Vasco Translator UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA SLOVENČINA

Size: px
Start display at page:

Download "Vasco Translator UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA SLOVENČINA"

Transcription

1 Vasco Translator UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA SLOVENČINA

2 Copyright 2016 Vasco Electronics LLC

3 Obsah 1. Obsluha zariadenia Funkčné tlačidlá Nabíjanie batérie Pamäťová karta Vstavaná SIM karta Dobíjanie Expirácia SIM karty Číslo SIM karty Prvé spustenie zariadenia 7 2. Vasco Translator Voľba zdrojového a cieľového jazyka Rozpoznanie reči Písanie Výslovnosť Vyčistiť Spodná lišta Menu Konverzácia Užitočné frázy Nastavenia Počítadlo prekladov Siete WiFi konfigurácia Automatická WiFi Ručne zmeniť operátora siete Jazyk aplikácie 16 ŠPECIFIKÁCIA 17

4 4 1. Obsluha zariadenia Reproduktor, 2. Vstup slúchadiel, 3. USB, 4. Nadvihnutie krytu, 5. Hlasitosť, 6. Zapnúť/Vypnúť, 7. Reproduktor, 8. SIM karta, 9. SD karta, 10. Menu, 11. Späť

5 5 1.1 Funkčné tlačidlá On / Off spínač Keď je prístroj vypnutý: podržte toto tlačidlo po dobu 5 sekúnd pre zapnutie prístroja Počas prevádzky: stlačte tlačidlo pre uzamknutie obrazovky a opätovne stlačte pre odomknutie. stlačte a podržte tlačidlo po dobu asi 2 sekúnd a stlačte Vypnúť pre vypnutie zariadenia stlačte a podržte tlačidlo po dobu asi 2 sekúnd a stlačte Reboot pre reštart zariadenia stlačte a podržte tlačidlo po dobu asi 2 sekúnd a stlačte Režim v lietadle pre zapnutie režimu; režim v lietadle vypne GSM, WiFi a GPS; pre deaktiváciu režimu opakujte kroky stlačte a podržte tlačidlo po dobu asi 2 sekúnd a stlačte na aktiváciu tichého režimu, čím sa vypnú všetky zvuky stlačte a podržte tlačidlo po dobu asi 2 sekúnd a stlačte pre vypnutie zvukov a súčasné zapnutie vibrácie stlačte a podržte tlačidlo po dobu asi 2 sekúnd a stlačte pre zapnutie všetkých zvukov Tlačidlo hlasitosti Počas prevádzky: stlačením tlačidla nahor alebo nadol zvýšte alebo znížte hlasitosť. Uvidíte nasledujúcu ikonu. Stlačte a pridržte modrú bodku a posuňte ju vľavo pre zníženie a vpravo pre zvýšenie hlasitosti: Tlačidlo menu Tlačidlo menu sa nachádza v ľavom dolnom rohu zariadenia. Po kliknutí sa zobrazí menu zariadenia.

6 6 Tlačidlo späť Tlačidlo späť sa nachádza v pravom dolnom rohu zariadenia. Po kliknutí sa zobrazí predchádzajúca obrazovka. 1.2 Nabíjanie batérie Ak chcete batériu nabiť, zapojte nabíjačku do elektrickej zásuvky, a potom pripojte kábel k zariadeniu. Keď pripojíte nabíjačku indikátor batérie prejde do režimu nabíjania. Batéria je plne nabitá po cca. 4 hodinách Keď je nabíjanie dokončené, vyberte zástrčku zo zásuvky a kábel vytiahnite zo zariadenia. UPOZORNENIE! Nabíjanie batérie by sa malo uskutočniť v dobre vetranej miestnosti pri teplote od -10ºC do +35ºC Na nabíjanie používajte nabíjačku dodanú výrobcom. Použitím neschválených nabíjačiek môže dôjsť k poškodeniu prístroja. 1.3 Pamäťová karta Prístroj je vybavený predinštalovanou pamäťovou kartou. Vytiahnutie karty alebo jej poškodenie by mohlo spôsobiť chybné fungovanie zariadenia. V prípade poškodenia karty kontaktujte prosím distribútora. 1.4 Vstavaná SIM karta Prístroj je vybavený medzinárodnou SIM kartou, ktorá mu umožňuje pracovať bez Wi-Fi. Vstavaná SIM karta je predplatená a nevyžaduje žiadnu zmluvu.

