GHID DE UTILIZARE A APLICAȚIEI MINISTRA PLAY PE SMART TV

Size: px
Start display at page:

Download "GHID DE UTILIZARE A APLICAȚIEI MINISTRA PLAY PE SMART TV"

Transcription

1 GHID DE UTILIZARE A APLICAȚIEI MINISTRA PLAY PE SMART TV

2 TV Deschide aplicația Ministra Play din bara de jos a interfeței TV. Selectează aplicația Ministra Play utilizând cursorul telecomenzii. Apar 4 căsuțe cu: TV, Video Club, My Account, Settings.

3 TV Un click buton OK - se deschide bara de navigare. Dublu click buton OK - se deschide lista de canale disponibile.

4 Meniu Principal Accesează meniul utilizând cursorul din centrul telecomenzii. Caută canal Click buton OK și deschide bara de căutare. Utilizând cursorul din centrul telecomenzii caută canalul de care ai nevoie, selectează canalul și click enter.

5 Meniu Principal Canale favorite Pentru a adăuga un canal în lista favorite, utilizează cursorul, selectează canalul și apasă butonul galben de pe telecomandă. Pentru a anula selectarea, dublu click. Toate canalele selectate ca favorite vor fi vizualizate în meniul principal, în categoria canale favorite. Toate categoriile de canale Click buton OK pentru a deschide lista. Utilizează cursorul telecomenzii pentru a selecta categoria. Click back pentru a reveni la meniul principal.

6 Meniu Principal Sortare canal Click buton OK și deschide lista de sortare, utilizează cursorul pentru a selecta. Metoda de sortare a canalelor TV - dună număr - după nume Click buton OK pentru a selecta metoda de sortare. Click buton back pentru a reveni la meniul principal.

7 Meniu Principal Ieșire Click buton OK pentru a ieși din meniu. Click buton roșu pentru a anula filtrele.

8 Meniu mijloc - Lista de canale Lista de canale disponibile din abonamentul ales. Click butonul back pentru a reveni la meniul principal. Click butonul OK, selectează canalul pentru vizualizare și ieși din meniul principal. Time shifting - canale cu disponibilitatea de reluare a programului TV. Click butonul OK pentru a viziona emisiunea selectată.

9 Meniu mijloc - Lista de canale Click buton back pentru a ieși din aplicație în interfața TV. Selectează DA cu ajutorul cursorului click OK. Bara de jos: quick search. Favorite - click butonul galben de pe telecomandă și selectează canalul pentru lista Favorite. TV guide - click butonul albastru de pe telecomandă și deschide ghidul TV.

10 Video Club: Biblioteca de filme Click OK pentru a accesa biblioteca de filme. Meniu Principal Accesează meniul utilizând cursorul din centrul telecomenzii. Căutare Click buton OK, utilizează cursorul pentru a selecta filmul și enter.

11 Video Club: Biblioteca de filme Favorite Click buton OK, utilizează cursorul pentru a selecta filmul, click buton OK. Toate genurile Click buton OK.

12 Video Club: Biblioteca de filme Selectează genul filmului utilizând cursorul telecomenzii, click buton OK. Toate categoriile Click buton OK.

13 Video Club: Biblioteca de filme Selectează categoria filmului utilizând cursorul telecomenzii, click buton OK. Sortare Click buton OK și deschide lista de sortare, utilizează cursorul pentru a selecta.

14 Video Club: Biblioteca de filme Metoda de sortare a canalelor TV -după nume -după categorie -după raiting Click buton OK pentru a selecta metoda de sortare. Click buton back pentru a reveni la meniul principal. Ieșire Click buton OK pentru a ieși din meniu.

15 Meniu mijloc - Lista de filme disponibile Alege filmul utilizând cursorul telecomenzii, click buton OK. Meniu secțiuni Description - informație detaliată despre film. Utilizează cursorul telecomenzii pentru a trece la vizionarea filmului.

16 Meniu mijloc - Lista de filme disponibile Play - click buton OK pentru a viziona filmul. Meniu Info - informație succintă despre film. Bara de Jos: Favorite - click buton galben de pe telecomandă pentru a adăuga filmul în lista Favorite. Click buton back pentru a ieși în meniul principal.

17 My Account Meniu - utilizează cursorul telecomenzii pentru a naviga. Listă - utilizează cursorul telecomenzii pentru a naviga.

18 My Account Despre utilizator - detaliile despre utilzator apar în fereastra din dreapta: login, număr contract, plan tarifar. Despre dispozitiv - detaliile despre dispozitiv apar în fereastra din dreapta.

19 My Account Suportul tehnic - detaliile despre suport tehnic apar în fereastra din dreapta: tel sau support@starnet.md. Click back pentru a ieși în meniul principal. Click buton roșu de pe telecomandă pentru a ieși din account.

20 Setări Setări Click buton OK pentru a deschide. Meniu stânga - caută - ieșire

21 Setări Setări Click buton OK pentru a accesa limba tastaturii. Limba tastaturii Selectează limba utilizând cursorul telecomenzii, click enter.

22 Setări Control parental Click buton OK pentru a deschide. Selectează statut, click buton OK pentru a activa controlul parental. Click buton back pentru a ieși.

23 Setări Parola prestabilită este indicată în fereastra din dreapta. Click buton back pentru a ieși în meniul principal. Timer Click OK și selectetază limita de timp pentru a activa controlul parental, click buton OK.

