:02. IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o. - akreditované počítačové kurzy a školenia. Informácie o katalógu:

Size: px
Start display at page:

Download ":02. IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o. - akreditované počítačové kurzy a školenia. Informácie o katalógu:"

Transcription

1

2 IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o. - akreditované počítačové kurzy a školenia Vážení zákazníci, dostáva sa Vám do rúk náš katalóg produktov a služieb. Našou prioritou je poskytnúť Vám prostredníctvom tohto katalógu čo najaktuálnejšie informácie o našich kurzoch, školeniach, termínoch kurzov ale aj informácie o aktuálnych zľavách a prebiehajúcich akciách. Vzhľadom na naše bohaté skúsenosti sme sa rozhodli, že katalóg od roku 2013 bude aktuálny aspoň 5 dní po jeho vytlačení. Denne sa totiž otvára množstvo nových termínov kurzov, mení sa ich obsadenosť a tým pádom sa menia aj štandardné ceny kurzov na LAST MINUTE ceny, ktoré pre Vás znamenajú výhodnejšiu kúpu kurzu za lepšiu cenu. Katalóg sa pripravuje tesne pred školeniami, ale vzhľadom na našu dynamiku a flexibilitu nevieme na 100% zaručiť aktuálnosť termínov a cien, ktoré sú v katalógu uvedené. Ak Vás zaujal nejaký kurz, chcete si pozrieť jeho učebnú osnovu, či nájsť iný termín, navštívte našu webovú stránku kde nájdete po dohľadaní kurzu všetky potrebné aktuálne informácie. Informácie o katalógu: :02 dátum a čas tlače katalógu otvorených termínov na našich stránkach 253 lastminute a garantovaných termínov 315 kurzov a školení v ponuke 43 lektorov pripravených prednášať

3 Vzdelávavacia spoločnosť IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o. s hlavným sídlom v Bratislave úspešne pôsobí na slovenskom trhu v oblasti IT vzdelávania od roku Našim hlavným poslaním je organizovanie a realizácia širokého spektra krátkodobých počítačových kurzov, školení a IT seminárov, ktoré sú určené nie len pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých užívateľov, skúsených administrátorov a ostatných IT profesionálov. Naša spoločnosť ročne vyvzdeláva formou počítačových kurzov tisíce účastníkov zo súkromnej, ale aj firemnej sféry a štátnej správy. Medzi našich klientov patria malé, stredné a veľké organizácie, pre ktoré smé každodennou súčasťou pri zvyšovaní efektivity ich práce prostredníctvom zaškoľovania zamestnancov v najnovších IT technológiách. Našimi klientmi sú ďalej aj záujemcovia o rekvalifikáciu, nezamestnaní, ktorým vďaka našim certifikátom pomáhame nájsť lepšie uplatnenie na trhu práce. Od roku 2009 ponúkame aj manažérske kurzy a tréningy pre rozvoj osobnosti. Kompletný zoznam konkrétnych referencií spolu s vyjadreniami našich zákazníkov Vám radi zašleme na požiadanie. Našou hlavnou víziou je prinášať kvalitné vzdelávanie, poskytovať pomoc pri výbere vhodného kurzu či školenia, snažíme sa byť maximálne flexibilní pri výbere termínu školenia a zároveň minimalizujeme Vaše náklady na vzdelávanie pri dodržaní maximálnej kvality. Prostredníctvom našej webovej stránky ponúkame tzv. LAST MINUTE termíny, kde sa výška zľavy na konkrétny termín môže pohybovať až do výšky 65%. Pre firmy a organizácie ponúkame pri objednávke už od troch účastníkov výrazné množstevné zľavy. Medzi ďalšie výhody, ktoré firemným zákazníkom ponúkame, patrí napríklad možnosť bezplatného prenájmu notebookov na nami realizované školenia v priestoroch klienta, rovnaká cenová a zľavová politika pri realizácii kurzov organizovaných v priestoroch zákazníka kdekoľvek na územi Slovenskej i Českej republiky a mnoho ďalších výhod. Táto verzia katalógu je určená pre právnícké osoby - firmy a podnikateľov. Všetky ceny v katalógu sú teda uvedené bez 20% DPH.

4 Vzdelávanie - realizácia počítačových kurzov Našou hlavnou činnosťou je vzdelávanie. Realizujeme počítačové kurzy a školenia od úplných základov práce s PC a počítačmi Mac až po školenia pre IT profesionálov a expertov z rôznych tém. Vzdelávame malé skupiny, ale vieme zabezpečiť aj školenia pre veľké firmy a organizácie pre stovky účastníkov. Naša ponuka platí pre všetkých - pre ľudí, ktorí si školenie financujú sami, ale aj pre zamestnancov spoločností, ktorým školenie objednáva a financuje ich zamestnávateľ. Štandardne školenia prebiehajú v našich kompletne zariadených moderných klimatizovaných počítačových učebniach, ale školenie je možné zrealizovať aj v priestoroch Vašej organizácie kdekoľvek v rámci Slovenskej alebo Českej republiky. Firmy a organizácie Pre firmy a organizácie ponúkame viacero foriem vzdelávania: - školenia one-to-one (individuálne) - otvorené školenia v našich priestoroch v Bratislave - uzatvorené školenia v našich priestoroch v Bratislave - uzatvorené školenia v priestoroch zákazníka Čas školení: - denné skupinové školenia (9:00-15:00) - večerné skupinové školenia (16:00-20:00) - víkendové skupinové školenia (9:00-14:00) - termíny na základe dohody, minimálne 3 hodiny denne Na vzdelávanie vo Vašich priestoroch máme pripravených 50 notebookov, ktoré sú Vám v prípade potreby plne k dispozícii. Pri realizácii skupinových školení od 8 osôb ich poskytujeme bezplatne. Súkromné osoby a živnostníci Súkromným osobám a živnostníkom ponúkame nasledovné formy vzdelávania: - školenia one-to-one (individuálne) - otvorené školenia v našich priestoroch v Bratislave - uzatvorené školenia v našich priestoroch v Bratislave Čas školení: - denné skupinové školenia (9:00-15:00) - večerné skupinové školenia (16:00-20:00) - víkendové skupinové školenia (9:00-14:00) - termíny na základe dohody, minimálne 3 hodiny denne Mimo našich učební, t.j. v domácnostiach súkromné osoby neškolíme. Ak chcete ušetriť na kurzoch už od jednej osoby, v tomto katalógu a na našej webovej stránke nájdete LAST MINUTE termíny. Vďaka nim získate výhodnejšiu cenu na školenie a môžete tak ušetriť pri prihásení seba, alebo svojich zamestnancov. Ak Vami požadované školenie nie je v ponuke LAST MINUTE zľavnených kurzov, kontaktujte nás, navrhneme Vám vhodný termín a spolu nájdeme riešenie, ktoré bude pre Vás čo najefektívnejšie.

5 Akreditácia a certifikácia Vďaka vysokej kvalite lektorského zboru a metodicky kvalitne pripraveným učebným osnovám sú naše školenia a kurzy akreditované Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky. To znamená, že účastník školenia získava po jeho absolvovaní akreditovaný certifikát a osvedčenie s celoštátnou platnosťou. Naše vzdelávacie stredisko je taktiež akreditovaným testovacím centrom (ATC) pre certifikáciu ECDL. Poskytujeme možnosti prípravy, ale aj samotnej certifikácie na tzv. Európsky vodičský preukaz na počítače, ktorý pozostáva zo siedmich modulov. Máme akreditácie v nasledovných oboroch: - Informačné technológie - Práca s počítačom (č. 2977/2009/301/1) - Informačné technológie - Grafické aplikácie a projektovanie pomocou počítača (č. 2977/2009/301/2) - Informačné technológie - Tvorba a programovanie internetových stránok (č. 2977/2009/301/3) - Informačné technológie - Operačné systémy, databázové servery a počítačové siete (č. 2977/2009/301/4) - Informačné technológie - Programovacie nástroje (č. 2977/2009/301/5) Množstevné zľavy a výhody pre Vás: Firmy a organizácie: Ušetrite čo najviac financií a získajte zľavu pri prihlasovaní viacerých účastníkov na jeden termín školenia: - skupina od troch účastníkov: - skupina od piatich účastníkov: - skupina od ôsmich účastníkov: Ak chcete vzdelávať za nižšiu cenu väčší počet účastníkov prihlásených na jeden termín školenia, môžete využiť aj druhý model zliav: - skupina od troch účastníkov: - skupina od piatich účastníkov: - skupina od ôsmich účastníkov: ZĽAVA 10% ZĽAVA 15% ZĽAVA 25% + 1 účastník bezplatne + 2 účastníci bezplatne + 4 účastníci bezplatne Kontaktujte nás, radi Vám po upresnení potrebných informácií obratom zašleme cenovú ponuku na vzdelávaciu aktivitu pre Vašu spoločnosť. Výška zľavy závisí od množstva faktorov, napr. termín, počet účastníkov, atď. Súkromné osoby a živnostníci: Ušetrite čo najviac financií a získajte zľavu pri objednaní viacerých kurzov naraz: - pri objednávke jedného kurzu: - pri objednávke dvoch kurzov: - pri objednávke troch kurzov: - pri objednávke piatich kurzov: ZĽAVA 5% pre držiteľov karty výhod ZĽAVA 10% / 15% * ZĽAVA 15% / 20% * ZĽAVA 25% / 30% * * zľava platí pre študentov, dôchodcov, nezamestnaných, mamičky na materskej dovolenke a držiteľov karty výhod. Zľavu nemožno uplatniť pri LAST MINUTE termínoch.

6 Kurzy pre začiatočníkov - Práca s počítačom, Windows, internet a Keďže neodmysliteľnou súčasťou každého počítača je aj operačný systém, ponúkame aj kurzy zamerané práve na najrozšírenejší operačný systém Microsoft Windows. Budúci účastník školení tak má možnosť vybrať si, či absolvuje školenie pre začiatočníka, kde sa naučí od začiatku spoznávať počítač a operačný systém Microsoft Windows 10. Najobľúbenejším kurzom z tejto kategórie je komplexný týždňový počítačový kurz pre začiatočníkov - balík IT ŠTART, kde sa okrem práce s počítačom preberajú aj základy práce s kancelárskym balíkom Microsoft Office - Microsoft Word, Microsoft Excel a práca s internetom. V tejto kategórii sa taktiež nachádzajú kurzy zamerané na prácu s internetom a om. IT ŠTART základný kurz - Základy práce s PC, Windows, Word, Excel, Internet 5 dní 4,37 AKCIA od 125,00 * IT ŠTART II. - pokročilá práca s počítačom a Windows 3 dni 2,79 Základy práce s počítačom - práca s Microsoft Windows 2 dni 1,39 AKCIA od 40,00 * Základy internetu, - pre začiatočníkov 1 deň 1,34 AKCIA od 36,50 * Efektívna práca s PC - operačný systém Windows v kancelárii 1 deň 3,45 IT ŠTART základný kurz - Základy práce s PC, Windows, Word, Excel, Internet (po) - večerný kurz, zľava -2764%, cena po zľave: 125,00 Základy práce s počítačom - práca s Microsoft Windows (po) - večerný kurz, zľava -2769%, cena po zľave: 40,00 Základy internetu, - pre začiatočníkov (st) - večerný kurz, zľava -2615%, cena po zľave: 36,50 * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy.

7 Kancelária Microsoft Office 2013/ balíky kurzov, prechodové kurzy Kto by nepoznal Microsoft Office - najpoužívanejší kancelársky balík na svete. Tento balík sa skladá z programov ako sú Word, Excel, Outlook, PowerPoint a iné. V tejto kategórií sa nachádzajú kurzy Microsoft Office, resp. balíky kurzov so zvýhodnenou cenou. Balíky sú určené pre úplných začiatočníkov, ale aj pre pokročilých používateľov. icrosoft Office I. - pre začiatočníkov (MS Word I., MS Excel I., MS PowerPoint I.) 5 dní 5,97 icrosoft Office II. - pre mierne pokročilých (MS Word II., MS Excel II., MS Outlook I.) 5 dní 6,21 icrosoft Office III. - pre pokročilých (MS Word III., MS Excel III., MS Outlook II.) 5 dní 7,05 Prechod z Microsoft Office 2003 na Microsoft Office bezproblémové zvládnutie Prechod z Microsoft prechodu Office na verziu na Microsoft Office bezproblémové zvládnutie Prechod z Microsoft prechodu Office na verziu na Microsoft Office ako zvládnuť prechod na Microsoft Office 2013 špecialista - Word, Excel, PowerPoint a Outlook od základov až po pokročilé možnosti 2 dni 3,10 1 deň 2,06 1 deň 2,06 16 dní 17,39 icrosoft Office I. - pre začiatočníkov (MS Word I., MS Excel I., MS PowerPoint I.) (po) - denný kurz (po) - večerný kurz (po) - denný kurz icrosoft Office II. - pre mierne pokročilých (MS Word II., MS Excel II., MS Outlook I.) (po) - denný kurz (po) - večerný kurz (po) - denný kurz icrosoft Office III. - pre pokročilých (MS Word III., MS Excel III., MS Outlook II.) (po) - denný kurz (po) - večerný kurz (po) - denný kurz

8 Apple kurzy - Mac OS X a ilife Počítače z dielne jednej z najúspešnejších spoločností sveta Apple, sú dnes rozšírené viac, ako kedykoľvek predtým. Ich vyššiu cenu ľudia začínajú vnímať ako pridanú hodnotu - nie len za kvalitné spracovanie, ale hlavne za operačný systém Mac OS X. Moderný, užívateľsky veľmi priateľský, rýchly a stabilný to je iba zopár superlatívov na jeho adresu. Tento operačný systém je iba výsadou počítačov značky Apple: imac, Mac mini a MacBook, a preto pri ovládaní takéhoto počítača budete potrebovať vedieť sa v ňom výborne orientovať, aby ste zo svojho počítača mohli vyťažiť maximum. Jeho jednoduchosť a intuitívnosť si jednoducho zamilujete, ale veľa vecí bude pre Vás nových. Kurzy v tejto kategórii Vám pomôžu rýchlo sa zorientovať vo svete nakusnutého jablka, aby ste čím skôr mohli začať svoj Mac využívať naplno. Mac OS X I. - pre úplných začiatočníkov 2 dni 3,45 AKCIA od 94,00 * Mac OS X - prechádzame z Windowsu na Mac 1 deň 2,79 AKCIA od 67,00 * Mac OS X II. - pre mierne pokročilých 1 deň 3,10 Mac OS X I. - pre úplných začiatočníkov (po) - denný kurz, zľava -2623%, cena po zľave: 94,00 Mac OS X - prechádzame z Windowsu na Mac (pi) - denný kurz, zľava -2303%, cena po zľave: 67,00 Apple Mac OS X III. - inštalácia, administrácia, správa a hardware 2 dni 5,23 Apple imovie - strihanie videa a tvorba filmov 2 dni 5,19 * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy.

