSKY CANON INC. 2018 CEL-SX3MA2R0 1 /príslušenstvo Úvodné poznámky a právne informácie Zhotovením a prezretím úvodných skúšobných záberov skontrolujte, či sa správne

More information

GT-I8350. Používateľská príručka

GT-I8350. Používateľská príručka GT-I8350 Používateľská príručka Používanie tejto príručky Ďakujeme, že ste si zakúpili toto mobilné zariadenie značky Samsung. Toto zariadenie vám umožňuje vysokokvalitnú mobilnú komunikáciu a zábavu,

More information

Nokia E7 00: Návod na použitie

Nokia E7 00: Návod na použitie Nokia E7 00: Návod na použitie 2.0. Vydanie 2 Obsah Obsah Ochrana 5 Začíname 7 Tlačidlá a súčasti 7 Zmena hlasitosti hovoru, skladby alebo videoklipu 11 Zablokovanie alebo odblokovanie tlačidiel a displeja

More information

Panelový reproduktor. Návod na použitie HT-MT500/MT501

Panelový reproduktor. Návod na použitie HT-MT500/MT501 Panelový reproduktor Návod na použitie HT-MT500/MT501 VAROVANIE Zariadenie neinštalujte v stiesnených priestoroch, napríklad v knižnici alebo vstavanej skrini. Ventilačný otvor zariadenia nezakrývajte

More information

Používateľská príručka S302. This is the Internet version of the User guide. Print only for private use.

Používateľská príručka S302. This is the Internet version of the User guide. Print only for private use. Používateľská príručka S302 Ďakujeme vám, že ste si kúpili telefón Sony Ericsson S302. Ak chcete do telefónu získat ďalší obsah, navštívte webovú stránku www.sonyericsson.com/fun. Ak sa zaregistrujete

More information

GT-B5510. Používateľská príručka

GT-B5510. Používateľská príručka GT-B550 Používateľská príručka Používanie tejto príručky Ďakujeme, že ste si zakúpili toto mobilné zariadenie značky Samsung. Toto zariadenie vám umožňuje vysokokvalitnú mobilnú komunikáciu a zábavu, obe

More information

Dolphin ebase. Communication Cradle for the Dolphin 9700 Mobile Computer. User s Guide

Dolphin ebase. Communication Cradle for the Dolphin 9700 Mobile Computer. User s Guide Dolphin ebase Communication Cradle for the Dolphin 9700 Mobile Computer User s Guide Introduction The Ethernet Base (ebase) enables a single Dolphin 9700 computer to communicate with a host device over

More information

Inštalácia aplikácie Kies (PC Sync)

Inštalácia aplikácie Kies (PC Sync) Niektoré údaje v tejto príručke sa nemusia zhodovať s vašim zariadením, v závislosti od softvéru zariadenia alebo poskytovateľa služieb. Inštalácia aplikácie Kies (PC Sync) 1. Stiahnite si najnovšiu verziu

More information

32FDI5514 (REF. NO.: )

32FDI5514 (REF. NO.: ) 32FDI5514 (REF. NO.: 10090356) SLOVENČINA Obsah Bezpečnostné informácie... 2 Začíname... 3 Upozornenia & Funkcie & Príslušenstvo... 3 Diaľkový ovládač... 6 Pripojenia... 7 Prvá inštalácia USB pripojenia...

More information

notebooku Elektronická príručka

notebooku Elektronická príručka SK8713 Druhé vydanie Január 2014 notebooku Elektronická príručka SérieT100T Informácie o autorských právach Žiadna časť tohto návodu na obsluhu, a to vrátane výrobkov a softvéru v ňom popísaných, nesmie

More information

Register your product and get support at SA1VBE02 SA1VBE04 SA1VBE08 SA1VBE16. SK Príručka užívateľa

Register your product and get support at   SA1VBE02 SA1VBE04 SA1VBE08 SA1VBE16. SK Príručka užívateľa Register your product and get support at www.philips.com/welcome SA1VBE02 SA1VBE04 SA1VBE08 SA1VBE16 Príručka užívateľa Obsah 1 Dôležité bezpečnostné informácie 3 Všeobecná údržba 3 Recyklácia produktu

More information

Register your product and get support at

Register your product and get support at Portable TV PVD1075 Register your product and get support at www.philips.com/welcome Instrukcja obsługi Uživatelský manuál Návod na používanie Felhasználói kézikönyv 1 2 4 3 1 5 6 7 8 9 10 11 12 12 2 3

More information