24 Dacă ai întâlnit dificultăți în procesul de instalare, nu ezita să contactezi echipa Serviciul Suport Tehnic:

PNI SmartCAM. versiune Android. - manual de utilizare-

PNI SmartCAM. versiune Android. - manual de utilizare- PNI SmartCAM versiune Android - manual de utilizare- Introducere: Acest manual se refera la instalarea si utilizarea aplicatiei PNI SmartCAM, software necesar monitorizarii atat camerei cu IP PNI 631W,

More information

la Microsoft Office Communicator pentru ca modificarea selecţiei dispozitivului telefonic să se actualizeze.

la Microsoft Office Communicator pentru ca modificarea selecţiei dispozitivului telefonic să se actualizeze. QUICK START GUIDE Plug-in de selec ie a telefonului pentru caracteristica de control al apelurilor din Microsoft Office Communicator pentru Cisco Unified Presence versiunea 7.0(3) Prezentare generală 2

More information

Manual utilizare PNI SmartCAM (Versiune ios)

Manual utilizare PNI SmartCAM (Versiune ios) 1 Manual utilizare PNI SmartCAM (Versiune ios) 2 1. Descriere software PNI SmartCAM (versiune ios) este un instrument pentru administrarea camerelor prin retea, ce pot fi adaugate manual sau prin cautare

More information

Utilizarea formularelor in HTML

Utilizarea formularelor in HTML Utilizarea formularelor in HTML Formulare Un formular este constituit din elemente speciale, denumite elemente de control (controls), cum ar fi butoane radio, butoane de validare, câmpuri text, butoane

More information

HMP7001 Manual de utilizare

HMP7001 Manual de utilizare www.philips.com/welcome HMP7001 Manual de utilizare Interface are trademarks or registered trademarks of HDMI licensing LLC in the United States and other countries. Manufactured under license from Dolby

More information

MANUAL DE UTILIZARE SET TOP BOX DIGITAL RECEIVER

MANUAL DE UTILIZARE SET TOP BOX DIGITAL RECEIVER MANUAL DE UTILIZARE SET TOP BOX DIGITAL RECEIVER Cititi cu atentie acest manual inainte de instalare si utilizare Pentru a preveni riscul aparitiei incendiilor sau a unui soc electric, nu expuneti aparatul

More information

1. Să se determine de câte ori apare cifra c în scrierea în baza p a numărului n.

1. Să se determine de câte ori apare cifra c în scrierea în baza p a numărului n. Observatii: Codul de mai jos a fost realizat si testat pe pagina online: https://www.tutorialspoint.com/compile_pascal_online.php 1. Să se determine de câte ori apare cifra c în scrierea în baza p a numărului

More information

Se cer 2 variante: una cu implementarea statica si a doua cu implementarea dinamica a structurilor de date necesare. Comentati variantele.

Se cer 2 variante: una cu implementarea statica si a doua cu implementarea dinamica a structurilor de date necesare. Comentati variantele. Lucrarea 1 SDA 03.04.2017 Sa se realizeze urmatoarele programe, in limbaj C: 1. Se primesc de la intrarea standard: un numar k si un sir infinit de numere naturale a i. Se afiseaza la iesirea standard,

More information

Manual de utilizare. Camera cu IP PNI IP751W

Manual de utilizare. Camera cu IP PNI IP751W Manual de utilizare Camera cu IP PNI IP751W 1. INTRODUCERE... 3 2. DESCRIERE CONEXIUNI... 3 3. CONECTARE SI PORNIRE CAMERA... 3 4. MONITORIZARE CAMERA DE PE IOS... 3 5. MONITORIZARE CAMERA DE PE ADROID...

More information

Kit de supraveghere Serioux H.264 cu DVR si 4 camere SRX-DVR4C. Manual de utilizare

Kit de supraveghere Serioux H.264 cu DVR si 4 camere SRX-DVR4C. Manual de utilizare Kit de supraveghere Serioux H.264 cu DVR si 4 camere SRX-DVR4C Manual de utilizare 1 Energie Acest DVR are adaptor de DC12V; verificati voltajul inainte de conectare. Daca nu folositi produsul o perioada

More information

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII INSTALAREA SI CONFIGURAREA UNUI SERVER DNS PE WINDOWS SERVER 2003

COLEGIUL TEHNIC VICTOR UNGUREANU CÂMPIA TURZII INSTALAREA SI CONFIGURAREA UNUI SERVER DNS PE WINDOWS SERVER 2003 INSTALAREA SI CONFIGURAREA UNUI SERVER DNS PE WINDOWS SERVER 2003 DNS (Domain Name Service) este un protocol care translateaza numele de domenii in adrese IP. De exemplu numele de domeniu www.google.ro

More information

Laborator 5 Sisteme Lindenmayer. Temă

Laborator 5 Sisteme Lindenmayer. Temă Laborator 5 Sisteme Lindenmayer. Temă 1. Parcurgerea unui pătrat. Următorul L-sistem Alfabet=F,+,-; Producţii= F -> F-F+F+F+F-F-F-F+F, + -> +, - -> - Axioma= F generează, cu interpretările standard (F

More information

Laborator 10. SGBD-ul MySQL (partea I)

Laborator 10. SGBD-ul MySQL (partea I) Laborator 10 SGBD-ul MySQL (partea I) 1. Introduceţi următoarea secvenţă PHP: $dbh = mysql_connect("localhost", "Costica", "mypass") or die("unable to connect to MySQL"); $selectdb = mysql_select_db('lucrudb');

More information

NTV300SL_IG_RM_12July2013.book Page 1 Friday, July 12, :14 PM Noţiuni de bază

NTV300SL_IG_RM_12July2013.book Page 1 Friday, July 12, :14 PM Noţiuni de bază Noţiuni de bază Asistenţă Vă mulţumim că aţi ales produsele NETGEAR. După instalarea dispozitivului, localizaţi numărul de serie de pe eticheta produsului şi utilizaţi-l pentru înregistrarea produsului