9 Práca s om, Microsoft Outlook, komunikácia a spolupráca v time Počítačové kurzy a školenia v tejto kategórii sú zamerané na prácu v tíme. Microsoft Outlook je program používaný ako základ firemenej komunikácie. Jeho možnosti komunikácie rozširuje Microsoft Office 365, čo je clouduvá platforma obsahujúca množstvo webových aplikácií a nástrojov na komunikáciu, spoluprácu, time management ako aj plánovanie a kontrolu projektov. Microsoft Sharepoint je robustný webový portál, ktorého funkcionalita je dostupná aj v Office 365 vo forme Sharepoint Online. Sharepoint sa najčastejšie využíva ako úložisko dokumentov, ktoré podporuje schvaľovanie, nastavenie životnosti, a archiváciu dokumentov (registratúrny poriadok). Microsoft Project je moderný plánovací software z dielne Microsoftu na plánovanie a manažovanie veľkých projektov. Microsoft Outlook I. - práca s programom a om, kalendár, úlohy a kontakty 1 deň 1,93 Microsoft Outlook II. - práca v tíme, Time management a pokročilá práca s 1 deň 2,49 kalendárom Microsoft Outlook III. - administrácia programu, nastavenie pripojení a formuláre 1 deň 2,66 Microsoft Office 365 pre užívateľov - úvod do Office dni 4,95 Microsoft SharePoint pre užívateľov 1 - všeobecné školenie 2 dni 5,97 Microsoft SharePoint pre administrátorov - Návrh, správa a plánovanie 4 dni 17,43 Microsoft Project I. - pre začiatočníkov 2 dni 5,16 Microsoft Project II. - pre pokročilých 2 dni 9,11 Lotus Notes - základy 2 dni 3,45 Lotus Notes - pokročilé možnosti 2 dni 4,18 Microsoft Outlook I. - práca s programom a om, kalendár, úlohy a kontakty (pi) - denný kurz (pi) - večerný kurz (pi) - denný kurz Microsoft Outlook II. - práca v tíme, Time management a pokročilá práca s kalendárom (pi) - denný kurz (pi) - večerný kurz (pi) - denný kurz Microsoft Outlook III. - administrácia programu, nastavenie pripojení a formuláre (pi) - denný kurz Microsoft SharePoint pre užívateľov 1 - všeobecné školenie (po) - denný kurz Microsoft Project I. - pre začiatočníkov (st) - denný kurz

10 Textové editory - Word Textový editor Microsoft Word z produktového balíka Microsoft Office je najpoužívanejším programom na úpravu a prácu s textovými dokumentmi akéhokoľvek druhu. Program Microsoft Word pomáha používateľom vytvárať a zdieľať obsah s profesionálnym vzhľadom pomocou kombinácie komplexnej množiny nástrojov na písanie a ľahko použiteľného rozhrania. Školenia v tejto kategórii sú určené pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých používateľov, ktorí sa chcú naučiť pracovať s aplikáciou Microsoft Word od základu až po jeho pokročilé možnosti. V ponuke sú školenia zoradené podľa úrovne, znalostí a skúseností, ktoré budúci účastník školenia z programov Microsoft Word má. Ako si vybrať správny kurz Word? Pre účastníka - začiatočníka v oblasti textových programov, ktorý má záujem spoznať program Microsoft Word a naučiť sa aj jeho pokročilé možnosti, je vhodná voľba Balík Microsoft Word Profesionál, ktorý za výhodnú cenu obsahuje kurzy Microsoft Word I., Microsoft Word II. a Microsoft Word III. V ponuke sa nachádza aj jednodňové školenie Microsoft Word 2010, ktoré účastníkom prináša prehľad o nových vlastnostiach a možnostiach Wordu vo verzii Kurz je určený pre tých, ktorí vedia pracovať s aplikáciou Word v niektorej zo starších verzií, ale prechádzajú alebo prešli na novšiu a vylepšenú verziu Pre spoločnosti organizujeme aj kurzy, pri ktorých po bezplatnom vstupnom ohodnotení znalostí uchádzačov, pripravíme osnovy na mieru. Balík Microsoft Word Profesionál - komplexný balík kurzov 6 dní 7,44 Microsoft Word I. - pre začiatočníkov 2 dni 2,62 AKCIA od 71,00 * Microsoft Word II. - pre mierne pokročilých 2 dni 2,97 AKCIA od 80,50 * Microsoft Word III. - pre pokročilých 2 dni 3,98 Microsoft Word - riešenie praktických úloh 1 deň 4,15 Microsoft Word - hromadná korešpondencia 1 deň 2,04 Microsoft Word - tvorba diplomových prác a práca s veľkými dokumentami 2 dni 2,97 AKCIA od 80,50 * * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy. Balík Microsoft Word Profesionál - komplexný balík kurzov (po) - denný kurz (po) - večerný kurz (po) - denný kurz Microsoft Word I. - pre začiatočníkov (po) - denný kurz, zľava -2608%, cena po zľave: 71, (po) - večerný kurz, zľava -2608%, cena po zľave: 71, (po) - denný kurz Microsoft Word II. - pre mierne pokročilých (po) - denný kurz, zľava -2610%, cena po zľave: 80, (po) - večerný kurz (po) - denný kurz Microsoft Word III. - pre pokročilých (po) - denný kurz (po) - večerný kurz (po) - denný kurz Microsoft Word - tvorba diplomových prác a práca s veľkými dokumentami (po) - denný kurz, zľava -2610%, cena po zľave: 80,50

11 Tabuľkové kalkulátory - Excel Program Microsoft Excel z produktového balíka Microsoft Office je najpoužívanejším tabuľkovým kalkulátorom. Jeho naozaj všestranné využitie mu právom dáva status najvydarenejšieho programu z dielne Microsoftu. Využíva sa na tvorbu jednoduchých tabuliek určených pre tlač, ale aj na tvorbu zložitých a rozsiahlych tabuliek určených na analýzu, výpočty, rôzne výbery alebo štatistiku. V programe sa dá využívať okrem základných možností, ako je formátovanie textu a buniek vyše 300 rôznych matematických, logických, textových, štatistických a iných funkcií. Možnosti prepájania s rôznymi databázovými aplikáciami a programovanie v prostredí Visual Basic for Applications (VBA). Microsoft Excel profesionál - balík školení Excel I., Excel II. a Excel III. 6 dní 7,85 Microsoft Excel I. - pre začiatočníkov 2 dni 2,74 AKCIA od 74,00 * Microsoft Excel II. - pre mierne pokročilých 2 dni 3,07 AKCIA od 88,00 * Microsoft Excel III. - pre pokročilých 2 dni 3,77 AKCIA od 102,00 * Microsoft Excel IV. - práca s veľkým množstvom dát a databázy 2 dni 3,77 Microsoft Excel Databázy I. - Efektívne získavanie a čistenie údajov z rôznych zdrojov 2 dni 3,77 Microsoft Excel Databázy II. - Doplnok PowerPivot 2 dni 3,77 Microsoft Excel workshop - Vzorce a funkcie 1 deň 2,16 Microsoft Excel workshop - tvorba reportov 1 deň 2,16 Microsoft Excel VBA I. - Úvod do programovania makier 2 dni 3,77 AKCIA od 102,00 * Microsoft Excel VBA II. - Programovanie aplikačných formulárov pre makrá 2 dni 4,02 Microsoft Excel business - kontingenčné tabuľky 1 deň 2,16 Microsoft Excel business - tvorba vzorcov a funkcií 2 dni 3,83 Microsoft Excel business - štatistické výpočty a analýzy 1 deň 2,16 Microsoft Excel - riešenie praktických úloh 1 deň 4,15 Microsoft Excel I - For Beginners 2 dni 3,49 Microsoft Excel II - For Pre-Intermediate Users 2 dni 4,02 Microsoft Excel III - For Advanced Users 2 dni 4,88 Excel VBA I - Introduction to macro programming 2 dni 4,81 Excel VBA II - Programming application forms for macros 2 dni 5,11 * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy. Microsoft Excel profesionál - balík školení Excel I., Excel II. a Excel III (po) - denný kurz (št) - denný kurz (št) - večerný kurz (so) - víkendový kurz (št) - denný kurz Microsoft Excel I. - pre začiatočníkov (po) - denný kurz, zľava -2602%, cena po zľave: 74, (št) - denný kurz (št) - večerný kurz, zľava -2602%, cena po zľave: 74, (so) - víkendový kurz (št) - denný kurz Microsoft Excel II. - pre mierne pokročilých (st) - denný kurz (st) - denný kurz, zľava -2766%, cena po zľave: 88, (st) - večerný kurz (so) - víkendový kurz (st) - denný kurz (st) - denný kurz Microsoft Excel III. - pre pokročilých (st) - denný kurz, zľava -2607%, cena po zľave: 102, (st) - denný kurz (st) - večerný kurz (so) - víkendový kurz (st) - denný kurz Microsoft Excel Databázy I. - Efektívne získavanie a čistenie údajov z rôznych zdrojov (po) - denný kurz Microsoft Excel Databázy II. - Doplnok PowerPivot (po) - denný kurz Microsoft Excel workshop - Vzorce a funkcie (pi) - denný kurz (pi) - denný kurz Microsoft Excel VBA I. - Úvod do programovania makier (st) - denný kurz, zľava -2607%, cena po zľave: 102,00

12 Microsoft Excel VBA II. - Programovanie aplikačných formulárov pre makrá (po) - denný kurz Microsoft Excel business - tvorba vzorcov a funkcií (st) - denný kurz (st) - denný kurz

13 Prezentačné a grafické programy - Microsoft PowerPoint, Visio a Publisher Pomocou programu Microsoft PowerPoint sa tvoria a navrhujú profesionálne prezentácie akéhokoľvek druhu, tvoria sa a animujú vývojové diagramy a organizačné schémy. Vďaka knižniciam, dopredu definovaným štýlom, vopred pripraveným grafickým predlohám a animačným nástrojom je Microsoft PowerPoint výkonným nástrojom vhodným aj pre začiatočníkov v oblasti tvorby a návrhu počítačovej grafiky. V kategórii sa nachádza taktiež úvodný kurz Microsoft Visio, ktorý uľahčuje manažérom z rôznych odvetví vizualizovať, analyzovať a komunikovať komplexné informácie, systémy a procesy. Najobľúbenejším kurzom z tejto kategórie je kurz Microsoft PowerPoint I. - základy tvorenia prezentácií. Kategória obsahuje aj pokračovanie - kurz Microsoft PowerPoint II. - pokročilé techniky prezentácie, v ktorom sa naučíte využívať ešte viac funkcií PowerPointu a urobíte Vaše prezentácie pútavejšie a vďaka rôznym uľahčeniam - aj za kratší čas. Jednodňový kurz Prechod z Microsoft PowerPoint 2003 na verziu 2010 účastníkom prináša prehľad o nových vlastnostiach a možnostiach novšej verzie Toto školenie je vhodné pre používateľov programu Microsoft PowerPoint, ktorí prešli alebo sa chystajú prejsť na jeho novšiu verziu. Microsoft Office Visio je profesionálny nástroj určený na vytváranie diagramov, ktorý obsahuje pokročilé nástroje kreslenia a šablóny, čím nahrádza v tejto oblasti často používané aplikácie Microsoft Word a PowerPoint. Okrem jednoduchého kreslenia, Visio zabezpečuje vizualizáciu komplexných informácií a procesov na prezentačné účely, ako aj prepájanie diagramov s externými dátami. Prostredníctvom diagramov a grafov zobrazuje informácie v grafickej podobe, priebeh jednotlivých procesov, prepojenie subjektov a objektov a iné zaujímavé informácie. Širokú ponuku diagramov a grafov môžu dopĺňať texty a obrázky a rôzne objekty, ktoré slúžia na prehľadnú a zrozumiteľnú interpretáciu prezentovaných informácií. Microsoft PowerPoint profesionál - Ovládanie nástroja a tvorba profesionálnych 2 dni 3,10 prezentácií Microsoft PowerPoint I. - základy tvorenia prezentácií 1 deň 1,74 AKCIA od 47,00 * Microsoft PowerPoint II. - pokročilé techniky prezentácie 1 deň 1,74 Microsoft PowerPoint - riešenie praktických úloh 1 deň 4,15 Microsoft Visio I. - pre začiatočníkov 2 dni 3,90 AKCIA od 106,00 * Microsoft Publisher I. - pre začiatočníkov 2 dni 4,18 * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy. Microsoft PowerPoint profesionál - Ovládanie nástroja a tvorba profesionálnych prezentácií (st) - denný kurz (st) - večerný kurz (st) - denný kurz (st) - denný kurz Microsoft PowerPoint I. - základy tvorenia prezentácií (st) - denný kurz (st) - večerný kurz, zľava -2597%, cena po zľave: 47, (st) - denný kurz (st) - denný kurz Microsoft PowerPoint II. - pokročilé techniky prezentácie (pi) - denný kurz (št) - večerný kurz (št) - denný kurz (št) - denný kurz Microsoft Visio I. - pre začiatočníkov (po) - denný kurz, zľava -2618%, cena po zľave: 106,00

14 Databázové programy - Access Program Microsoft Access umožňuje používateľom rýchlo a jednoducho sledovať informácie a vytvárať zostavy pomocou používateľského rozhrania Microsoft Office Fluent a interaktívnych možností dizajnu, ktoré nevyžadujú rozsiahle znalosti databáz. Môžete rýchlo začať pracovať pomocou pripravených databázových riešení, ktoré možno modifikovať a prispôsobovať zmenám obchodných potrieb. Informácie môžete zhromažďovať pomocou formulárov v ovej správe, alebo môžete importovať údaje z externých aplikácií. Taktiež môžete vytvárať a upravovať detailné zostavy zobrazujúce roztriedené, odfiltrované a zoskupené informácie, ktoré umožňujú rozhodovanie na základe dobrej znalosti informácií. Pokiaľ ste ešte nikdy nepracovali s programom Access, ani s iným databázovým systémom, je vhodné začať kurzom Access I. pre začiatočníkov. V tomto kurze sa oboznámite so základnými princípmi databázových systémov, dozviete sa, ako sa databázy tvoria a ako sa pracuje s dátami v databázach. Kurz Access I. pre začiatočníkov Vás dostatočne pripraví na pokračovanie vo vzdelávaní sa kurzom Access II. pre pokročilých, kde sa dozviete, ako sa pracuje s dátami v iných zdrojoch (textové súbory, XML, SQL Server a iné) a ako tieto dáta prepojiť s tými, ktoré sa nachádzajú v databáze Access. Taktiež sa oboznámite s pokročilými dotazmi SQL a kurz Vás uvedie do tvorby makier pre databázy. Ak chcete svoje znalosti v databázovom systéme Access rozšíriť na maximum, prídite na kurz Access III. programovanie vo VBA, kde sa naučíte využívať jazyk Visual Basic for Applications a vytvárať tak v prostredí databázy Access vlastné podprogramy, ktoré prácu s databázou zjednodušia, sprehľadnia a prinesú očakávané výsledky v efektívnejšom čase s nižšími pracovnými nárokmi. Microsoft Access I. - základy databáz, tvorba tabuliek a dotazov 2 dni 3,55 Microsoft Access II. - tvorba formulárov bez programovania 2 dni 4,46 Microsoft Access III. - základy programovania vo VBA 2 dni 4,70 Microsoft Access I. - základy databáz, tvorba tabuliek a dotazov (št) - denný kurz Microsoft Access II. - tvorba formulárov bez programovania (st) - denný kurz Microsoft Access IV. - programovanie aplikačnej logiky formulára pomocou VBA 2 dni 4,70

15 Databázové systémy - Oracle Kurzy Oracle 10g alebo 11g sú určené pre databázových administrátorov a programátorov, ktorí pracujú alebo chcú začať pracovať v databázovom systéme Oracle. Tento databázový systém je určený pre vysoko výkonné prostredia a pre veľké databázové aplikácie. V tejto kategórii nájdete päť školení, ktoré sú určené pre budúcich programátorov a správcov tohto databázového systému. Kurz Oracle 10g/11g I. základy jazyka SQL Vás oboznámi so základnými princípmi databázového dotazovacieho jazyka SQL, v kurze Oracle 10g/11g II. programovanie v PL/SQL sa naučíte vytvárať zložitejšie algoritmy založené na technológii Procedural Language/SQL. Kurzy Oracle 10g III. a Oracle 11g III. administrácia účastníkov oboznámi s princípmi a postupmi pri správe databázového servera a nastavovaní jeho parametrov. Školenia organizujeme v našich priestoroch, ale aj v priestoroch zákazníka, čím sa školenie zefektívni, keďže je možné použiť priamo dáta a konfiguráciu vo firemnom prostredí, kde budúci absolvent pôsobí. Oracle 10g/11g I. - základy jazyka SQL 3 dni 7,72 Oracle 10g/11g II. - programovanie v PL/SQL 3 dni 10,01 Oracle 10g III. - administrácia 5 dní 22,74 Oracle 10g/11g - Pokročilé metódy analýzy dát v jazyku SQL 2 dni 8,07 Oracle 11g III. - administrácia 5 dní 22,74 Oracle - Business Intelligence Discoverer 2 dni 8,68 Balík Oracle profesionál - od základov jazyka SQL, PL/SQL až po pokročilé metódy analýzy dát 8 dní 17,39 Oracle 10g/11g I. - základy jazyka SQL (po) - denný kurz (st) - večerný kurz Oracle 10g/11g II. - programovanie v PL/SQL (st) - denný kurz Oracle 10g/11g - Pokročilé metódy analýzy dát v jazyku SQL (po) - denný kurz Oracle 11g III. - administrácia (ut) - denný kurz Balík Oracle profesionál - od základov jazyka SQL, PL/SQL až po pokročilé metódy analýzy dát (po) - denný kurz