More information

ECHIPAMENT GCNTV ANDROID

ECHIPAMENT GCNTV ANDROID ECHIPAMENT GCNTV ANDROID Instalare, configurare și utilizare Limba: Română Versiune 1.3 Revizie 9 Data document 2017 11 13 Număr Pagini 75 (PRINT READY) GLOBAL CONECT NETWORK Copyright 2017 Format LETTER

More information

1 Manual general de utilizare DVR

1  Manual general de utilizare DVR 1 www.sistemedesecuritate.com Manual general de utilizare DVR 2 www.sistemedesecuritate.com Cuprins: 1.FUNCTII IMPORTANTE SI SPECIFICATII...9 1.1 Privire generala...10 1.2 Functii...11 1.3 Specificatii...11

More information

Ingineria Sistemelor de Programare. UML Diagrama Cazurilor de Utilizare 2016

Ingineria Sistemelor de Programare. UML Diagrama Cazurilor de Utilizare 2016 Ingineria Sistemelor de Programare UML Diagrama Cazurilor de Utilizare mihai.hulea@aut.utcluj.ro 2016 Introducere UML UML UML = Unified Modeling Language Dezvoltat in cadrul Object Management Group In

More information

Laborator 9. Programare orientată pe obiecte Laborator 9. 1) Să se realizeze o aplicaţie care să rezolve ecuaţii de gradul al doilea.

Laborator 9. Programare orientată pe obiecte Laborator 9. 1) Să se realizeze o aplicaţie care să rezolve ecuaţii de gradul al doilea. Laborator 9 1) Să se realizeze o aplicaţie care să rezolve ecuaţii de gradul al doilea. Interfaţa aplicaţiei va fi următoarea Casetelor text li se vor da denumirile: camp_a, camp_b, camp_c, rez. Evenimentului

More information

Instalare. Conectarea Dispozitivului pentru Configurare

Instalare. Conectarea Dispozitivului pentru Configurare Instalare Conectarea Dispozitivului pentru Configurare Alocati o adresa IP statica 192.168.1.100 PC-ului dvs. Consultati sectiunea T3, pagina 10, capitolul Troubleshouting pentru asistenta. Este posibil

More information

Laborator 3 Java. Introducere in programarea vizuala

Laborator 3 Java. Introducere in programarea vizuala Laborator 3 Java Introducere in programarea vizuala 1. Pachetele AWT si Swing. 2. Ferestre 3.1. Introduceti urmatorul program JAVA: public class Pv public static void main(string args[ ]) JFrame fer=new

More information

ROUTER WIRELESS ADSL2+ TD-W8950ND 150MB/S

ROUTER WIRELESS ADSL2+ TD-W8950ND 150MB/S ROUTER WIRELESS ADSL2+ TD-W8950ND 150MB/S 1. CONECTAREA ROUTER-ULUI Obs. Pentru configurarea router-ului, utilizati numai conexiunea de retea prin cablu. a. Deconectati de la priza calculatorul, modemul

More information

Introducere in AutoCAD 3D

Introducere in AutoCAD 3D Introducere in AutoCAD 3D Eu obisnuiesc sa spun ca diferenta dintre AutoCAD 2D si AutoCAD 3D este doar de 15 minute deoarece totul se reduce doar la a intelege cum functioneaza acest 3D si sistemul de

More information

TP-LINK TL-MR3220 3G 150MB/S Router wireless Lite-N 150Mbps Manual de utilizare

TP-LINK TL-MR3220 3G 150MB/S Router wireless Lite-N 150Mbps Manual de utilizare TP-LINK TL-MR3220 3G 150MB/S Router wireless Lite-N 150Mbps Manual de utilizare 1. Conectarea router-ului Pentru configurarea router-ului, utilizati numai conexiunea de retea prin cablu. a. Deconectati

More information

Fişiere in C++ Un fişier este o colecţie de date indicat printr-un nume şi o extensie. Numele este desparţit de extensie prin punct.

Fişiere in C++ Un fişier este o colecţie de date indicat printr-un nume şi o extensie. Numele este desparţit de extensie prin punct. Fişiere in C++ Un fişier este o colecţie de date indicat printr-un nume şi o extensie. Numele este desparţit de extensie prin punct. Avantajul lucrului cu fisiere este evident, datele rezultate în urma

More information

Abonamente Exclusiv Nationale Abonamentul PUBLISIND National ECO 1 fara telefon 5

Abonamente Exclusiv Nationale Abonamentul PUBLISIND National ECO 1 fara telefon 5 Abonamente Exclusiv Nationale Abonamentul PUBLISIND National ECO 1 fara telefon 5 Nelimitat Minute in reteaua Vodafone si alte retele nationale SMS-uri nelimitate in orice retea nationala 10 GB inclusi+limitare

More information

Setări de securitate. Aplicaţia MBSA

Setări de securitate. Aplicaţia MBSA Setări de securitate. Aplicaţia MBSA 1. Introducere În prezent numărul şi complexitatea viruşilor sunt în creştere. Prin setări de securitate se urmăreşte protecţia sistemelor, fără limitarea utilizării

More information

Reinoirea ON-LINE. Versiunea 1 /

Reinoirea ON-LINE. Versiunea 1 / Reinoirea ON-LINE Versiunea 1 / 10.01.2018 Str.Despot Voda Nr.38, Sector 2, Bucuresti e-mail: office@transsped.ro Web: http://www.transsped.ro Telefon: 021.210.75.00; 021.210.87.00; Fax: 021.211.02.07

More information

User Manual TViX Xroid A1

User Manual TViX Xroid A1 User Manual TViX Xroid A1 ** Unele informatii se pot modifica cu versiunile de firmware noi. Va rugam sa verificati si FAQ de la noi de pe pagina oficiala. Notiuni de siguranta Nu incerca sa dezasamblezi

More information

Error! Bookmark not defined.

Error! Bookmark not defined. SEMINAR 06 CONTENTS Enuntul Problemei... 1 Repository... 2 Memory... 2 XML... 3 GUI... 4 Forma Selectie... 4 Forma Programator... 5 Forma Tester... 6 Java... 7 Mecanismul de Transmitere al Evenimentelor

More information

NVR PNI House 1080p 16 canale full HD 1080P 2MP

NVR PNI House 1080p 16 canale full HD 1080P 2MP NVR PNI House 1080p 16 canale full HD 1080P 2MP - MANUAL DE UTILIZARE - FUNCTII PRINCIPALE Supraveghere in timp real Supraveghere prin intermediul monitorului: interfata analogica de iesire, VGA sau HDMI

More information

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HMP3000 RO Manual de utilizare Cuprins 1 Notă privind mărcile comerciale 5 Română 2 Conectaţi şi redaţi 7 3 Controlaţi şi redaţi 11 4 Opţiuni

More information

Krüger&Matz. Quick Installation Guide LED TV 48 - KM0248 LED TV 55 - KM0255. Deutsch. Română Polski English

Krüger&Matz. Quick Installation Guide LED TV 48 - KM0248 LED TV 55 - KM0255. Deutsch. Română Polski English Krüger&Matz LED TV 48 - KM0248 LED TV 55 - KM0255 Deutsch Polski English Quick Installation Guide ATENTIE: PENTRU A REDUCE RISCUL DE ELECTROCUTARE, NU DESCHIDETI CAPACUL (SAU PARTEA DIN SPATE). NU VETI

More information

Nota de siguranta. Nu incercati sa dezasamblati sau sa modificati aparatul. Asemenea actiuni pot provoca stricaciuni sau incendii.

Nota de siguranta. Nu incercati sa dezasamblati sau sa modificati aparatul. Asemenea actiuni pot provoca stricaciuni sau incendii. Manual ** Unele specificatii se pot schimba cu viitoarele versiuni de firmware. Va rugam sa verificati FAQ de pe pagina noastra pentru mai multe intrebari. Nota de siguranta Nu incercati sa dezasamblati

More information

CONFIGURAREA UNUI SERVER IRC IN LINUX. Bica Bogdan *

CONFIGURAREA UNUI SERVER IRC IN LINUX. Bica Bogdan * CONFIGURAREA UNUI SERVER IRC IN LINUX Bica Bogdan * In this exemple i show how to configure an irc server based on ircd dameon named ircu.this is the main file name ircd.conf and the most important.configure

More information

Instalare. Nota Produsul afisat in acest Ghid este TL-WR740N, pentru exemplificare. Conectarea dispozitivului

Instalare. Nota Produsul afisat in acest Ghid este TL-WR740N, pentru exemplificare. Conectarea dispozitivului Instalare Nota Produsul afisat in acest Ghid este TL-WR740N, pentru exemplificare. Conectarea dispozitivului Nota Folositi numai conexiunea wired pentru configurarea Router-ului. Opriti toate dispozitivele

More information

Ghid de conectare. Sisteme de operare acceptate. Instalarea imprimantei utilizând CD-ul Software şi documentaţie.

Ghid de conectare. Sisteme de operare acceptate. Instalarea imprimantei utilizând CD-ul Software şi documentaţie. Pagina 1 din 6 Ghid de conectare Sisteme de operare acceptate Utilizând CD-ul software, puteţi instala software-ul imprimantei pentru următoarele sisteme de operare: Windows 8.1 Windows Server 2012 R2

More information

Cuprins: Operatorul Pietei de Energie Electrica din Romania Manual de instalare ActivCard Gold. Pagina 1

Cuprins: Operatorul Pietei de Energie Electrica din Romania Manual de instalare ActivCard Gold. Pagina 1 Cuprins: 1. Cui se adreseaza acest manual... 2 2. Cerinte hardware şi software... 2 3. Instalare ActivCard Gold... 2 Instalare pe sisteme cu Windows 2000/XP cu Service Pack1... 2 Instalare pe sisteme Windows

More information

Fisa de lucru: Studiul componentelor calculatorului

Fisa de lucru: Studiul componentelor calculatorului 11.3.7 Fisa de lucru: Studiul componentelor calculatorului Imprimati si completati aceasta activitate. In aceasta activitate veti folosi Internet-ul, un ziar, sau un magazin local pentru a culege informatii

More information

username password Am uitat parola! username password Account Info AccountID = numarul de telefon Voip Password

username password Am uitat parola! username password Account Info AccountID = numarul de telefon Voip Password Stimati Clienti, Va prezentam mai jos modul in care trebuie configurat telefonul dumneavoastra IP (sau un softphone). Presupunem ca aveti un username si password pentru accesul in pagina web de administrare

More information

MANUAL DE UTILIZARE UTOK 700 Q

MANUAL DE UTILIZARE UTOK 700 Q MANUAL DE UTILIZARE UTOK 700 Q 1 IMPORTANT 1. Inainte de a folosi tableta, va rugam sa cititi informatiile din acest manual, pentru a putea folosi produsul in mod corect. 2. Compania noastra detine drepturile

More information

Nikon SB-910. Cuprins: 1. Informatii generale. 2. Nume si design. 3. Caracteristici. 4. Comparatie cu SB-900 si SB Prezentare detaliata