16 Databázové systémy - MS SQL Microsoft SQL Server je všestranné, integrované a komplexné riešenie pre dáta, ktoré prispieva ku zvýšeniu výkonnosti užívateľov v celej organizácii poskytovaním zabezpečenejšej, spoľahlivejšej a produktívnejšej platformy pre podnikové dáta a aplikácie typu Business Intelligence. Špecialistom v oblasti IT ale aj ostatným pracovníkom prináša Microsoft SQL Server výkonné známe nástroje, obmedzuje zložitosť vytvárania, nasadzovania, správy a využívania podnikových dát a analytických aplikácií na najrôznejších platformách od mobilných zariadení až po podnikové informačné systémy. Prostredníctvom rozsiahlej sady funkcií, vzájomnej funkčnej spolupráce s Vašimi súčasnými informačnými systémami a automatizácie rutinných úloh ponúka Microsoft SQL Server organizáciám všetkých veľkostí úplné dátové riešenia. Kurzy v tejto kategórii sú určené pre úplných začiatočníkov v oblasti databázových systémov, ale aj pre odborníkov v tejto problematike. Kurz Microsoft SQL Server I. pre užívateľov je určený pre úplných začiatočníkov. Kurz Microsoft SQL Server II. dotazovanie pomocou Transact SQL a Kurz Microsoft SQL Server III. programovanie databázy sú určené pre tých, ktorí chcú získať vedomosti v oblasti skriptovania v jazyku SQL. Kurz Microsoft SQL Server IV. administrácia databázy je určený databázovým administrátorom, ktorí nadobudnú znalosti a praktické skúsenosti nevyhnutne potrebné pre optimálnu prácu so systémom Microsoft SQL Server. Microsoft SQL Server I. - úvod do SQL databáz 3 dni 7,72 Microsoft SQL Server II. - písanie dotazov pomocou Transact SQL 2 dni 6,32 Microsoft SQL Server pre vývojárov I. - pokročilá tvorba dotazov pomocou Transact SQL Microsoft SQL Server pre vývojárov II. - pokročilé metódy analýzy dát pomocou 2 dni 6,32 2 dni 6,32 AKCIA od 171,00 * Transact Microsoft SQL Server pre vývojárov III. - programovanie databázy 3 dni 7,72 Microsoft SQL Server pre správcov I. - inštalácia a konfigurácia databázového servera 2 dni 6,32 Microsoft SQL Server pre správcov II. - administrácia databázového servera 4 dni 8,63 SQL Server Reporting Services - inštalácia, vytváranie a nasadzovanie reportov 2 dni 7,97 MOC20761 MS SQL Dotazovanie v Transact-SQL 5 dní 24,90 MOC20762 MS SQL Vývoj SQL databáz 5 dní 24,90 MOC20764 MS SQL Administrácia databázovej infraštruktúry 5 dní 24,90 MOC20765 MS SQL Nasadzovanie SQL databáz 5 dní 24,90 MOC20461 MS SQL 2012 / Dotazovanie v Transact-SQL 5 dní 24,90 MOC20462 MS SQL 2012 / Administrácia databáz 5 dní 24,90 * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy.

17 Microsoft SQL Server I. - úvod do SQL databáz (po) - denný kurz Microsoft SQL Server pre vývojárov I. - pokročilá tvorba dotazov pomocou Transact SQL (po) - denný kurz Microsoft SQL Server pre vývojárov II. - pokročilé metódy analýzy dát pomocou Transact SQL (st) - denný kurz, zľava -2604%, cena po zľave: 171, (st) - denný kurz Microsoft SQL Server pre vývojárov III. - programovanie databázy (po) - denný kurz SQL Server Reporting Services - inštalácia, vytváranie a nasadzovanie reportov (st) - denný kurz

18 Digitálna grafika - grafické programy, webdesign a DTP Adobe Creative Cloud I. - ako na počítačovú grafiku a multimédiá pre začiatočníkov 1 deň 2,06 Moderná a kreatívna grafika bez Photoshopu pre začiatočníkov - Canva, vytvárajte špičkovú Balík Adobe grafiku Photoshop sami profesionál - Photoshop I., II., III. - od základov až po webdesign Adobe Photoshop a kreatívu I. pre začiatočníkov - práca s programom, grafika a fotografia od 2 dni 4,18 AKCIA od 113,00 * 5 dní 9,96 2 dni 3,67 AKCIA od 99,00 * základov Adobe Photoshop II. mierne pokročilý - pokročilé možnosti rastrov a kreatívna tvorba 2 dni 4,25 AKCIA od 115,00 * Adobe Photoshop III. pre marketing - grafika pre reklamu, web a webdesign 1 deň 3,45 AKCIA od 83,00 * Balík Adobe Illustrator profesionál - Illustrator I., II., III. - základy, tvorba, kreatíva a 3D 5 dní 10,29 Adobe Illustrator I. - základné školenie a úvod do vektorovej grafiky 2 dni 3,90 AKCIA od 106,00 * Adobe Illustrator II. - mierne pokročilý, kreslenie a kreatíva 2 dni 4,95 AKCIA od 134,00 * Adobe Illustrator III. - 3D grafika, pokročilé možnosti a nástroje 1 deň 3,45 AKCIA od 94,00 * Adobe Illustrator praktické cvičenia - kreslenie a návrh design manuálu 2 dni 4,95 Balík Adobe InDesign profesionál - časopis, noviny, brožúry a prospekty od základov až Adobe po pokročilé InDesign možnosti I. základy - práca s programom, zalamovanie textov a viacstranové 4 dni 7,67 2 dni 3,77 AKCIA od 108,00 * publikácie Adobe InDesign II. pre pokročilých - pokročilé typografické funkcie, knižné publikácie 2 dni 5,29 AKCIA od 144,00 * Adobe Captivate - rýchle vytváranie profesionálneho e-learningového obsahu 2 dni 4,93 Corel Draw! I. - základy 2 dni 3,77 Corel Draw! II. - pokročilé možnosti, technické kreslenie 2 dni 5,29 Corel Photopaint I. - pre začiatočníkov 2 dni 5,23 GIMP I. - pre začiatočníkov 2 dni 3,67 Balík Adobe grafik začiatočník - Photoshop, Illustrator a InDesign 6 dní 8,55 Grafik a DTP špecialista - počítačová grafika od základov až po pokročilé možnosti 16 dní 27,85 * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy. Moderná a kreatívna grafika bez Photoshopu pre začiatočníkov - Canva, vytvárajte špičkovú grafiku sami (št) - denný kurz, zľava -2602%, cena po zľave: 113,00 Balík Adobe Photoshop profesionál - Photoshop I., II., III. - od základov až po webdesign a kreatívu (po) - denný kurz (so) - víkendový kurz (po) - denný kurz Adobe Photoshop I. pre začiatočníkov - práca s programom, grafika a fotografia od základov (po) - denný kurz, zľava -2763%, cena po zľave: 105, (so) - víkendový kurz, zľava -2599%, cena po zľave: 99, (po) - denný kurz Adobe Photoshop II. mierne pokročilý - pokročilé možnosti rastrov a kreatívna tvorba (st) - denný kurz, zľava -2607%, cena po zľave: 115, (so) - víkendový kurz (st) - denný kurz (ut) - denný kurz Adobe Photoshop III. pre marketing - grafika pre reklamu, web a webdesign (pi) - denný kurz, zľava -2304%, cena po zľave: 83, (pi) - denný kurz, zľava -2623%, cena po zľave: 94, (pi) - denný kurz Balík Adobe Illustrator profesionál - Illustrator I., II., III. - základy, tvorba, kreatíva a 3D (po) - denný kurz Adobe Illustrator I. - základné školenie a úvod do vektorovej grafiky (po) - denný kurz, zľava -2618%, cena po zľave: 106, (so) - víkendový kurz Adobe Illustrator II. - mierne pokročilý, kreslenie a kreatíva (st) - denný kurz, zľava -2609%, cena po zľave: 134,00 Adobe Illustrator III. - 3D grafika, pokročilé možnosti a nástroje (pi) - denný kurz, zľava -2623%, cena po zľave: 94,00 Balík Adobe InDesign profesionál - časopis, noviny, brožúry a prospekty od základov až po pokročilé možnosti (po) - denný kurz (so) - víkendový kurz

19 Adobe InDesign I. základy - práca s programom, zalamovanie textov a viacstranové publikácie (po) - denný kurz, zľava -2767%, cena po zľave: 108, (so) - víkendový kurz Adobe InDesign II. pre pokročilých - pokročilé typografické funkcie, knižné publikácie (st) - denný kurz, zľava -2620%, cena po zľave: 144, (so) - víkendový kurz Corel Draw! I. - základy (po) - denný kurz (po) - denný kurz Corel Draw! II. - pokročilé možnosti, technické kreslenie (st) - denný kurz Balík Adobe grafik začiatočník - Photoshop, Illustrator a InDesign (so) - víkendový kurz

20 Online marketing a digitálna reklama, SEO, PPC AdWords Ads, Facebook, , Youtube a iné Kurz GDPR pre malé a stredné firmy - správa osobných údajov, povinnosti v 1 deň 3,98 marketingu Internet marketing a citlivé - údaje reklama a propagácia na internete pre začiatočníkov 1 deň 3,45 AKCIA od 94,00 * Internet marketing II. - začíname podnikať na webe, dokonalá web stránka a návrh 1 deň 4,15 AKCIA od 112,50 * online Internet stratégie marketing III. - návrh, plánovanie, efektívna tvorba a vyhodnotenie 1 deň 4,15 AKCIA od 112,50 * špičkových Instagram marketing kampaní I. pre začiatočníkov - tvorba a vedenie profilu, správa, stratégie 1 deň 3,65 a Facebook budovanie marketing dobrej značky I. - virálna komunikácia alebo ako byť správny sociálny manažér 1 deň 3,45 AKCIA od 94,00 * Facebook marketing II. - reklamy, platená propagácia a správa reklám 1 deň 3,45 AKCIA od 94,00 * Content marketing I. - stratégia, tvorba obsahu, návrh, vedenie a riadenie firemného 1 deň 3,80 AKCIA od 103,00 * blogu Efektívny marketing - ako na newsletter a hromadné y, návrh, tvorba, 1 deň 4,18 AKCIA od 113,00 * posielanie Internet marketing a štatistika Copywriting I. - dokonalé texty na webstránke a v reklame 1 deň 3,45 AKCIA od 94,00 * Internet marketing Copywriting II. - kreatíva a praktické cvičenia 1 deň 3,45 AKCIA od 94,00 * Balík SEO Profesionál - optimalizácia pre vyhľadávače 2 dni 8,02 Základy SEO - optimalizácia pre vyhľadávače I. 1 deň 4,18 AKCIA od 120,00 * Pokročilé SEO - optimalizácia pre vyhľadávače II. 1 deň 4,88 AKCIA od 140,00 * SEO workshop - optimalizácia pre vyhľadávače III. 1 deň 4,88 Tvorba úspešných PPC kampaní I. - Google Ads (AdWords) pre začiatočníkov 1 deň 3,45 AKCIA od 94,00 * Tvorba úspešných PPC kampaní II. - Google Ads (AdWords) pre mierne pokročilých 1 deň 4,18 AKCIA od 113,00 * Tvorba úspešných bannerových PPC kampaní III. - bannerová reklama v Google Ads 1 deň 4,18 (AdWords) Praktická tvorba - obsahová PPC kampaní sieť a remarketing - vyhľadávacia a banerová reklama v Google Ads 1 deň 2,76 (AdWords) Google Ads Workshop - optimalizácia a nastavenie PPC kampaní vo vyhľadávači pre 1 deň 4,18 AKCIA od 113,00 * mierne Prechodový pokročilých Kurz Google Adwords - novinky a rozdiely v novej verzii a nové 1 deň 2,95 funkcionality Google Analytics vo vyhľadávacej I. pre začiatočníkov a obsahovej - štatistika sieti webstránky 1 deň 3,45 Marketingový správca Youtube kanálu - od základov, cez stratégie, štatistiku, nástoje 3 dni 11,92 pre Efektívny nahrávanie YouTube a strihanie Marketing videa I. - štartujeme firemný video kanál 1 deň 4,15 Efektívny YouTube Marketing II. - potrebné nástroje a vybavenie pri budovaní 1 deň 4,15 úspešného Efektívny YouTube kanálu Marketing III. - štatistika, a stratégie pre zvyšovanie sledovanosti a 1 deň 4,15 odberateľov Online a digitálny a ako marketér predávaťšpecialista - komplexný balík marketingových kurzov aj 19 dní 46,44 pre Začíname úplných podnikať začiatočníkov - od dokonalého obsahu cez web stránky až po reklamu a 19 dní 39,80 meranie Google Ads úspešnosti (AdWords) špecialista - od základov PPC reklamy až po pokročilé

21 možnosti 6 dní 16,56

22 * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy. Internet marketing - reklama a propagácia na internete pre začiatočníkov (po) - denný kurz, zľava -2623%, cena po zľave: 94,00 Internet marketing II. - začíname podnikať na webe, dokonalá web stránka a návrh online stratégie (ut) - denný kurz, zľava -2611%, cena po zľave: 112,50 Internet marketing III. - návrh, plánovanie, efektívna tvorba a vyhodnotenie špičkových kampaní (st) - denný kurz, zľava -2611%, cena po zľave: 112,50 Facebook marketing I. - virálna komunikácia alebo ako byť správny sociálny manažér (po) - denný kurz, zľava -2623%, cena po zľave: 94,00 Facebook marketing II. - reklamy, platená propagácia a správa reklám (ut) - denný kurz, zľava -2623%, cena po zľave: 94,00 Content marketing I. - stratégia, tvorba obsahu, návrh, vedenie a riadenie firemného blogu (pi) - denný kurz, zľava -2610%, cena po zľave: 103,00 Efektívny marketing - ako na newsletter a hromadné y, návrh, tvorba, posielanie a štatistika (št) - denný kurz, zľava -2602%, cena po zľave: 113,00 Internet marketing Copywriting I. - dokonalé texty na webstránke a v reklame (po) - denný kurz, zľava -2623%, cena po zľave: 94,00 Internet marketing Copywriting II. - kreatíva a praktické cvičenia (ut) - denný kurz, zľava -2623%, cena po zľave: 94,00 Balík SEO Profesionál - optimalizácia pre vyhľadávače (št) - denný kurz (št) - denný kurz Základy SEO - optimalizácia pre vyhľadávače I (št) - denný kurz, zľava -2769%, cena po zľave: 120, (št) - denný kurz Pokročilé SEO - optimalizácia pre vyhľadávače II (pi) - denný kurz, zľava -2769%, cena po zľave: 140, (pi) - denný kurz SEO workshop - optimalizácia pre vyhľadávače III (št) - denný kurz