Nikon SB-910. Cuprins: 1. Informatii generale. 2. Nume si design. 3. Caracteristici. 4. Comparatie cu SB-900 si SB Prezentare detaliata Nikon SB-910 Nikon SB-910 Cuprins: 1. Informatii generale 2. Nume si design 3. Caracteristici 4. Comparatie cu SB-900 si SB-700 5. Prezentare detaliata 6. Accesorii 1. Informatii generale Nikon SB-910

More information

Microsoft Windows Vista Parental Control GHID DE UTILIZARE

Microsoft Windows Vista Parental Control GHID DE UTILIZARE Microsoft Windows Vista Parental Control GHID DE UTILIZARE Activarea controlului parental in Windows Vista Pentru a asigura siguranta familiei cu Windows Vista, mai intai trebuie sa activati controlul

More information

PNI SmartHome PC Client

PNI SmartHome PC Client PNI SmartHome PC Client versiune Windows - manual de utilizare- CARACTERISTICI GENERALE: Conexiune P2P Functie IR-CUT Poate fi admistrata la distanta de pe dispozitive mobile ios si Android Inregistrare

More information

Camera supraveghere video

Camera supraveghere video Camera supraveghere video Video surveillance camera PNI House IP31 / IP32 Manual de utilizare User manual RO Camerele IP31 si IP32 de la PNI pot fi utilizate atat de sine statatoare cat si in cadrul unui

More information

Tabla interactiva 2x3 Esprit Dual Touch MANUAL DE UTILIZARE

Tabla interactiva 2x3 Esprit Dual Touch MANUAL DE UTILIZARE Tabla interactiva 2x3 Esprit Dual Touch MANUAL DE UTILIZARE 1. Introducere Felicitari pentru achizitionarea tablei interactive esprit DT impreuna cu noua versiune de software esprit! Acest software npoate

More information

Probleme propuse pentru Testul de Laborator Semestrul I

Probleme propuse pentru Testul de Laborator Semestrul I Probleme propuse pentru Testul de Laborator Semestrul I Problema 1: Scrieti un program in C pentru rezolvarea ecuatiei de gradul 1 cu coeficienti reali. Valorile coeficientilor se citesc de la tastatura.

More information

Laborator 8 Java Crearea claselor de obiecte. Variabilele (campurile) clasei de obiecte

Laborator 8 Java Crearea claselor de obiecte. Variabilele (campurile) clasei de obiecte Laborator 8 Java Crearea claselor de obiecte. Variabilele (campurile) clasei de obiecte Probleme rezolvate: Scrieti, compilati si rulati toate exemplele din acest laborator: 1. Programul urmator (LotoConstante.java)

More information

WIRELESS ACCESS POINT 54M TP-LINK TL-WA500G

WIRELESS ACCESS POINT 54M TP-LINK TL-WA500G WIRELESS ACCESS POINT 54M TP-LINK TL-WA500G 1. Conectarea aparatului pentru configurare 1) Stabiliti pentru calculator adresa IP statica: 192.168.1.100 2) Conectati calculatorul la aparat wireless sau

More information

LED pur și simplu excelent Treceți acum la un LED de calitate ridicată la un preț excelent

LED pur și simplu excelent Treceți acum la un LED de calitate ridicată la un preț excelent Lighting LED pur și simplu excelent Treceți acum la un LED de calitate ridicată la un preț excelent Reflector Ledinaire mini Gama Ledinaire conține o selecție de corpuri de iluminat cu LED standard, populare

More information

Proceduri preliminarii

Proceduri preliminarii Proceduri preliminarii Actualizați Push2TV 2 NETGEAR vă recomandă să actualizați Push2TV întrucât noile actualizări pot accepta mai multe dispozitive cu afișare wireless. 1. Utilizați laptopul sau dispozitivul

More information

Rezolvare fişă de laborator Java Iniţiere în limbajul Java

Rezolvare fişă de laborator Java Iniţiere în limbajul Java Rezolvare fişă de laborator Java Iniţiere în limbajul Java Ex 1: Scrie următorul program Java folosind JCreator apoi încercă să-l înţelegi. public class primulprg System.out.println("Acesta este primul

More information

Laborator 4. Rezolvări

Laborator 4. Rezolvări Programare Delphi Exerciţiul 1. Quicksort cu pivotul pe stânga program Rezoli_1; {$APPTYPE CONSOLE} n = 13; Laborator 4. Rezolvări a: vector = (1, 51, 2, 4, 9, 100, 15, 6, 0, 8, 19, 10, 11); procedure

More information

Basic Problems Involved by Generating Tridimensional Multimedia Content

Basic Problems Involved by Generating Tridimensional Multimedia Content BULETINUL Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti Vol. LXVII No. 3/2015 31 36 Seria Tehnică Basic Problems Involved by Generating Tridimensional Multimedia Content Cosmina-Mihaela Roșca, Gabriel Rădulescu

More information

Mobile Gateway Ghid de utilizare

Mobile Gateway Ghid de utilizare Medic4all Solutii de telemedicina Mobile Gateway Ghid de utilizare Ref: OM-152 Noiembrie 2008 Drepturi de autor 2008 de catre Medic4all AG. Toate drepturile rezervate Ghid de utilizare Mobile Gateway Noiembrie

More information

32-bit Oracle Data Access Components (ODAC) with Oracle Developer Tools for Visual Studio

32-bit Oracle Data Access Components (ODAC) with Oracle Developer Tools for Visual Studio 32-bit Oracle Data Access Components (ODAC) with Oracle Developer Tools for Visual Studio 1 2 Conexiune - Oracle.ManagedDataAccess.Client... 3 using Oracle.ManagedDataAccess.Client;... public partial class

More information

Laborator 5 Instrucțiunile repetitive

Laborator 5 Instrucțiunile repetitive Laborator 5 Instrucțiunile repetitive Instrucțiunea for Instrucțiunea for permite repetarea unei secvențe de instrucțiuni atâta timp cât o condiție este îndeplinita. În plus, oferă posibilitatea execuției

More information

GhId de utilizare a webcam-ului HP

GhId de utilizare a webcam-ului HP GhId de utilizare a webcam-ului HP v4.3.ro Part number: 5992-4251 Copyright 2008 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informaţiile conţinute în prezentul document pot fi modificate fără înştiinţare

More information

Tableta 7 S718TAB. Tableta 7 Serioux S718TAB

Tableta 7 S718TAB. Tableta 7 Serioux S718TAB Tableta 7 S718TAB Tableta 7 Serioux S718TAB 0 Stimaţi utilizatori, Vă mulţumim pentru achiziţionarea produsului nostru. Prezentul document constituie un Ghid de Utilizare. Pentru ca acest ghid să vă poată

More information

Master in Bioingineria protezarii

Master in Bioingineria protezarii Master in Bioingineria protezarii Cursul: TEHNICI CAD/CAM Facultatea de Bioinginerie medicala, UMF Iasi Anul universitar 2010-2011 Modelarea 3D cu ajutorul volumelor În general, obiectele 3D pot fi construite

More information

void set_target(unsigned char servo, unsigned int pozitie) { //merge la pozitia respectiva

void set_target(unsigned char servo, unsigned int pozitie) { //merge la pozitia respectiva a. Arduino #include Servo servo3; int servopin = 11; int senzor = 0; int val_senzor = 0; int LED = 8; int aux = 100; //librarie pentru servomotoare //declarare variabile void set_target(unsigned

More information

Cuprins. LEGO.com/mindstorms. Introducere + Bun venit... 3

Cuprins. LEGO.com/mindstorms. Introducere + Bun venit... 3 Ghid de utilizare Cuprins Introducere + Bun venit... 3 Tehnologia EV3 + Prezentare generală... 4 + EV3 Brick (cărămida EV3)... 5 Prezentare generală... 5 Instalarea bateriilor... 8 Pornirea cărămizii EV3...

More information

U22FHD1 / U24HD1. Televizor LED. Manual de utilizare

U22FHD1 / U24HD1. Televizor LED. Manual de utilizare Televizor LED U22FHD1 / U24HD1 Manual de utilizare Vă rugăm citiți cu atenție acest manual, înainte de a utiliza televizorul. Păstrați-l pentru consultare ulterioară. Cuprins Instrucțiuni importante privind

More information

C13. INTERFATA PARALELA PROGRAMABILA (PPI) I8255A (PIO)

C13. INTERFATA PARALELA PROGRAMABILA (PPI) I8255A (PIO) C13. INTERFATA PARALELA PROGRAMABILA (PPI) I8255A (PIO) 1.Descriere PIO 2. Arhitectura PIO 3. Programare PIO 4. PIO in PC 5. Aplicatii http://www.advancedmsinc.com/iocards/8255.htm http://www.eisti.fr/~ga/phy/iitr/ii05/tr.pdf

More information

Ghidul utilizatorului pentru Cisco IP Manager Assistant

Ghidul utilizatorului pentru Cisco IP Manager Assistant Ghid pentru telefon Ghidul utilizatorului pentru Cisco IP Manager Assistant INCLUSIV LICENŢA ŞI GARANŢIA Sediul central al firmei Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 SUA http://www.cisco.com

More information

Search in Companies Catalog

Search in Companies Catalog Summary 1. Search in Companies Catalog...page 2 2. Other options of Search COMPANIES Catalo.page 6 3. The function of following COMPANIES.page 7 4. The alerts (news feed)...page 9 5. Advanced Search Module.page

More information

kitvision.co.uk manual de utilizare JB / Made in China. Kitvision Christchurch, Dorset. BH23 4FL.

kitvision.co.uk manual de utilizare JB / Made in China. Kitvision Christchurch, Dorset. BH23 4FL. manual de utilizare kitvision.co.uk A c t i o n C a m e r a Li-ion Do not dispose of Lithium-ion batteries with general waste. Please return it to battery recycling collection point. JB. 3465 / Made in

More information

APARAT DE MASURA. Descrierea programului

APARAT DE MASURA. Descrierea programului APARAT DE MASURA Descrierea programului Acest program reprezinta un aparat de masura universal. Acest apparat poate fi modificat in functie de necesitatile utilizatorului. Modificarile pe care aparatul

More information

JavaScript - Intorducere. Și nu numai...

JavaScript - Intorducere. Și nu numai... JavaScript - Intorducere Și nu numai... Ce facem azi Nu o sa va vină să credeți. Pe foaia albă vă scrieți numele și prenumele ȘI Povestim despre JavaScript Exemple de aplicare discutii și surprize mici

More information

SurvCE: configurare receptor Stonex pentru utilizare conexiune NTRIP

SurvCE: configurare receptor Stonex pentru utilizare conexiune NTRIP SurvCE: configurare receptor Stonex pentru utilizare conexiune NTRIP Atentie: in receptor trebuie introdusa o cartela SIM pregatita pentru conexiune Internet GPRS, pe care a fost in prealabil dezactivat

More information

Proiectarea Rețelelor 32. Controlul modelelor de trafic in retea prin alterarea atributelor BGP

Proiectarea Rețelelor 32. Controlul modelelor de trafic in retea prin alterarea atributelor BGP Platformă de e-learning și curriculă e-content pentru învățământul superior tehnic Proiectarea Rețelelor 32. Controlul modelelor de trafic in retea prin alterarea atributelor BGP De ce ebgp? De ce ibgp?