23 Tvorba úspešných PPC kampaní I. - Google Ads (AdWords) pre začiatočníkov (ut) - večerný kurz, zľava -2623%, cena po zľave: 94, (po) - denný kurz Tvorba úspešných PPC kampaní II. - Google Ads (AdWords) pre mierne pokročilých (so) - víkendový kurz, zľava -2602%, cena po zľave: 113, (ut) - denný kurz Tvorba úspešných bannerových PPC kampaní III. - bannerová reklama v Google Ads (AdWords) - obsahová sieť a remarketing (st) - denný kurz (st) - denný kurz Praktická tvorba PPC kampaní - vyhľadávacia a banerová reklama v Google Ads (AdWords) (po) - denný kurz Google Ads Workshop - optimalizácia a nastavenie PPC kampaní vo vyhľadávači pre mierne pokročilých (st) - denný kurz, zľava -2602%, cena po zľave: 113, (so) - víkendový kurz, zľava -2602%, cena po zľave: 113,00 Google Analytics I. pre začiatočníkov - štatistika webstránky (ut) - denný kurz (st) - denný kurz Efektívny YouTube Marketing I. - štartujeme firemný video kanál (pi) - denný kurz (pi) - denný kurz Efektívny YouTube Marketing II. - potrebné nástroje a vybavenie pri budovaní úspešného kanálu (pi) - denný kurz (pi) - denný kurz Efektívny YouTube Marketing III. - štatistika, a stratégie pre zvyšovanie sledovanosti a odberateľov a ako predávať (pi) - denný kurz

24 Tvorba webstránok od základov - HTML, CSS, JavaScript, jquery Problematika tvorby webových stránok robí z tejto kategórie jednu z najobľúbenejších v našej ponuke. O počítačové školenia a kurzy z tejto kategórie je veľký záujem, preto sa organizujú a realizujú veľmi často. Kurzy v kategórii tvorby webových stránok sú určené pre úplných začiatočníkov v tejto oblasti, ale aj pre skúsených programátorov. Veľmi populárny kurz Tvorba web stránok I. - HTML, CSS základy + JavaScript, PHP začiatočník a CSS mierne pokročilý je školenie, ktoré je odrazovým mostíkom v oblasti tvorby webových stránok a je určené pre úplných začiatočníkov. Pokiaľ máte skúsenosti s jazykom HTML a CSS, kategória obsahuje ďalšie kurzy na rozvíjanie vedomostí v oblasti programovania a tvorby webstránok. Balík Webdesignér I. - programátor a designer webstránok 5 dní 7,67 Tvorba webstránok I. - HTML, CSS základy, praktické CSS + úvod do JavaScript a PHP 3 dni 4,37 AKCIA od 118,00 * Tvorba webstránok I. - HTML, CSS základy 2 dni 3,20 AKCIA od 87,00 * Tvorba webstránok II. - webdesign, grafika na webstránkach a CSS pokročilý 2 dni 4,37 Tvorba webstránok III. - JavaScript, CSS3, AJAX a jquery 2 dni 4,37 AKCIA od 118,00 * Tvorba webstránok IV. - JavaScript a JSON 2 dni 4,37 Pokročilé webstránky - HTML5 a CSS3 2 dni 5,19 Pokročilé webstránky - jquery a JavaScript pokročilý 2 dni 4,88 NodeJS a ES6 I. - pre začiatočníkov 3 dni 7,30 NodeJS II. - pre pokročilých, Built-in moduly a NPM II. 2 dni 6,64 Pokročilé webstránky - Responzívny webdizajn a tvorba šablón pre CMS systémy 2 dni 5,19 Bootstrap I. pre začiatočníkov - responzívny HTML, CSS a JS framework 2 dni 4,18 Webdesignér a programátor web stránok špecialista - frontend developer a backend programátor * Akciové ceny a vyvojár platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy dní 34,82 Balík Webdesignér I. - programátor a designer webstránok (po) - denný kurz Tvorba webstránok I. - HTML, CSS základy, praktické CSS + úvod do JavaScript a PHP (po) - denný kurz, zľava -2603%, cena po zľave: 118,00 Tvorba webstránok I. - HTML, CSS základy (po) - denný kurz, zľava -2616%, cena po zľave: 87,00 Tvorba webstránok II. - webdesign, grafika na webstránkach a CSS pokročilý (št) - denný kurz Tvorba webstránok III. - JavaScript, CSS3, AJAX a jquery (po) - denný kurz, zľava -2603%, cena po zľave: 118, (po) - denný kurz Tvorba webstránok IV. - JavaScript a JSON (st) - denný kurz Pokročilé webstránky - HTML5 a CSS (po) - denný kurz (po) - denný kurz NodeJS a ES6 I. - pre začiatočníkov (po) - denný kurz NodeJS II. - pre pokročilých, Built-in moduly a NPM II (št) - denný kurz Pokročilé webstránky - Responzívny webdizajn a tvorba šablón pre CMS systémy (st) - denný kurz

25 Tvorba a výroba webstránok bez programovania, Wordpress a redakčné systémy Bezplatné redakčné systémy sú fenoménom posledných rokov. Chcete, aby výsledkom vášho snaženia bola webová stránka? Za pár hodín hotový web, ktorý iba nahráte na server a ide sa na to. Aby ste za pár dní vytvorili profesionálny e-shop, ktorý je okamžite schopný predávať? Táto kategória kurzov je potom presne pre vás! WordPress I. - inštalácia, nastavenie a tvorba web stránok a blogu pre začiatočníkov 3 dni 5,19 AKCIA od 141,00 * Wordpress II. a Visual Composer - dizajnovanie a tvorba obsahu, špičkové grafické podstránky WordPress III. pre WooCommerce neprogramátorov - tvorba a inštalácia kompletného e-shopu + teória 2 dni 4,48 AKCIA od 121,50 * 2 dni 5,19 AKCIA od 141,00 * predaja WordPress cez IV. internet a WooCommerce - pokročilé nastavenie e-shopu a online platby 1 deň 3,45 WordPress pre developerov - upravujeme témy a tvoríme moduly 2 dni 5,19 Balík kurzov vyrábame webstránku a eshop - sami vo WordPresse bez programovania a Vyrábame za týždeň webstránku (WordPress a I. blog + WordPress bez programovania III.) I. - inštalácia a tvorba webstránok pre Vyrábame začiatočníkov webstránku a e shop II. - elektronický obchod bez nutnosti 5 dní 9,41 3 dni 5,19 2 dni 5,19 AKCIA od 141,00 * programovania Adobe Dreamweaver - tvorba www pomocou vizuálnych nástrojov 2 dni 3,20 Individuálny kurz WordPress pre používateľov - správa, úprava a kompletný manažment Wordpress a Vašej Woocommerce hotovej web špecialista stránky - inštalácia a administrácia, správa, design, obsah, * Akciové eshop, ceny úprava platia na šablón vybrané a marketingová termíny, viď grafika Garantované termíny a zľavy. 1 deň 5,93 13 dní 19,88 WordPress I. - inštalácia, nastavenie a tvorba web stránok a blogu pre začiatočníkov (po) - denný kurz, zľava -2614%, cena po zľave: 141,00 Wordpress II. a Visual Composer - dizajnovanie a tvorba obsahu, špičkové grafické podstránky pre neprogramátorov (št) - denný kurz, zľava -2611%, cena po zľave: 121,50 WordPress III. WooCommerce - tvorba a inštalácia kompletného e-shopu + teória predaja cez internet (št) - denný kurz, zľava -2614%, cena po zľave: 141,00 WordPress IV. a WooCommerce - pokročilé nastavenie e-shopu a online platby (pi) - denný kurz Balík kurzov vyrábame webstránku a eshop - sami vo WordPresse bez programovania a za týždeň (WordPress I. + WordPress III.) (po) - denný kurz Vyrábame webstránku a blog bez programovania I. - inštalácia a tvorba webstránok pre začiatočníkov (po) - denný kurz Vyrábame webstránku a e shop II. - elektronický obchod bez nutnosti programovania (št) - denný kurz, zľava -2614%, cena po zľave: 141,00

26 Tvorba webstránok - programovanie v PHP a MySQL databázy V tejto kategórii sa nachádzajú kurzy pre tých, ktorý základy HTML jazyka a CSS štýlov majú za sebou a na svojich stránkach potrebujú zaradiť vyššiu rýchlosť v podobe programovacieho jazyka PHP a prípadne webstránku prepojiť s databázami ako je MySQL. Táto kategória teda obsahuje kurzy zamerané na výučbu jazyka PHP od základov až po objektové programovanie a taktiež kurzy zamerané na databázový systém MySQL. Balík PHP profesionál (PHP I., PHP II.) - tvorba dynamických www stránok 5 dní 8,36 PHP I. - základy programovania a tvorba dynamických skriptov 3 dni 5,23 PHP II. pre mierne pokročilých - úvod do objektového programovania 2 dni 4,37 PHP III. pre pokročilých - komunikácia s MySQL a tvorba databázových riešení 3 dni 5,23 PHP IV. - programovanie a tvorba e-shopu 3 dni 5,31 PHP - programujeme vlastný redakčný systém 2 dni 4,63 PHP OOP I. - úvod do objektovo-orientovaného programovania 2 dni 5,58 PHP OOP II. - pokročilé možnosti objektovo-orientovaného programovania 2 dni 5,58 MySQL a SQL jazyk I. - inštalácia, správa, úvod do databáz a SQL programovanie 2 dni 4,37 MySQL a SQL II. - pokročilé SQL, relačné databázy a Workbench 2 dni 4,96 AKCIA od 134,00 * Backend developer PHP a MySQL špecialista - od základov programovania, SQL databáz * Akciové až ceny po objektové platia na vybrané programovanie termíny, viď Garantované termíny a zľavy dní 17,39 Balík PHP profesionál (PHP I., PHP II.) - tvorba dynamických www stránok (st) - denný kurz PHP I. - základy programovania a tvorba dynamických skriptov (st) - denný kurz PHP II. pre mierne pokročilých - úvod do objektového programovania (st) - denný kurz PHP III. pre pokročilých - komunikácia s MySQL a tvorba databázových riešení (st) - denný kurz PHP IV. - programovanie a tvorba e-shopu (st) - denný kurz MySQL a SQL jazyk I. - inštalácia, správa, úvod do databáz a SQL programovanie (po) - denný kurz MySQL a SQL II. - pokročilé SQL, relačné databázy a Workbench (so) - víkendový kurz, zľava -2600%, cena po zľave: 134,00

27 Digitálne multimédiá a animácie - fotografia, video a profesionálna postprodukcia, Flash a a Animate Digitálna fotografia I. - úvod do profesionálnej digitálnej fotografie 2 dni 4,18 Digitálneho video I. - úvod do profesionálneho natáčania a postprodukcie videa 2 dni 5,19 Adobe Photoshop Camera Raw - profesionálna úprava digitálnych fotografií 2 dni 4,27 Adobe Premiere Pro I. - editácia a spracovanie videa 2 dni 4,93 Adobe After Effects I. - Hollywood na počkanie pre začiatočníkov 2 dni 4,93 Adobe Lightroom I. - pre začiatočníkov 2 dni 3,67 Adobe Lightroom II. - workshop pre mierne pokročilých 2 dni 4,53 Adobe Flash I. - animované a dynamické prvky 2 dni 3,20 Adobe Flash II. - programovanie v jazyku Action Script 2 dni 4,25 Adobe Animate I. - úvod do webových animácií a tvorba animovaných bannerov 2 dni 4,18 Adobe Animate II. - pokročilé možnosti a zložité animácie 2 dni 4,18 Adobe Animate III. - skriptovanie a ovládanie animácií v JavaScripte 1 deň 3,45 Grafik a fotograf špecialista - od základov grafiky a fotografie až po jej profesionálne 12 dní 20,88 spracovanie a úpravu Tieto kurzy realizujeme od jednej osoby. Momentálne nie je otvorený garantovaný ani zľavnený termín, ale kurzy otvoríme aj na základe Vášho záujmu. Termín kurzu si môžete vybrať na našej webovej stránke, alebo nás kontaktujte telefonicky na číslach 02/ , 02/ , alebo om na adrese itlearning@itlearning.sk.

28 2D a 3D projektovanie pomocou počítača a technické kreslenie Kurzy AutoCAD sú určené pre začiatočníkov z oblasti počítačového projektovania a designu, ale aj pre tých, ktorí už majú skúsenosti s projektovaním v programe AutoCAD alebo v inom programe, ale chcú si svoje znalosti rozšíriť a prehĺbiť. Program AutoCAD je celosvetovo najrozšírenejší Computer Aided Design (CAD) program. Jeho formáty súborov DWG a DXF sú štandardom pri výmene CAD dát. V súčasnej dobe je vo svete viac ako oficiálnych inštalácií programu AutoCAD. Používa sa na projektovanie, navrhovanie a kreslenie technických a projekčných výkresov najmä v stavebníctve, architektúre, strojárstve, elektrotechnike a pod. AutoCAD sa vyznačuje rozsiahlou ponukou funkcií, jednoduchou obsluhou, používateľským komfortom a vysokou efektivitou projekčných prác. 3D tlač a 3D modelovanie - základy 3D tlače, práca s tlačiarňou a modelovanie 2 dni 4,95 Balík AutoCAD profesionál - 2D technické kreslenie 5 dní 10,41 AutoCAD I. základy - úvod do programu a základy technického kreslenia 2 dni 4,25 AKCIA od 115,00 * AutoCAD II. - pokročilé techniky a možnosti 2 dni 4,95 AutoCAD III. pre pokročilých - bloky a parametrické rysovanie 1 deň 3,83 AKCIA od 104,00 * AutoCAD IV. Profesionál - správa výkresov a optimalizácia práce 2 dni 5,23 AutoCAD V. Programátor - vlastné príkazy a tvorba dodatočných prvkov 2 dni 5,23 AutoCAD pre pokročilých - 3D modelovanie, vytváranie a kreslenie objektov 2 dni 4,95 Technické kreslenie a práca s Draftsight - tvorba a editácia výkresov pre začiatočníkov 2 dni 5,19 Sketchup pre architektúru a stavebníctvo I. - základy programu, kreslenie, priestor a modelovanie * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy. 2 dni 5,19 3D tlač a 3D modelovanie - základy 3D tlače, práca s tlačiarňou a modelovanie (po) - denný kurz Balík AutoCAD profesionál - 2D technické kreslenie (po) - denný kurz (so) - víkendový kurz (po) - denný kurz (po) - denný kurz AutoCAD I. základy - úvod do programu a základy technického kreslenia (po) - denný kurz, zľava -2771%, cena po zľave: 122, (so) - víkendový kurz, zľava -2607%, cena po zľave: 115, (po) - denný kurz (po) - denný kurz AutoCAD II. - pokročilé techniky a možnosti (st) - denný kurz (so) - víkendový kurz (st) - denný kurz (st) - denný kurz AutoCAD III. pre pokročilých - bloky a parametrické rysovanie (pi) - denný kurz, zľava -2613%, cena po zľave: 104, (pi) - denný kurz (so) - víkendový kurz (pi) - denný kurz AutoCAD pre pokročilých - 3D modelovanie, vytváranie a kreslenie objektov (st) - denný kurz Sketchup pre architektúru a stavebníctvo I. - základy programu, kreslenie, priestor a modelovanie (po) - denný kurz

29 SAP kurzy pre používateľov a SAP ABAP školenia Kurzy ABAP AS Základy sú určené pre všetkých, ktorý majú dočinenia s technológiou nemeckej spoločnosti SAP bežní používatelia, konzultanti, administrátori, novoprijatí zamestnanci, ktorí budú pracovať s podnikovým softvérom SAP ale aj programátori, administrátori či ABAP developeri. SAP pre používateľov I. - základy a práca so systémom 2 dni 12,20 SAP pre používateľov II. - pokročilá práca so systémom 2 dni 12,20 AKCIA od 331,00 * SAP pre technikov a programátorov I. - technické základy 2 dni 13,59 SAP pre technikov a programátorov II. - Data Dictionary (DDIC) 3 dni 20,56 ABAP Debugger - vývoj v prostredí SAP, kontrola a reporty 2 dni 20,56 SAP pre používateľov I. - základy a práca so systémom (st) - večerný kurz SAP pre používateľov II. - pokročilá práca so systémom (st) - večerný kurz, zľava -2613%, cena po zľave: 331,00 SAP používateľ profesionál - začíname so SAPom, základy a pokročilá práca so systémom (st) - večerný kurz SAP ABAP Tipy a Triky - monitorovanie a zvyšovanie výkonnosti 2 dni 20,56 SAP a ABAP pre technikov a programátorov III. - Objektovo Orientované ABAP programovanie I. - ABAP Workbench a základné princípy programovania v 2 dni 20,56 2 dni 13,59 ABAPe programovanie II. - selection screens a tvorba komplexných dotazov 2 dni 13,59 SAP používateľ profesionál - začíname so SAPom, základy a pokročilá práca so 4 dni 20,91 systémom * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy.