More information

Camera IP Wireless Foscam FI8918W

Camera IP Wireless Foscam FI8918W Camera IP Wireless Foscam FI8918W Ghid de instalare rapida (pentru sistem de operare Windows) (versiune V.1.1) Model: FI8918W Culoare: Negru Model: FI8918W Culoare: Alb CD Net Plus SRL Importator si distribuitor

More information

50 euro reducere suplimentara la telefon prin portare de abonament impreuna cu serviciile de internet si tv prin fibra optica

50 euro reducere suplimentara la telefon prin portare de abonament impreuna cu serviciile de internet si tv prin fibra optica Samsung Galaxy S9 in oferta de portare de la abonament. Noutati 50 euro reducere suplimentara la telefon prin portare de abonament impreuna cu serviciile de internet si tv prin fibra optica Vreau sa am

More information

Birotică Profesională. Cursul 12

Birotică Profesională. Cursul 12 Birotică Profesională Cursul 12 Sumar Visual Basic for Applications (VBA) Tipuri de date Structuri de control Funcţii si proceduri Obiecte si colecţii VBA Mediu de programare destinat in special realizării

More information

Manual de utilizare. Radio MP3 player auto PNI Clementine 8428BT

Manual de utilizare. Radio MP3 player auto PNI Clementine 8428BT Manual de utilizare Radio MP3 player auto PNI Clementine 8428BT Introducere Multumim pentru achizitia facuta. Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din acest manual inainte de a utiliza produsul.

More information

TRANSFORMATOARE DE CURENT

TRANSFORMATOARE DE CURENT MAK 140/80 TRANSFORMATOARE DE CURENT Aceste transformatoare de curent pot fi utilizate pentru curenţi de la 200 A la 2000 A. Ele sunt transformatoare de curent de tip inel. Sunt fabricate conform standardelor

More information

AppOBP > PrOBPT > class Timp import java.text.decimalformat;

AppOBP > PrOBPT > class Timp import java.text.decimalformat; AppOBP > PrOBPT > class Timp import java.text.decimalformat; public class Timp { private int hour; // 0-23 private int minute; // 0-59 private int second; // 0-59 // constructorul Timp initializeaza fiecare

More information

Sisteme de operare 1. Sisteme de operare. Roluri și descriere generală

Sisteme de operare 1. Sisteme de operare. Roluri și descriere generală Platformăde e-learning și curriculăe-content pentru Sisteme de operare 1. Sisteme de operare. Roluri și descriere generală De ce SO? sunt peste tot (PC, servere, smartphones) administrarea eficientă a

More information

Proprietati CSS pentru margini - BORDER

Proprietati CSS pentru margini - BORDER Proprietati CSS pentru margini - BORDER Property Values Description border border-bottom border-width border-bottom-width O proprietate pentru setarea celor 3 proprietati intr-o singura linie O proprietate

More information

Fisiere text in Java.

Fisiere text in Java. Fisiere text in Java. Doru Anastasiu Popescu Prelucrarea fisierelor text in Java Aspecte teoretice: http://cursuri.cs.pub.ro/~poo/wiki/index.php/input/output http://upm.ro/intranet/ecalin/cd_educational/cd/javac/cap3.htm

More information

ZB4BG0 cap de selector Ø22, oprire în 3 poziţii, Ronis 455

ZB4BG0 cap de selector Ø22, oprire în 3 poziţii, Ronis 455 Fişă tehnică produs Caracteristici ZB4BG0 cap de selector Ø22, oprire în 3 poziţii, Ronis 455 Caracteristici Principale Gama de produse Tip produs sau componenta Nume scurt al dispozitivului Material rama

More information

Oferta speciala Vodafone

Oferta speciala Vodafone Oferta speciala Vodafone PERSOANA DE CONTACT S.N.A.P. MATEI MARIN 0722.615.321 Intre orele 08.30 15.00 Abonamente voce cu terminale in rate: 2 Red Connect Eco 7.5 Minute nelimitate in orice retea nationala

More information

Capitolul 4. Subnivelul Controlul Accesului la Mediu (MAC=Medium Access Control)

Capitolul 4. Subnivelul Controlul Accesului la Mediu (MAC=Medium Access Control) Capitolul 4 Subnivelul Controlul Accesului la Mediu (MAC=Medium Access Control) 1 The Channel Allocation Problem Static Channel Allocation in LANs and MANs Dynamic Channel Allocation in LANs and MANs Alocare

More information

MANUAL UTILIZARE USER MANUAL

MANUAL UTILIZARE USER MANUAL MANUAL UTILIZARE USER MANUAL GB TELEFON MOBIL MY9003 MY9003 SMARTPHONE MANUAL UTILIZARE MY9003 Cuprins Măsuri de siguranță... 3 Mediu înconjurător... 5 1. Noțiuni de bază... 6 1.1. Instalarea cartelei

More information

User Manual Evolio M6

User Manual Evolio M6 User Manual Evolio M6 Notices for the use of phone CAUTION! Please read carefully this instructions and follow them, in the case of dangerous situations. Driving safety: It is recommended not to use the

More information

[LABORATOR DE PROGRAMARE C++] Aritoni Ovidiu. Algoritmi STL

[LABORATOR DE PROGRAMARE C++] Aritoni Ovidiu. Algoritmi STL Algoritmi STL 1. Prezentare generală 2. Clasificare: Algoritmi nechirurgicali ; Algoritmi chirurgicali ; Algoritmi de sortare; Algoritmi generali; 3. Algoritmi nechirurgicali (Non-mutating algorithms)

More information

Rezolvarea exceptiilor

Rezolvarea exceptiilor PL/SQL SECTIUNE 6 Rezolvarea exceptiilor Entering an incorrect username and/or password Forgetting to include the @ in an email address Entering a credit card number incorrectly Entering an expiration