30 Operačné systémy a servery Microsoft Windows Server Kurzy Windows Server 2012 sú určené pre sieťových administrátorov, ktorí majú sieťové služby postavené na platforme Windows Server Kurzy sú určené pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých v tejto oblasti. Počítačové kurzy a školenia v tejto kategórii sú zamerané na prácu so servermi, ktoré pracujú na platforme Microsoft Windows Server. Tieto školenia sú určené pre začiatočníkov v oblasti serverových systémov, ale aj pre administrátorov, ktorí si potrebujú svoje znalosti prehĺbiť a zdokonaliť. Okrem štandardných školení Microsoft Windows Server 2003 a Microsoft Windows Server 2008 ponúkame aj špecializované školenia zamerané na prácu s DNS serverom, tvorbu skriptov v jazyku Microsoft Visual Basic Scripting Edition a kategóriu uzatvára školenie zamerané na správu ového servera Microsoft Exchange. Všetky školenia v tejto kategórii sú vedené certifikovanými lektormi - držiteľmi certifikátov Microsoft Certified Systems Administrator a Microsoft Certified Trainer. Školenia zároveň slúžia aj ako príprava na certifikačné skúšky spoločnosti Microsoft. MOC Windows Server nasadenie, správa a údržba 5 dní 24,40 MOC Windows Server sieťové služby 5 dní 24,40 MOC Windows Server správa účtov Active Directory, Group Policy, 5 dní 30,51 AKCIA od 873,00 * ADFS, Microsoft ADCS, Windows ADRMServer 2012/ základné princípy, inštalácia a správa 3 dni 10,46 Microsoft Windows Server 2012/ sieťové služby 3 dni 11,85 Microsoft Windows Server 2012/ Active Directory základný kurz 3 dni 10,46 AKCIA od 283,50 * Microsoft Windows Server 2012/ Active Directory pokročilý kurz a cloud 3 dni 11,85 computing MOC Office nasadenie a správa 5 dní 28,88 MOC Windows Server nasadenie, správa a údržba 5 dní 24,40 MOC Windows Server Administrácia 5 dní 24,40 AKCIA od 698,00 * MOC Windows Server Konfigurácia pokročilých služieb 5 dní 30,51 Microsoft DNS server - rozlišovanie sieťových názvov 1 deň 4,78 Microsoft DHCP Server - Automatická konfigurácia zariadení v sieti 1 deň 2,57 Microsoft Exchange Server - inštalácia, správa a údržba 2 dni 5,97 Windows Server 2012/ file server, file services 3 dni 10,11 Windows Deployment Services (WDS) - nasadzovanie operačných systémov 5 dní 15,68 Virtualizácia a cloud computing - Hyper-V 2 dni 6,27 MOC Skriptovanie pomocou Windows PowerShell 5 dní 24,40 * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy.

31

32 MOC Windows Server správa účtov Active Directory, Group Policy, ADFS, ADCS, ADRMS (po) - denný kurz, zľava -2762%, cena po zľave: 873,00 Microsoft Windows Server 2012/ základné princípy, inštalácia a správa (po) - denný kurz Microsoft Windows Server 2012/ Active Directory základný kurz (st) - denný kurz, zľava -2611%, cena po zľave: 283,50 MOC Windows Server Administrácia (pi) - víkendový kurz, zľava -2761%, cena po zľave: 698,00 Windows Deployment Services (WDS) - nasadzovanie operačných systémov (po) - denný kurz

33 Operačné systémy, správa klientskych počítačov s Microsoft Windows IT kurzy v tejto kategórii sú vhodné pre záujemcov, ktorí sa neradia medzi začiatočníkov v oblasti práce s počítačom, ale bežnú prácu s počítačom a s operačným systémom Microsoft Windows už zvládajú. Ponuka obsahuje kurzy zamerané na pokročilú správu operačného systému Microsoft Windows, prácu s antivírusovými programami, antispyware programami a kurzy zamerané na hardvér alebo skladanie, či servis počítačov. Správca počítača I. - Počítačový hardvér, skladanie a oprava počítača 2 dni 3,45 Správca počítača II. - Windows 8 a 10 pre administrátorov 2 dni 4,50 Správca počítača III. - Zabezpečenie počítača, Windows firewall 1 deň 1,93 MOC Windows Client - Nasadenie a správa Windows 10 5 dní 24,40 MOC Windows Client - Nasadenie a správa Windows 10 v podnikovom 5 dní 30,51 prostredí Windows 8, prechodové školenie 1 deň 1,48 Windows 7 - prechodové školenie 1 deň 2,04 Tieto kurzy realizujeme od jednej osoby. Momentálne nie je otvorený garantovaný ani zľavnený termín, ale kurzy otvoríme aj na základe Vášho záujmu. Termín kurzu si môžete vybrať na našej webovej stránke, alebo nás kontaktujte telefonicky na číslach 02/ , 02/ , alebo om na adrese itlearning@itlearning.sk.

34 Operačné systémy, servery - Linux/UNIX Kurzy Linux a kurzy UNIX sú určené pre začiatočníkov v oblasti práce s operačnými systémami Linux a UNIX, pre sieťových administrátorov, ktorí majú v sieti serverové operačné systémy založené na platforme Linux a nemajú s týmito systémami žiadne skúsenosti, ale aj pre tých, ktorí skúsenosti s platformou Linux a UNIX už majú, no chcú rozšíriť svoje vedomosti. Počítačové kurzy a školenia v tejto kategórii sú zamerané na prácu s operačnými systémami Linux a UNIX. Tieto školenia sú určené pre začiatočníkov v oblasti práce s operačným systémom Linux, ale aj pre administrátorov serverov pracujúcich na platforme Linux alebo UNIX, ktorí si potrebujú svoje znalosti prehĺbiť a zdokonaliť. Okrem štandardných školení ponúkame aj špecializované školenia zamerané na konfiguráciu služby DNS, automatickej konfigurácie sieťových zariadení pomocou DHCP, tvorbu firewallového riešenia, konfiguráciu poštového, webového a databázového servera a tvorbu skriptov pre Bash. Balík Linux profesionál - od základov, administrácia až po skriptovanie v jazyku BASH 10 dní 17,39 Linux/UNIX I. pre začiatočníkov - úvod do Linuxu a základné nastavenia 2 dni 3,67 Linux/UNIX II. - správa a údržba systému 2 dni 5,41 Linux/UNIX III. - pokročilá administrácia 2 dni 5,93 Linux/UNIX IV. - sieťové služby 2 dni 5,97 Linux/UNIX V. - skriptovanie v jazyku Bash od základov 2 dni 3,67 Linux/UNIX DNS Server - rozlišovanie sieťových názvov 2 dni 4,78 Linux/UNIX - Tvorba firewallového riešenia 2 dni 4,78 Linux/UNIX - Inštalácia a konfigurácia poštového servera 3 dni 7,17 Tvorba LAMP - webserver Linux, Apache, MySQL, PHP 1 deň 2,57 Balík Linux profesionál - od základov, administrácia až po skriptovanie v jazyku BASH (po) - večerný kurz (st) - denný kurz Linux/UNIX I. pre začiatočníkov - úvod do Linuxu a základné nastavenia (po) - večerný kurz (st) - denný kurz Linux/UNIX II. - správa a údržba systému (po) - večerný kurz (st) - denný kurz Linux/UNIX III. - pokročilá administrácia (po) - večerný kurz (st) - denný kurz Linux/UNIX IV. - sieťové služby (po) - večerný kurz (st) - denný kurz (so) - víkendový kurz Linux/UNIX V. - skriptovanie v jazyku Bash od základov (po) - večerný kurz (st) - denný kurz (so) - víkendový kurz Linux/UNIX DNS Server - rozlišovanie sieťových názvov (st) - denný kurz Linux/UNIX - Tvorba firewallového riešenia (po) - denný kurz Linux/UNIX - Inštalácia a konfigurácia poštového servera (st) - denný kurz Tvorba LAMP - webserver Linux, Apache, MySQL, PHP (pi) - denný kurz

35 Programovacie jazyky Úvod do všeobecného programovania - základy programovania 2 dni 2,85 Programovací jazyk R I.- pre začiatočníkov 2 dni 4,98 Programovací jazyk R II.- Manipulácia s dátami a vizualizácia 2 dni 5,64 Programovací jazyk R III. - Modelovanie 2 dni 6,31 Python I. - pre začiatočníkov, základy programovania 2 dni 5,19 AKCIA od 141,00 * Python II. - objektové programovanie pre mierne pokročilých 2 dni 5,19 Delphi I. - základy programovacieho jazyka 3 dni 7,14 Delphi II. - objektovo orientované programovanie 2 dni 5,19 Microsoft Visual C/C++ I. - pre začiatočníkov 3 dni 5,05 Microsoft Visual C++ II. - objektové programovanie 2 dni 6,56 Microsoft Visual C# I. - pre začiatočníkov 3 dni 5,05 Microsoft Visual C# II. - pre pokročilých 2 dni 6,56 Microsoft Visual Basic I. - pre začiatočníkov 3 dni 5,05 Microsoft Visual Basic II. - pre pokročilých 2 dni 6,56 Microsoft Visual Basic.NET I. - pre začiatočníkov 3 dni 7,83 Microsoft Visual Basic.NET II. - pre pokročilých 3 dni 10,02 Balík Java Profesionál pre začiatočníkov - od základov až po pokročilé možnosti 6 dní 13,91 Java I. - pre začiatočníkov 2 dni 5,05 AKCIA od 137,00 * Java II. - pre mierne pokročilých 2 dni 6,56 AKCIA od 178,00 * Java III. - pokročilé techniky 2 dni 7,57 AKCIA od 205,00 * Java IV. - Java SE pre profesionálov 2 dni 7,72 AKCIA od 209,00 * Java V. - Java EE aplikácia pre webový server 2 dni 9,05 Java špecialista - od základov, pokročilé techniky SE a EE 10 dní 23,20 OpenGL v C++/Delphi - úvod do Windows API a práca s programom 2 dni 6,27 Assembler x86 I. - základy programovania 2 dni 5,19 Assembler x86 II. - Windows API 2 dni 5,19 Assembler x86 III - Windows API pokročilý 2 dni 5,19 * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy.

36

37 Programovací jazyk R I.- pre začiatočníkov (st) - denný kurz Programovací jazyk R II.- Manipulácia s dátami a vizualizácia (st) - denný kurz Programovací jazyk R III. - Modelovanie (st) - denný kurz Python I. - pre začiatočníkov, základy programovania (st) - denný kurz, zľava -2614%, cena po zľave: 141, (st) - večerný kurz (st) - denný kurz (st) - denný kurz Python II. - objektové programovanie pre mierne pokročilých (st) - denný kurz (st) - večerný kurz (st) - denný kurz Balík Java Profesionál pre začiatočníkov - od základov až po pokročilé možnosti (st) - denný kurz Java I. - pre začiatočníkov (st) - denný kurz, zľava -2615%, cena po zľave: 137, (so) - víkendový kurz Java II. - pre mierne pokročilých (st) - denný kurz, zľava -2615%, cena po zľave: 178, (so) - víkendový kurz Java III. - pokročilé techniky (st) - denný kurz, zľava -2609%, cena po zľave: 205, (so) - víkendový kurz Java IV. - Java SE pre profesionálov (so) - víkendový kurz, zľava -2608%, cena po zľave: 209, (st) - denný kurz Java V. - Java EE aplikácia pre webový server (so) - víkendový kurz (st) - denný kurz

38 Programovanie mobilných aplikácií - tablety, smartfóny Pojem telefón sa za posledné roky veľmi zmenil. iphone v 2007 odštartoval éru "kancelárie vo vrecku" a počet Android telefónov denne celosvetovo rastie v tisícoch. Záujem o tvorbu mobilných aplikácií práve pre inteligentné telefóny sa posledné roky preto prudko narástol. V tejto kategórií sa nachádzajú kurzy zamerané na programovanie a vývoj aplikácií pre mobilnú platformu Android a ďalšou, samostatnou kapitolou je vývoj aplikácií pre platformu ios, čo sú aplikácie pre iphone, ipad a ipod. Kurzy sú určené pre úplných začiatočníkov v tejto oblasti, to znamená že sa od účastníka neočakávajú žiadne znalosti ani vedomosti z oblasti objektového programovania. Na kurzoch sa účastníci všetko naučia. Pri ios kurzoch sa očakávajú znalosti operačného systému OS X, keďže aplikácie pre iphone a ipad sa programujú výhradne z počítačov od firmy Apple. Kurz Android programátor profesionál - od základov tvorenia aplikácií až po pokročilé Programujeme možnosti aplikácie pre Android I. - úvod do programovania v Jave a 5 dní 10,42 2 dni 4,37 objektového Programujeme programovania aplikácie pre Android II. - pokročilé aplikácie a práca s databázou 2 dni 4,85 Programujeme aplikácie pre Android III. - pokročilé techniky, GPS, senzory, notifikácie 1 deň 3,45 Programovanie v SWIFTe pre ios I. - tvorba aplikácií pre iphone a ipad 2 dni 6,27 Programovanie pre ios II. pre pokročilých - tvorba aplikácií pre iphone a ipad 2 dni 6,27 Java a Android balík profesionál - programovanie v Jave a tvorba aplikácií pre Android pre začiatočníkov 9 dní 17,39 Kurz Android programátor profesionál - od základov tvorenia aplikácií až po pokročilé možnosti (po) - denný kurz Programujeme aplikácie pre Android I. - úvod do programovania v Jave a objektového programovania (po) - denný kurz Programujeme aplikácie pre Android II. - pokročilé aplikácie a práca s databázou (st) - denný kurz Programujeme aplikácie pre Android III. - pokročilé techniky, GPS, senzory, notifikácie (pi) - denný kurz

39 Počítačové siete Počítačové kurzy v tejto kategórii oboznamujú účastníkov s problematikou počítačových sietí. Kurz Počítačové siete I. - úvod do počítačových sietí poskytuje vedomosti, ktoré sú potrebné na získanie prehľadu v počítačových sieťach. Pred absolvovaním kurzu Počítačové siete I. - úvod do počítačových sietí nie sú potrebné žiadne znalosti z oblasti počítačových sietí. Kurz Počítačové siete II. - Základné sieťové služby a IP adresovanie účastníkov oboznámi s princípom adresovania v TCP/IP sieťach, poučí účastníkov o možnostiach vytvárania malých, ale aj veľkých sietí. V kurze Počítačové siete II. - Základné sieťové služby a IP adresovanie účastníci získajú znalosti potrebné pre nastavenie kooperácie viacerých počítačových sietí pomocou routerov. Kurz Počítačové siete IV. - zásady bezpečnosti sietí je zameraný na zabezpečenie sietí, poskytuje znalosti potrebné na zabezpečenie a ochranu siete pred prienikmi. Ponúkame aj cenovo výhodný Kurz Balík Počítačové siete pre začiatočníkov, ktorý za zvýhodnenú cenu obsahuje kurz Počítačové siete I. - úvod do počítačových sietí, kurz Počítačové siete II. - Základné sieťové služby a IP adresovanie a kurz Počítačové siete IV. - zásady bezpečnosti sietí. Balík Počítačové siete pre začiatočníkov - Správa počítačových sietí, prideľovanie IP 5 dní 9,41 adries, Balík Počítačové konfigurácia siete a bezpečnosť - MTCNA 4 dni 10,04 Počítačové siete I. - Úvod do počítačových sietí 3 dni 5,23 AKCIA od 142,00 * Počítačové siete II. - Úvod do sieťovej bezpečnosti 2 dni 5,23 Počítačové siete III. - Sieťové protokoly, IP adresovanie a návrh podsietí 2 dni 5,58 Balík Počítačové siete pre začiatočníkov - Správa počítačových sietí, prideľovanie IP adries, konfigurácia a bezpečnosť (po) - denný kurz Počítačové siete I. - Úvod do počítačových sietí (po) - denný kurz, zľava -2616%, cena po zľave: 142,00 Počítačové siete II. - Úvod do sieťovej bezpečnosti (št) - denný kurz Počítačové siete IV. - Úvod do smerovačov (router) 2 dni 5,58 Počítačové siete V. - Úvod do Firewall a QoS 2 dni 5,58 CCNA - Príprava na certifikáciu 3 dni 25,18 * Akciové ceny platia na vybrané termíny, viď Garantované termíny a zľavy.

40 Soft Skills a kurzy pamäte a mozgu Vyjednávanie - riešenie sporných situácií 2 dni 6,94 Koučing a self koučing v praxi - Ako sa stať koučom a aké nástroje pri koučingu 1 deň 3,45 využívať Komunikácia a asertivita v bežnej a profesionálnej praxi - Zvládanie emócií, 2 dni 6,94 reagovanie Efektívna pamäť a bránenie - pamäťové sa voči techniky manipulácií a zlepšenie pamäte v praxi 1 deň 3,45 Efektívna pamäť - mapovanie myšlienok 1 deň 4,85 Tieto kurzy realizujeme od jednej osoby. Momentálne nie je otvorený garantovaný ani zľavnený termín, ale kurzy otvoríme aj na základe Vášho záujmu. Termín kurzu si môžete vybrať na našej webovej stránke, alebo nás kontaktujte telefonicky na číslach 02/ , 02/ , alebo om na adrese itlearning@itlearning.sk.

41 Denné letné počítačové tábory Ahoj kamaráti! Spoločnosť IT LEARNING SLOVAKIA vo svojich počítačových učebniach v Bratislave pripravuje na leto 2017 pre Teba a Tvojich kamarátov letné denné počítačové tábory. Celoročne poskytujeme pre dospelých vzdelávanie formou počítačových kurzov, počítačových školení a seminárov. Počas letných prázdnin dávame priestor aj deťom od 6 do 18 rokov. Vyber si svoj tábor, nauč sa plno nových vecí, spoznaj nových kamarátov a na konci leta hraj o skvelé ceny! Počítačové tábory organizujeme už piaty rok a prebiehajú dennou formou od 8:00 do 15:30 v našich počítačových učebniach na Kominárskej ulici v Bratislave. Každý účastník tábora má svoje vlastné pracovisko a svoj vlastný počítač. K dispozícii Ti bude vysoko rýchlostný internet, rôzne školiace materiály a všetky vymoženosti, ktoré sa dostávajú dospelákom pri počítačových kurzoch a školeniach. Každý tábor je vedený skúseným a trpezlivým lektorom, ktorý bude pripravený odpovedať na akékoľvek technické otázky. Tábor - Malý webdizajnér 5 dní 3,73 Tábor - Grafik a fotograf (Adobe Photoshop) 5 dní 3,93 Tábor - Programátor a dizajnér webstránok 5 dní 3,93 Tábor - Malý programátor 5 dní 3,93 Tábor - Malý režisér 5 dní 4,08 Tábor - Malý 3D animátor 5 dní 4,08 Tieto kurzy realizujeme od jednej osoby. Momentálne nie je otvorený garantovaný ani zľavnený termín, ale kurzy otvoríme aj na základe Vášho záujmu. Termín kurzu si môžete vybrať na našej webovej stránke, alebo nás kontaktujte telefonicky na číslach 02/ , 02/ , alebo om na adrese itlearning@itlearning.sk.

42

Ceny kurzov a školení

Ceny kurzov a školení Ceny kurzov a školení Základy práce s PC Základy práce s PC, Internet,Word Cena: 133.00 Základy práce s počítačom a internetom Cena: 63.00 Windows v dennej praxi Cena: 69.00 Word + Excel základy Cena:

More information

Aplikačný dizajn manuál

Aplikačný dizajn manuál Aplikačný dizajn manuál Úvod Aplikačný dizajn manuál je súbor pravidiel vizuálnej komunikácie. Dodržiavaním jednotných štandardov, aplikácií loga, písma a farieb pri prezentácii sa vytvára jednotný dizajn,

More information

TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca

TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca Obsah balenia TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca PoE injektor Napájací adaptér CD Ethernet kábel Systémové požiadavky

More information

Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved.

Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved. MS Managed Service Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved. Reproduction, or translation of materials without the author's written permission is prohibited. No content may be reproduced without

More information

Podporované grantom z Islandu, Lichtenštajnska a Nórska prostredníctvom Finančného mechanizmu EHP a Nórskeho finančného mechanizmu

Podporované grantom z Islandu, Lichtenštajnska a Nórska prostredníctvom Finančného mechanizmu EHP a Nórskeho finančného mechanizmu Podporované grantom z Islandu, Lichtenštajnska a Nórska prostredníctvom Finančného mechanizmu EHP a Nórskeho finančného mechanizmu Závereč ný workshop projektu INEDU-GOV Inovatívne vzdelávanie pracovníkov

More information

Microsoft Azure platforma pre Cloud Computing. Juraj Šitina, Microsoft Slovakia

Microsoft Azure platforma pre Cloud Computing. Juraj Šitina, Microsoft Slovakia Microsoft Azure platforma pre Cloud Computing Juraj Šitina, Microsoft Slovakia m Agenda Cloud Computing Pohľad Microsoftu Predstavujeme platformu Microsoft Azure Benefity Cloud Computingu Microsoft je

More information

Mesačná kontrolná správa

Mesačná kontrolná správa Mesačná kontrolná správa Štrukturálna štúdia mar.18 feb.18 jan.18 dec.17 nov.17 okt.17 sep.17 aug.17 júl.17 jún.17 máj.17 apr.17 mar.17 Internetová populácia SR 12+ 3 904 509 3 802 048 3 870 654 3 830

More information

Manuál k programu FileZilla

Manuál k programu FileZilla Manuál k programu FileZilla EXO TECHNOLOGIES spol. s.r.o. Garbiarska 3 Stará Ľubovňa 064 01 IČO: 36 485 161 IČ DPH: SK2020004503 support@exohosting.sk www.exohosting.sk 1 Úvod EXO HOSTING tím pre Vás pripravil

More information

Databázové systémy. SQL Window functions

Databázové systémy. SQL Window functions Databázové systémy SQL Window functions Scores Tabuľka s bodmi pre jednotlivých študentov id, name, score Chceme ku každému doplniť rozdiel voči priemeru 2 Demo data SELECT * FROM scores ORDER BY score

More information

Registrácia účtu Hik-Connect

Registrácia účtu Hik-Connect Registrácia účtu Hik-Connect Tento návod popisuje postup registrácie účtu služby Hik-Connect prostredníctvom mobilnej aplikácie a webového rozhrania na stránke www.hik-connect.comg contents in this document

More information

Mesačná kontrolná správa

Mesačná kontrolná správa Mesačná kontrolná správa Štrukturálna štúdia dec.16 nov.16 okt.16 sep.16 aug.16 júl.16 jún.16 máj.16 apr.16 mar.16 feb.16 jan.16 Internetová populácia SR 12+ 3 728 988 3 718 495 3 718 802 3 711 581 3 700

More information

Obsah. SOA REST REST princípy REST výhody prest. Otázky

Obsah. SOA REST REST princípy REST výhody prest. Otázky REST Peter Rybár Obsah SOA REST REST princípy REST výhody prest Otázky SOA implementácie WEB (1990) CORBA (1991) XML-RPC (1998) WS-* (1998) SOAP RPC/literal SOAP Document/literal (2001) REST (2000) SOA

More information

Informačný portál Národnej rady Slovenskej republiky

Informačný portál Národnej rady Slovenskej republiky Informačný portál Národnej rady Slovenskej republiky Realizačný koncept, softvérová platforma, množina dostupných údajov, možnosti komunikácie s verejnosťou RNDr. Stanislav Dzurjanin, exe IT, spol. s r.

More information

Anycast. Ľubor Jurena CEO Michal Kolárik System Administrator

Anycast. Ľubor Jurena CEO Michal Kolárik System Administrator Anycast Ľubor Jurena CEO jurena@skhosting.eu Michal Kolárik System Administrator kolarik@skhosting.eu O nás Registrátor Webhosting Serverové riešenia Správa infraštruktúry Všetko sa dá :-) Index Čo je

More information

Klasický WordPress modul Coding standards I18n Post types, taxonomies, meta, options Transients a WP cache Nepoužívajte "super" triedy/objekty

Klasický WordPress modul Coding standards I18n Post types, taxonomies, meta, options Transients a WP cache Nepoužívajte super triedy/objekty WooCommerce pre vývojárov Ján Bočínec Modul pre WooCommerce Klasický WordPress modul Coding standards I18n Post types, taxonomies, meta, options Transients a WP cache Nepoužívajte "super" triedy/objekty

More information

Košice. Riešenia pre malé a stredné podniky

Košice. Riešenia pre malé a stredné podniky 28.09.2016 Košice Riešenia pre malé a stredné podniky Partnerský program Hewlett Packard Enterprise Partner Ready Výhody - Špeciálne ceny - Partner ready portál - Bezplatné školenia - Registrácia obchodného

More information

Spájanie tabuliek. Jaroslav Porubän, Miroslav Biňas, Milan Nosáľ (c)

Spájanie tabuliek. Jaroslav Porubän, Miroslav Biňas, Milan Nosáľ (c) Spájanie tabuliek Jaroslav Porubän, Miroslav Biňas, Milan Nosáľ (c) 2011-2016 Úvod pri normalizácii rozdeľujeme databázu na viacero tabuliek prepojených cudzími kľúčmi SQL umožňuje tabuľky opäť spojiť

More information

Spôsoby zistenia ID KEP

Spôsoby zistenia ID KEP Spôsoby zistenia ID KEP ID KEP (kvalifikovaný elektronický podpis) je možné zistiť pomocou napr. ovládacieho panela, prostredíctvom prehliadača Internet Expolrer, Google Chrome alebo Mozilla Firefox. Popstup

More information

LL LED svietidlá na osvetlenie športovísk. MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám.

LL LED svietidlá na osvetlenie športovísk. MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám. LL LED svietidlá na osvetlenie športovísk MMXIII-X LEADER LIGHT s.r.o. Všetky práva vyhradené. Uvedené dáta podliehajú zmenám. LL SPORT LL SPORT je sofistikované vysoko výkonné LED svietidlo špeciálne

More information

Riešenia a technológie pre jednotnú správu používateľov

Riešenia a technológie pre jednotnú správu používateľov Riešenia a technológie pre jednotnú správu používateľov Radovan Semančík Agenda Úvod: Identity Crisis Technológie správy používateľov Postup nasadenia Záver Súčasný stav IT Security Nekonzistentné bezpečnostné

More information

Rýchlosť Mbit/s (download/upload) 15 Mbit / 1 Mbit. 50 Mbit / 8 Mbit. 80 Mbit / 10 Mbit. 10 Mbit / 1 Mbit. 12 Mbit / 2 Mbit.

Rýchlosť Mbit/s (download/upload) 15 Mbit / 1 Mbit. 50 Mbit / 8 Mbit. 80 Mbit / 10 Mbit. 10 Mbit / 1 Mbit. 12 Mbit / 2 Mbit. Fiber 5 Mbit ** 5 Mbit / Mbit 5,90 Fiber 50 Mbit * 50 Mbit / 8 Mbit 9,90 Fiber 80 Mbit * 80 Mbit / Mbit 5,90 Mini Mbit* Mbit / Mbit 9,90 Klasik 2 Mbit* 2 Mbit / 2 Mbit Standard 8 Mbit* 8 Mbit / 3Mbit Expert

More information

Základná(umelecká(škola(Jána(Albrechta Topoľčianska(15

Základná(umelecká(škola(Jána(Albrechta Topoľčianska(15 Základná(umelecká(škola(Jána(Albrechta Topoľčianska(15 851(01(Bra@slava Titl.: Ján(Hrčka Bohrova(11 851(01(Bra@slava V(Bra@slave(21.11.2013 Vec:(Odpoveď(na(informácie(ohľadom(mandátnej(zmluvy(na(základe(Zákona(č.(211/2000(Zb.

More information

REPORT DESIGNER 1 VYTVORENIE A ÚPRAVA FORMULÁRA. úprava formulárov v Money S4 / Money S Vytvorenie formulára

REPORT DESIGNER 1 VYTVORENIE A ÚPRAVA FORMULÁRA. úprava formulárov v Money S4 / Money S Vytvorenie formulára REPORT DESIGNER úprava formulárov v Money S4 / Money S5 Informačný systém Money S4/S5 umožňuje upraviť tlačové zostavy tak, aby plne vyhovovali potrebám používateľa. Na úpravu tlačových zostáv slúži doplnkový

More information

Kategória školenia Školenia Cisco obsahuje kurzy:

Kategória školenia Školenia Cisco obsahuje kurzy: Kategória školenia Školenia Cisco obsahuje kurzy: Cisco CCNA I - Úvod do počítačových sietí Školenie Cisco CCNA I - Úvod do počítačových sietí je určený záujemcom o počítačové siete a ich budúcim administrátorom.

More information

kucharka exportu pro 9FFFIMU

kucharka exportu pro 9FFFIMU požiadavky na export kodek : Xvid 1.2.1 stable (MPEG-4 ASP) // výnimočne MPEG-2 bitrate : max. 10 Mbps pixely : štvorcové (Square pixels) rozlíšenie : 1920x1080, 768x432 pre 16:9 // výnimočne 1440x1080,

More information

CENNÍK REKLAMY NA WEBOCH MARKÍZA - SLOVAKIA, SPOL. S R.O. NA ROK 2017

CENNÍK REKLAMY NA WEBOCH MARKÍZA - SLOVAKIA, SPOL. S R.O. NA ROK 2017 CENNÍK REKLAMY NA WEBOCH MARKÍZA - SLOVAKIA, SPOL. S R.O. NA ROK 2017 CENNÍK REKLAMY NA WEBOCH MARKÍZA SLOVAKIA, SPOL. S R.O., NA ROK 2017 Bannerové formáty - CPT ceny Týždňové / balíkové ceny Reklamný

More information

Kategória školenia Kurzy Java, Python obsahuje kurzy:

Kategória školenia Kurzy Java, Python obsahuje kurzy: Kategória školenia Kurzy Java, Python obsahuje kurzy: Java základy jazyka I. Účastníci kurzu Java základy jazyka sa zoznámia so základmi programovacieho jazyka Java, programovacím prostredím Javy a vývojovým

More information

Recipient Configuration. Štefan Pataky MCP, MCTS, MCITP

Recipient Configuration. Štefan Pataky MCP, MCTS, MCITP Recipient Configuration Štefan Pataky MCP, MCTS, MCITP Agenda Mailbox Mail Contact Distribution Groups Disconnected Mailbox Mailbox (vytvorenie nového účtu) Exchange Management Console New User Exchange

More information

1 Komplexný príklad využitia OOP

1 Komplexný príklad využitia OOP 1 Komplexný príklad využitia OOP Najčastejším využitím webových aplikácií je komunikácia s databázovým systémom. Komplexný príklad je preto orientovaný práve do tejto oblasti. Od verzie PHP 5 je jeho domovskou

More information

Nový Office. Pre stredné a veľké podniky. Služba. Ovládanie dotykom. zariadenie

Nový Office. Pre stredné a veľké podniky. Služba. Ovládanie dotykom. zariadenie Nový Office Pre stredné a veľké podniky. Na každé zariadenie Roaming Ovládanie dotykom Služba Hlavné zásady Porovnanie balíkov Office 365 a Office 2013 Office 365 Multilicencia Office 2013 Nový Office

More information

SIP v malých telekomunikačných systémoch. Convergence. A matter of lifestyle.