More information

2. Display-ul LCD In imaginea ce urmeaza este prezentata o imagine a display-ulul LCD dar si descrierea lui:

2. Display-ul LCD In imaginea ce urmeaza este prezentata o imagine a display-ulul LCD dar si descrierea lui: Manual de utilizare MP3 Player 2 GB Cuprins: 1. Precautii 2. Display-ul LCD 3. Descrierea butoanelor si a functiilor lor 4. Music mode 5. REC mode 6. Voice mode 7. Setarile de sistem 8. Conversia ACT REC

More information

Inginerie Software in Comunicatii (ISC)

Inginerie Software in Comunicatii (ISC) Laborator ISC - 2012 (draft) 2009-2010 1/36 3/4/2012 2012_ISC_Lab_1_vers01.htm. Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei Catedra de Telecomunicatii

More information

MANUAL UTILIZARE USER MANUAL

MANUAL UTILIZARE USER MANUAL MANUAL UTILIZARE USER MANUAL RO TELEFON MOBIL MY9039 MY9039 SMARTPHONE MANUAL UTILIZARE MY9039 pg. 1 MANUAL UTILIZARE FIVE MY9039 RO Cuprins Măsuri de siguranță... 3 1. Pornirea... 4 1.1. Cunoașterea telefonului...

More information

BAZE DE DATE SUPORT PENTRU AFACERI

BAZE DE DATE SUPORT PENTRU AFACERI ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE FACULTATEA DE CIBERNETICĂ, STATISTICĂ ŞI INFORMATICĂ ECONOMICĂ BAZE DE DATE SUPORT PENTRU AFACERI http://bdsa.ase.ro PROGRAM DE MASTERAT COMPLEMENTAR DESFĂŞURAT ÎN COLABORARE

More information

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Ghid de pornire rapidă Faceţi clic aici pentru a descărca versiunea cea mai recentă a acestui document

More information

Ghid de utilizare. ARCHOS 14 Vision

Ghid de utilizare. ARCHOS 14 Vision Ghid de utilizare ARCHOS 14 Vision OBS: Pentru a porni dispozitivul, comutati butonul ON/OFF in pozitia ON si apoi tineti apasat butonul Play/Pause pentru cateva secunde. Pentru a opri dispozitivul tineti

More information

Google Adwords si Analytics. Curs de promovare a afacerilor

Google Adwords si Analytics. Curs de promovare a afacerilor Google Adwords si Analytics Curs de promovare a afacerilor Ce vom studia astazi : Ce este AdWords? De ce sa folosesc AdWords? Cum construiesc o campanie? Cum stiu ca merge? Ce alte instrumente mai ofera

More information

Manual de utilizare a aplicatiei de testare automata ECDL

Manual de utilizare a aplicatiei de testare automata ECDL Manual de utilizare a aplicatiei de testare automata ECDL Testarea automata reprezinta o modalitate eficienta de a testa competentele de utilizare a computerului oferind o modalitate atractiva de sustinere

More information

Introducere in Maven. Information Type: Working Standard, Disclosure Range:, Information Owner: mihai.hulea, NTT DATA Romania

Introducere in Maven. Information Type: Working Standard, Disclosure Range:, Information Owner: mihai.hulea, NTT DATA Romania Introducere in Maven Build management tools Java build tools: Maven Gradle Ant + Ivy Build tools are programs that automate the creation of executable applications from source code. Building incorporates

More information

Alocarea memoriei în C sub Linux

Alocarea memoriei în C sub Linux Costel Aldea Alocarea memoriei în C sub Linux Sunt trei funcţii C standard care se pot folosi pentru a aloca memorie: malloc(), calloc(), si realloc(). Prototipurile lor, după cum sunt definite în stdlib.h:

More information

GPS SOLUTIONS FOR ROADS: DIFFERENT GPS OPERATION TYPES AND APPLICATIONS SOLUTII GPS PENTRU DRUMURI: DIFERITE TIPURI DE OPERATII GPS SI APLICATII

GPS SOLUTIONS FOR ROADS: DIFFERENT GPS OPERATION TYPES AND APPLICATIONS SOLUTII GPS PENTRU DRUMURI: DIFERITE TIPURI DE OPERATII GPS SI APLICATII GPS SOLUTIONS FOR ROADS: DIFFERENT GPS OPERATION TYPES AND APPLICATIONS SOLUTII GPS PENTRU DRUMURI: DIFERITE TIPURI DE OPERATII GPS SI APLICATII Abstract: All GPS Surveying is carried out using differential

More information

Manual Update Error 3194 Itunes Ios >>>CLICK HERE<<<

Manual Update Error 3194 Itunes Ios >>>CLICK HERE<<< Manual Update Error 3194 Itunes Ios 7.0.6 how to fix error 3194 on itune. Fix Error 3194 Can't Restore in itunes (For IOS 4, IOS 5. 16 itunes will now restore your iphone 4s using that custom IPSW file.

More information

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 Ghidul utilizatorului (pentru versiunea de produs 5.2 sau ulterioară) Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Faceţi clic aici pentru a descărca versiunea

More information

PNI Hunting 3C / 300C. User manual / Manual de utilizare / Használati utasítás Instrukcja obsługi / Manuale dell utente / Manuel utilisateur

PNI Hunting 3C / 300C. User manual / Manual de utilizare / Használati utasítás Instrukcja obsługi / Manuale dell utente / Manuel utilisateur PNI Hunting 3C / 300C User manual / Manual de utilizare / Használati utasítás Instrukcja obsługi / Manuale dell utente / Manuel utilisateur 2 RO Cuprins / Content / Tartalom / Zawartość / Contenuto / Content

More information