SIP v malých telekomunikačných systémoch. Convergence. A matter of lifestyle. SIP v malých telekomunikačných systémoch Convergence. A matter of lifestyle. Obsah Prehľad portfólia malých komunikačných systémov Aastra BusinessPhone - Úvod - Prehľad koncových telefónnych aparátov -

More information

MS Project - Programy a rieš enia pre projektový manažment MS Project Project management programs and solutions

MS Project - Programy a rieš enia pre projektový manažment MS Project Project management programs and solutions MS Project - Programy a rieš enia pre projektový manažment MS Project Project management programs and solutions Peter DEPEŠ - Ľubica Š EMELÁ KOVÁ Project Standard 2003 can help you set up projects quickly,

More information

}w!"#$%&'()+,-./012345<ya

}w!#$%&'()+,-./012345<ya Masarykova univerzita Fakulta informatiky }w!"#$%&'()+,-./012345

More information

Databázy (1) Prednáška 11. Alexander Šimko

Databázy (1) Prednáška 11. Alexander Šimko Databázy (1) Prednáška 11 Alexander Šimko simko@fmph.uniba.sk Contents I Aktualizovanie štruktúry databázy Section 1 Aktualizovanie štruktúry databázy Aktualizácia štruktúry databázy Štruktúra databázy

More information

NIKY a NIKY S. JEDNOFÁZOVÉ UPS od 600 do 3000 VA SVETOVÝ ŠPECIALISTA PRE ELEKTRICKÉ INŠTALÁCIE A DIGITÁLNE SYSTÉMY BUDOV

NIKY a NIKY S. JEDNOFÁZOVÉ UPS od 600 do 3000 VA SVETOVÝ ŠPECIALISTA PRE ELEKTRICKÉ INŠTALÁCIE A DIGITÁLNE SYSTÉMY BUDOV NIKY a NIKY S JEDNOFÁZOVÉ UPS od 600 do 3000 VA SVETOVÝ ŠPECIALISTA PRE ELEKTRICKÉ ŠTALÁCIE A DIGITÁLNE SYSTÉMY BUDOV Ideálna ochrana pre malé kancelárie a domáce kancelárske aplikácie. Tento rad ponúka

More information

Vzory, rámce a webové aplikácie

Vzory, rámce a webové aplikácie Vzory, rámce a webové aplikácie Jakub Šimko jakub.simko@stuba.sk Návrhové vzory (načo slúžia?) 1. Dobré zvyky v programovaní 2. Riešia často sa opakujúce problémy praxou overeným spôsobom 3. Pomôžu nám

More information

VIRTUALIZÁCIA DÁTOVÝCH ÚLOŽÍSK. Karol Schütz, S&T Slovakia

VIRTUALIZÁCIA DÁTOVÝCH ÚLOŽÍSK. Karol Schütz, S&T Slovakia VIRTUALIZÁCIA DÁTOVÝCH ÚLOŽÍSK Karol Schütz, S&T Slovakia Agenda Časť Časť Časť Časť Časť Časť Časť 1 Aký je súčasný stav v oblasti ukladania dát 2 Aké sú požiadavky na súčasný storage 3 Aké sú technologické

More information

Prvky inovácie nových jazykov HTML5 a CSS3

Prvky inovácie nových jazykov HTML5 a CSS3 Bankovní institut vysoká škola Praha zahraničná vysoká škola Banská Bystrica Katedra kvantitatívnych metód a informatiky Prvky inovácie nových jazykov HTML5 a CSS3 The HTML5 and CSS3 innovations concepts

More information

Katedra počítačov a informatiky Fakulta elektrotechniky a informatiky Technická univerzita Košice. Informačné technológie Branislav Sobota

Katedra počítačov a informatiky Fakulta elektrotechniky a informatiky Technická univerzita Košice. Informačné technológie Branislav Sobota Katedra počítačov a informatiky Fakulta elektrotechniky a informatiky Technická univerzita Košice Informačné technológie Branislav Sobota 2006 Informačné technológie 2 Predslov Predkladané skriptá majú

More information

Graphic Design/Publishing Digital Marketing elearning Epub Microsoft Office

Graphic Design/Publishing Digital Marketing elearning Epub Microsoft Office Eliquo Eliquo was established in 2002 as a training center dedicated to supporting digital experiences and digital marketing software and production practices. We provide certified training that addresses

More information

E-LEARNING PRE PREDMET AOS

E-LEARNING PRE PREDMET AOS Žilinská univerzita v Žiline Elektrotechnická fakulta Katedra experimentálnej elektrotechniky E-LEARNING PRE PREDMET AOS Lukáš PACULÍK 2008 E-learning pre predmet AOS BAKALÁRSKA PRÁCA LUKÁŠ PACULÍK ŽILINSKÁ

More information

Ochrana koncových staníc pomocou Cisco Security Agent 6.0. Ľubomír Varga.

Ochrana koncových staníc pomocou Cisco Security Agent 6.0. Ľubomír Varga. Ochrana koncových staníc pomocou Cisco Security Agent 6.0 Ľubomír Varga lubomir.varga@lynx.sk Agenda CSA 6.0 refresh Vybrané vlastnosti CSA 6.0 Application Trust levels Notify User Rule Actions User Justifications

More information

Tvorba informačných systémov. 4. prednáška: Návrh IS

Tvorba informačných systémov. 4. prednáška: Návrh IS Tvorba informačných systémov 4. prednáška: Návrh IS Návrh informačného systému: témy Ciele návrhu ERD DFD Princípy OOP Objektová normalizácia SDD Architektonické pohľady UML diagramy Architektonické štýly

More information

CENNÍK REKLAMY NA WEBOCH MARKÍZA - SLOVAKIA, SPOL. S R.O. NA ROK 2018

CENNÍK REKLAMY NA WEBOCH MARKÍZA - SLOVAKIA, SPOL. S R.O. NA ROK 2018 CENNÍK REKLAMY NA WEBOCH MARKÍZA - SLOVAKIA, SPOL. S R.O. NA ROK 2018 CENNÍK REKLAMY NA WEBOCH MARKÍZA SLOVAKIA, SPOL. S R.O., NA ROK 2018 Bannerové formáty - CPT ceny Týždňové / balíkové ceny Reklamný

More information

Classes Available From 2/21/2018 Through 8/18/2018 Call The Computer Workshop at to enroll now!

Classes Available From 2/21/2018 Through 8/18/2018 Call The Computer Workshop at to enroll now! 2200-200-ZZ-Z Business Analysis: Fast Start in Business Analysis 03/21/18 03/23/18 3 08:00 AM 05:00 PM Instructor Led 03/05/18 03/05/18 1 01:00 PM 05:00 PM Instructor Led 03/23/18 03/23/18 1 08:30 AM 04:30

More information

Joyce Mullen OUR COMMITMENT TO YOU. Joyce Mullen. Prezidentka Global Channels, OEM Solutions and IoT

Joyce Mullen OUR COMMITMENT TO YOU. Joyce Mullen. Prezidentka Global Channels, OEM Solutions and IoT OUR COMMITMENT TO YOU Program Dell Partner Program budeme ďalej zdokonaľovať na základe vašich pripomienok, aby ponúkal ešte väčšiu Jednoduchosť. Predvídateľnosť. Ziskovosť. V Dell veríme, že silné partnerstvá

More information

Portál pre odborné publikovanie ISSN

Portál pre odborné publikovanie ISSN 1 Portál pre odborné publikovanie ISSN 1338-0087 PRADO framework Liner Lukáš Informačné technológie, Študentské práce 08.02.2013 PRADO framework je objektovo orientovaný framework, určený na rýchly vývoj

More information

BGP - duálne prepojenie AS. (primary + backup spoj), s IBGP, cez virtuální L2 linky

BGP - duálne prepojenie AS. (primary + backup spoj), s IBGP, cez virtuální L2 linky BGP - duálne prepojenie AS (primary + backup spoj), s IBGP, cez virtuální L2 linky Peter Jašica Abstrakt: Cieľom tohto projektu je zhotoviť a otestovať funkčnosť BGP s dvojitým prepojením Autonómnych systémov.

More information

INFORMAČNÉ SYSTÉMY V MARKETINGU

INFORMAČNÉ SYSTÉMY V MARKETINGU SLOVENSKÁ POĽNOHOSPODÁRSKA UNIVERZITA V NITRE FAKULTA EKONOMIKY A MANAŽMENTU Ing. Peter Stuchlý, PhD. INFORMAČNÉ SYSTÉMY V MARKETINGU (INTERNÝ UČEBNÝ TEXT) NITRA, 2016 Interný učebný text k predmetu: Informačné

More information

Prezentačné programy a ich využitie na propagáciu firmy DIPLOMOVÁ PRÁCA

Prezentačné programy a ich využitie na propagáciu firmy DIPLOMOVÁ PRÁCA SLOVENSKÁ POĽNOHOSPODÁRSKA UNIVERZITA V NITRE FAKULTA EKONOMIKY A MANAŽMENTU 2112770 Prezentačné programy a ich využitie na propagáciu firmy DIPLOMOVÁ PRÁCA 2010 Bc. ĽubicaVavrovičová SLOVENSKÁ POĽNOHOSPODÁRSKA

More information

UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA MATEMATIKY, FYZIKY A INFORMATIKY POKROČILÝ MERAČ ČASU BAKALÁRSKA PRÁCA.

UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA MATEMATIKY, FYZIKY A INFORMATIKY POKROČILÝ MERAČ ČASU BAKALÁRSKA PRÁCA. UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA MATEMATIKY, FYZIKY A INFORMATIKY POKROČILÝ MERAČ ČASU BAKALÁRSKA PRÁCA 2017 Matej Buzáš UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA MATEMATIKY, FYZIKY A INFORMATIKY

More information

Subject-based Tests ENGLISH PREDEFINED TESTS

Subject-based Tests ENGLISH PREDEFINED TESTS A # Name 1 Accounting and Bookkeeping Principles (AUS/NZ) 2 Accounting and Bookkeeping Principles (US) 3 Active Server Pages.NET 4 Active Server Pages.NET 2.0 5 Active Server Pages 3.0 6 Active Server

More information

Introduction to Data Analytics 6 with R DA-XLS 1,600 2

Introduction to Data Analytics 6 with R DA-XLS 1,600 2 TRAINING CALENDAR 08 Aptech Global Learning Malaysia (AGLSM Sdn Bhd) B-9- Megan Avenue, 89 Jalan Tun Razak, 0400 Kuala Lumpur. Tel : 0-77 077/78 http://www.aptech-globaltraining.com/my e-mail: enquiry_msia@aptech.ac.in

More information

Technická univerzita v Košiciach Strojnícka fakulta Ústav špeciálnych inžinierskych procesológií Katedra bezpečnosti a kvality produkcie

Technická univerzita v Košiciach Strojnícka fakulta Ústav špeciálnych inžinierskych procesológií Katedra bezpečnosti a kvality produkcie Technická univerzita v Košiciach Strojnícka fakulta Ústav špeciálnych inžinierskych procesológií Katedra bezpečnosti a kvality produkcie Katedra bezpečnosti a kvality produkcie KBaKP Kvalita Bezpečnosť

More information

ACCOUNTING & FINANCIAL

ACCOUNTING & FINANCIAL SKILLS TESTS Please note that there are skills tests for earlier versions of many of the programs. Enquire now to see if the version you are looking for is available. ACCOUNTING & FINANCIAL Accounting

More information

Problém Big Data a ako ho riešiť pomocou NoSQL. Ján Zázrivec Softec

Problém Big Data a ako ho riešiť pomocou NoSQL. Ján Zázrivec Softec Problém Big Data a ako ho riešiť pomocou NoSQL Ján Zázrivec Softec Dáta dnešného sveta Oblasti kde sa spracováva veľké množstvo dát: Internet Web vyhľadávače, Sociálne siete Veda Large Hadron Collider,

More information

GeoGebra a JavaScript

GeoGebra a JavaScript GeoGebra a JavaScript GeoGebra and JavaScript Patrik Voštinár MESC: U70 Abstract The article deals with creating applets in mathematics software GeoGebra. GeoGebra contains a large number of tools that

More information

Transactions of the VŠB Technical University of Ostrava, Mechanical Series No. 2, 2009, vol. LV, article No Marek BABIUCH *, Martin HNIK **

Transactions of the VŠB Technical University of Ostrava, Mechanical Series No. 2, 2009, vol. LV, article No Marek BABIUCH *, Martin HNIK ** Transactions of the VŠB Technical University of Ostrava, Mechanical Series No. 2, 2009, vol. LV, article No. 1680 Marek BABIUCH *, Martin HNIK ** USING TECHNOLOGY OF.NET WEB SERVICES IN THE AREA OF AUTOMATION

More information

Ochrana proti DDoS za použitia open-source software. Katarína Ďurechová

Ochrana proti DDoS za použitia open-source software. Katarína Ďurechová Ochrana proti DDoS za použitia open-source software Katarína Ďurechová katarina.durechova@nic.cz 30.11.2013 Distributed Denial of Service odopretie služby dosiahnutím limitu pripojenia sieťovej karty CPU

More information

Analýza internetové marketingové komunikace e-shopu fajntricko.sk. Jaroslav Klimecký

Analýza internetové marketingové komunikace e-shopu fajntricko.sk. Jaroslav Klimecký Analýza internetové marketingové komunikace e-shopu fajntricko.sk Jaroslav Klimecký Bakalářská práce 2016 ABSTRAKT Cieľom bakalárskej práce je navrhnúť realizovateľné zlepšenie internetovej marketingovej

More information

Kategória školenia Kurzy SQL, Oracle obsahuje kurzy:

Kategória školenia Kurzy SQL, Oracle obsahuje kurzy: Kategória školenia Kurzy SQL, Oracle obsahuje kurzy: SQL SERVER Transact - SQL Kurz SQL SERVER Transact - SQL je určený pre ľudí, ktorí potrebujú v prostredí SQL Server získavať dáta. Prehľad jazyka Transact-SQL

More information

Mysql On Mac Tutorial For Beginners With Examples Ppt

Mysql On Mac Tutorial For Beginners With Examples Ppt Mysql On Mac Tutorial For Beginners With Examples Ppt How to Install MySQL 5 (on Windows, Mac OS X, Ubuntu) and Get Started EXAMPLES CREATE TABLE class101 (id INT, name VARCHAR(50), gpa FLOAT) List all

More information

Tvorba webových stránok pre mobilné platformy

Tvorba webových stránok pre mobilné platformy Bankovní institut vysoká škola Praha zahraničná vysoká škola Banská Bystrica Tvorba webových stránok pre mobilné platformy Diplomová práca Bc. Andrej Ševčík Apríl 2014 Bankovní institut vysoká škola Praha

More information

UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA MATEMATIKY, FYZIKY A INFORMATIKY VÝUKOVÁ WEBOVÁ APLIKÁCIA NA PROGRAMOVANIE GPU.

UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA MATEMATIKY, FYZIKY A INFORMATIKY VÝUKOVÁ WEBOVÁ APLIKÁCIA NA PROGRAMOVANIE GPU. UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA MATEMATIKY, FYZIKY A INFORMATIKY VÝUKOVÁ WEBOVÁ APLIKÁCIA NA PROGRAMOVANIE GPU Diplomová práca 2017 Bc. Denis Spišák UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA

More information

OLYMP na MS SQL OBSAH 1 AKO POSTUPOVAŤ. 2 INŠTALÁCIA Microsoft SQL Servera 2008 R2 3 PREVOD DATABÁZY OLYMPU NA SQL

OLYMP na MS SQL OBSAH 1 AKO POSTUPOVAŤ. 2 INŠTALÁCIA Microsoft SQL Servera 2008 R2 3 PREVOD DATABÁZY OLYMPU NA SQL OLYMP na MS SQL OBSAH 1 AKO POSTUPOVAŤ 1.1 Základné informácie k inštalácii Microsoft SQL servera 2008 R2, cesta k inštalačnému programu, možné obmedzenia, licencia programu Olymp 1.2 Aké sú hardvérové

More information

Crestron Mercury. Univerzálny Videokonferenčný a Kolaboračný systém

Crestron Mercury. Univerzálny Videokonferenčný a Kolaboračný systém Crestron Mercury Univerzálny Videokonferenčný a Kolaboračný systém Tradičná malá zasadacia miestnosť CRESTRON Mercury Videokonferenčná miestnosť Možnosť rezervácie miestnosti: Prostredníctvom MS Outlook

More information

Tvorba webových interaktívnych aplikácií pomocou nástroja Silverlight Interactive web applications using the Silverlight

Tvorba webových interaktívnych aplikácií pomocou nástroja Silverlight Interactive web applications using the Silverlight Bankovní institut vysoká škola Praha Zahraničná vysoká škola Banská Bystrica Katedra kvantitatívnych metód a informatiky Tvorba webových interaktívnych aplikácií pomocou nástroja Silverlight Interactive

More information

NÁVRH DÍLČÍ ČÁSTI INFORMAČNÍHO SYSTÉMU PRO KONKRÉTNÍ PODNIK

NÁVRH DÍLČÍ ČÁSTI INFORMAČNÍHO SYSTÉMU PRO KONKRÉTNÍ PODNIK VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA PODNIKATELSKÁ ÚSTAV INFORMATIKY FACULTY OF BUSINESS AND MANAGEMENT INSTITUTE OF INFORMATICS NÁVRH DÍLČÍ ČÁSTI INFORMAČNÍHO SYSTÉMU PRO

More information

Subject-based Tests ENGLISH PREDEFINED TESTS

Subject-based Tests ENGLISH PREDEFINED TESTS A # Name 1 Accounting and Bookkeeping Principles (AUS/NZ) 2 Accounting and Bookkeeping Principles (US) 3 Active Server Pages.NET 4 Active Server Pages.NET 2.0 5 Active Server Pages 3.0 6 Active Server

More information

Použitie MS Exchange 2010 v prostredí malej a strednej firmy

Použitie MS Exchange 2010 v prostredí malej a strednej firmy Bankovní institut vysoká škola Praha zahraničná vysoká škola Banská Bystrica Katedra kvantitatívnych metód a informatiky Použitie MS Exchange 2010 v prostredí malej a strednej firmy Using MS Exchange 2010

More information

Riadenie a využitie databázy s využitím tabuľkového procesora a skriptovacieho jazyka

Riadenie a využitie databázy s využitím tabuľkového procesora a skriptovacieho jazyka Bankovní institut vysoká škola Praha Riadenie a využitie databázy s využitím tabuľkového procesora a skriptovacieho jazyka Diplomová práca Bc. Vladimír Murin Apríl 2011 1 Bankovní institut vysoká škola

More information

Databázové systémy. 10. prednáška. NoSQL databázy Viktor Škultéty, ESTEN s.r.o.

Databázové systémy. 10. prednáška. NoSQL databázy Viktor Škultéty, ESTEN s.r.o. Databázové systémy 10. prednáška NoSQL databázy 26.4.2016 Viktor Škultéty, ESTEN s.r.o. 1 Prečo doteraz SQL a zrazu NoSQL? NoSQL - Not Only SQL znamená, že relačné systémy sú síce osvedčená technológia

More information

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ ÚSTAV POČÍTAČOVÉ GRAFIKY A MULTIMÉDIÍ FACULTY OF INFORMATION TECHNOLOGY DEPARTMENT OF COMPUTER GRAPHICS AND

More information

Kategória školenia Kurzy Excel obsahuje kurzy:

Kategória školenia Kurzy Excel obsahuje kurzy: Kategória školenia Kurzy Excel obsahuje kurzy: Excel základy Kurz je určený pre začiatočníkov - účastníkov, ktorí s programom MS Excel nemajú žiadne skúsenosti, prípadne s ním dlho nepracovali a majú záujem

More information

Poradové a agregačné window funkcie. ROLLUP a CUBE

Poradové a agregačné window funkcie. ROLLUP a CUBE Poradové a agregačné window funkcie. ROLLUP a CUBE 1) Poradové a agregačné window funkcie 2) Extrémy pomocou DENSE_RANK(), TOP() - Príklady 3) Spriemernené poradia 4) Kumulatívne súčty 5) Group By a Datepart,

More information

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA PODNIKATELSKÁ FACULTY OF BUSINESS AND MANAGEMENT ÚSTAV INFORMATIKY INSTITUTE OF INFORMATICS NÁVRH A TVORBA DATOVÉ STRUKTURY A WEBOVÉ

More information

Transactions of the VŠB Technical University of Ostrava, Mechanical Series No. 2, 2008, vol. LIV, article No. 1632

Transactions of the VŠB Technical University of Ostrava, Mechanical Series No. 2, 2008, vol. LIV, article No. 1632 Transactions of the VŠB Technical University of Ostrava, Mechanical Series No. 2, 2008, vol. LIV, article No. 1632 Sylvia ROVŇÁKOVÁ *, Ondrej LÍŠKA ** LASER CUTTING MACHINE AND OPTIMISATION OF INPUT PARAMETERS

More information

UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA MATEMATIKY FYZIKY A INFORMATIKY. Moderné trendy pri tvorbe webových aplikácií

UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA MATEMATIKY FYZIKY A INFORMATIKY. Moderné trendy pri tvorbe webových aplikácií UNIVERZITA KOMENSKÉHO V BRATISLAVE FAKULTA MATEMATIKY FYZIKY A INFORMATIKY Moderné trendy pri tvorbe webových aplikácií Bratislava 2007 Miloš Homola Moderné trendy pri tvorbe webových aplikácií DIPLOMOVÁ

More information

D.Signer prostriedok pre vytváranie zaručeného elektronického podpisu. Inštalačná príručka

D.Signer prostriedok pre vytváranie zaručeného elektronického podpisu. Inštalačná príručka D.Signer prostriedok pre vytváranie zaručeného elektronického podpisu Inštalačná príručka Obsah 1 Predpoklady pre inštaláciu D.Signer... 3 1.1 Inštalácia.NET Framework... 3 1.1.1 Windows 8, 8.1... 4 1.1.2

More information

Využitie System Center Configuration Manager v univerzitnom prostredí

Využitie System Center Configuration Manager v univerzitnom prostredí Bankovní institut vysoká škola Praha zahraničná vysoká škola Banská Bystrica Katedra kvantitatívnych metód a informatiky Využitie System Center Configuration Manager v univerzitnom prostredí Utilization

More information

SLOVENSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA V BRATISLAVE MATERIÁLOVOTECHNOLOGICKÁ FAKULTA V TRNAVE

SLOVENSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA V BRATISLAVE MATERIÁLOVOTECHNOLOGICKÁ FAKULTA V TRNAVE SLOVENSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA V BRATISLAVE MATERIÁLOVOTECHNOLOGICKÁ FAKULTA V TRNAVE APLIKÁCIA PRE SYNCHRONIZÁCIU SUGARCRM S MOBILNÝMI ZARIADENIAMI SO SYSTÉMOM ANDROID BAKALÁRSKA PRÁCA MTF-5262-47785

More information

PROFIL SPOLOČNOSTI COMPANY PROFILE

PROFIL SPOLOČNOSTI COMPANY PROFILE PROFIL SPOLOČNOSTI COMPANY PROFILE O spoločnosti / About us PosAm pôsobí na slovenskom trhu od roku 1990. Z niekoľkých nadšencov výpočtovej techniky sa spoločnosť rozvinula do firemnej štruktúry s viac

More information

1 ÚVOD. Žilinská univerzita v Žiline 1

1 ÚVOD. Žilinská univerzita v Žiline 1 1 ÚVOD Používanie osobných počítačov na výučbu sa začal rozvíjať v rokoch 1984 až 1993. E-learning sa začal vyvíjať s rozvojom internetu, ale samotný pojem e-learning vznikol až v roku 1999. Spočiatku

More information

MS Exchange 2010 Prechod Ing. Peter Záhradník

MS Exchange 2010 Prechod Ing. Peter Záhradník MS Exchange 2010 Prechod Ing. Peter Záhradník Gratex Support Center support@gratex.com Exchange 2010 o com to bude? Tato prezentacia bude pre ludi co uvazuju nad prechodom na novy Exchange zopar otazok

More information

Harmonogram. Portálové riešenia. Portálové riešenia. Portálové riešenia. Riešenia prístupu mobilných zariadení k web aplikáciám

Harmonogram. Portálové riešenia. Portálové riešenia. Portálové riešenia. Riešenia prístupu mobilných zariadení k web aplikáciám Software Group Software Group FIIT STU, 14.11.2006 Bohuš Pollák Slovensko Harmonogram Portálové technológie - JSR 168, WSRP Správa webového obsahu (Web Content Management) Týmová spolupráca SyncML Transcoding

More information

Project For Dummies 2010 Pdf Manual Microsoft Office Excel

Project For Dummies 2010 Pdf Manual Microsoft Office Excel Project For Dummies 2010 Pdf Manual Microsoft Office Excel ITdesk.info project of computer e-education with open access. Subtitle: Working with Spreadsheets - Microsoft Excel 2010, notes. Author: Dario

More information

}w!"#$%&'()+,-./012345<ya

}w!#$%&'()+,-./012345<ya MASARYKOVA UNIVERZITA FAKULTA INFORMATIKY }w!"#$%&'()+,-./012345

More information

PRIVACY NOTICE OZNÁMENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV. Effective Date: from 25 May Dátum účinnosti: od 25. mája 2018

PRIVACY NOTICE OZNÁMENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV. Effective Date: from 25 May Dátum účinnosti: od 25. mája 2018 OZNÁMENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV Dátum účinnosti: od 25. mája 2018 V tomto Oznámení o ochrane osobných údajov je vysvetlené, ako určití členovia koncernu Vistra zhromažďujú, používajú a sprístupňujú

More information

Algoritmy deterministickej a stochastickej optimalizácie a ich počítačová realizácia

Algoritmy deterministickej a stochastickej optimalizácie a ich počítačová realizácia Algoritmy deterministickej a stochastickej optimalizácie a ich počítačová realizácia ESF 2007 D. Ševčovič Katedra aplikovanej matematiky a štatistiky, Univerzita Komenského, 842 48 Bratislava http://www.iam.fmph.uniba.sk/institute/sevcovic

More information

MASARYKOVA UNIVERZITA FAKULTA INFORMATIKY

MASARYKOVA UNIVERZITA FAKULTA INFORMATIKY MASARYKOVA UNIVERZITA FAKULTA INFORMATIKY Podpora CRM informačným systémom OpenERP DIPLOMOVÁ PRÁCA Bc. Ľuboš Láska Brno, 2013 Prehlásenie Prohlašuji, že tato práce je mým původním autorským dílem, které

More information

Sprievodca BuilderWeb

Sprievodca BuilderWeb Sprievodca BuilderWeb BuilderWeb je webová aplikácia pre jednoduchú tvorbu a spravovanie webstránok. Pomocou tejto aplikácie si dokáže stránku vytvoriť aj laik bez akejkoľvek znalosti programovania. Stačia

More information

POSÚDENIE INFORMAČNÉHO SYSTÉMU PODNIKU A NÁVRH ZMIEN ENTERPRISE INFORMATION SYSTEM ANALYSIS AND IMPROVEMENT PROPOSALS

POSÚDENIE INFORMAČNÉHO SYSTÉMU PODNIKU A NÁVRH ZMIEN ENTERPRISE INFORMATION SYSTEM ANALYSIS AND IMPROVEMENT PROPOSALS VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA PODNIKATELSKÁ ÚSTAV INFORMATIKY FACULTY OF BUSINESS AND MANAGEMENT INSTITUTE OF INFORMATICS POSÚDENIE INFORMAČNÉHO SYSTÉMU PODNIKU A

More information

Power Hour Course Listings

Power Hour Course Listings Unlimited Access to Over 250 Live, Virtual Instructor-Led Sessions, over 50 Recordings through Power Hour On-Demand, over 5,500 Microlearning Videos with NHGO NOW, and a Complete Library of our 8-page

More information

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ ÚSTAV INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ FACULTY OF INFORMATION TECHNOLOGY DEPARTMENT OF INFORMATION SYSTEMS SOFTWARE PRE

More information

Konkrétna implementácia open-source systému typu e-shop

Konkrétna implementácia open-source systému typu e-shop Bankovní institut vysoká škola Praha zahraničná vysoká škola Banská Bystrica Katedra kvantitatívnych metód a informatiky Konkrétna implementácia open-source systému typu e-shop Concrete implementation

More information

Xerox PARC the office of the future. Michal Winczer

Xerox PARC the office of the future. Michal Winczer Xerox PARC 1970-80 the office of the future Michal Winczer Čo to je? Kde to je? PARC = Palo Alto Research Center Čo bolo pred tým Vojna vo Vietname Hnutie hippies Úspechy XEROXu s kopírkami Neexistencia

More information

IT and Softskills Complete Library Includes over 240 courseware titles. Listed below. Softskills Courseware:*

IT and Softskills Complete Library Includes over 240 courseware titles. Listed below. Softskills Courseware:* IT and Softskills Complete Library 2017 Includes over 240 courseware titles. Listed below. Softskills Courseware:* 1. Asbestos Handling and Awareness training course - Health and Safety 2. Bullying and

More information

UNIVERZITA KONŠTANTÍNA FILOZOFA V NITRE

UNIVERZITA KONŠTANTÍNA FILOZOFA V NITRE UNIVERZITA KONŠTANTÍNA FILOZOFA V NITRE FAKULTA PRÍRODNÝCH VIED BEZPEČNOSŤ MOBILNÝCH ZARIADENÍ DIPLOMOVÁ PRÁCA 2017 Bc. JAN FRANCISTI UNIVERZITA KONŠTANTÍNA FILOZOFA V NITRE FAKULTA PRÍRODNÝCH VIED BEZPEČNOSŤ

More information

Úspech Microsoftu, či už v celosvetovom meradle alebo na Slovensku,

Úspech Microsoftu, či už v celosvetovom meradle alebo na Slovensku, Brozura_Microsoft_a_Slovensko_210x210_10-2011.indd 1 14. 11. 2011 23:10:54 Microsoft a Slovensko Úspech Microsoftu, či už v celosvetovom meradle alebo na Slovensku, stojí nielen na technologických víziách,

More information

Reading Writing Speaking Reading Writing Speaking. English Intermediate Intermediate Elementary Intermediate Intermediate Elementary

Reading Writing Speaking Reading Writing Speaking. English Intermediate Intermediate Elementary Intermediate Intermediate Elementary General Information First name, birthday Sergey, 06.11.1984 Education Institute of higher education Novokuznetsk Institute of Kemerovo State University System Programmer Foreign languages Everyday topics

More information