7 Dobíjanie SIM karta je aktívna a dobitá. Za účelom dobitia vašej karty navštívte stránku: alebo sa obráťte na distribútora Expirácia SIM karty SIM karta expiruje po 2 rokoch od posledného použitia prístroja. Aby bolo možné túto lehotu predĺžiť, stačí použiť zariadenie prostredníctvom siete GSM. Počiatočné dobitie vyprší po 2 rokoch Číslo SIM karty Číslo SIM karty začína Celé číslo nájdete na vnútornej strane škatule, na ochrannom kryte alebo pod krytom batérie. UPOZORNENIE! Neohýbajte ani nepoškriabte SIM kartu. Nemala by mať žiadny kontakt s vodou, prachom alebo elektrinou. 1.5 Prvé spustenie zariadenia Pri prvom spustení prístroja zvoľte Váš jazyk a prečítajte a prijmite podmienky služby. Uvidíte hlavnú obrazovku Vasco Translator. Zariadenie je pripravené na používanie 2. Vasco Translator Vasco Translator je prekladač reči, ktorý prekladá akékoľvek slová a vety do cudzích jazykov. Vasco Translator potrebuje WiFi alebo GSM sieť, aby mohol prekladať.

8 8 2.1 Voľba zdrojového a cieľového jazyka Angličtina Arabčina Bulharčina Čeština Dánčina Estónština Fínština Kliknutím na vlajku zobrazíte zoznam dostupných jazykov. Posuňte nahor alebo nadol, aby ste našli jazyk, ktorý potrebujete. Stlačte názov jazyka pre jeho aktiváciu. Francúzština Gréčtina Hebrejčina Španielčina Holandčina Japončina Litovčina Nemčina Nórština 2.2 Rozpoznanie reči Hovorte Vypočuť Vyčistiť Hovorte Vypočuť Vyčistiť Tlačidlo hovorte slúži na zadávanie textu pomocou funkcie rozpoznávania hlasu. Aby bolo možné zadať ľubovoľný hovorený text, stlačte a podržte tlačidlo a hovorte, čo chcete preložiť, jasným, monotónnym hlasom zo vzdialenosti asi 15 cm. Hovorte Vypočuť Vyčistiť Hovorte Vypočuť Vyčistiť Kde je najbližší obchod

9 9 Po dokončení uvoľnite kláves. Preklad sa vykonáva automaticky a trvá asi 2 sekundy. UPOZORNENIE! Kvalita rozpoznávania hlasu sa môže zhoršiť v hlučnom prostredí. 2.3 Písanie Hovorte Vypočuť Vyčistiť Použite textové polia na zadanie textu. Kliknutím na horné alebo dolné textové pole zobrazte dotykovú klávesnicu a zadajte slovo alebo vetu pre preklad. Potvrďte zadaný text klávesou Done pre spustenie prekladu. Môžete zmeniť jazyk klávesnice tým, že pridržíte medzerník. Aby bolo možné používať diakritiku, stlačte a podržte písmeno a zvoľte požadovaný znak. Je možné zväčšiť textové pole. Ak tak chcete urobiť, kliknite na ikonu lupy. Ak chcete zatvoriť zväčšené okno stlačte späť.

10 Hovorte Vypočuť Vyčistiť Hovorte Vypočuť Vyčistiť Výslovnosť Hovorte Vypočuť Vyčistiť Kliknite na Vypočuť, ak chcete počuť preklad vyslovený syntetizátorom. Výslovnosť je k dispozícii pre niektoré jazyky. Ak je ikona sivá, znamená to, že výslovnosť pre tento jazyk nie je k dispozícii. Kliknite a podržte tlačidlo, kým sa zobrazí ikona visiaceho zámku. Zariadenie bude teraz automaticky vyslovovať všetky preložené texty. Kliknutím a podržaním tlačidla túto funkciu vypnete. 2.5 Vyčistiť Hovorte Vypočuť Vyčistiť Hovorte Vypočuť Vyčistiť Kliknutím na Vyčistiť zmažete celý text. Za účelom odstránenia jedného písmena alebo slova použite medzerník na klávesnici.

11 Spodná lišta DATA aj aj wyczyść wyczyść Stav batérie Táto ikona zobrazuje aktuálny stav batérie. WiFi Kliknite na tlačidlo WiFi pre zapnutie alebo vypnutie WiFi pripojenia. WiFi pripojenie je aktívne, keď je ikona zelená. Kliknutím a podržaním ikony zobrazíte dostupné WiFi siete. Neodporúča sa naraz používať pripojenie Wi-Fi a GSM. GSM Stlačením tlačidla GSM zapnete alebo vypnete pripojenie GSM. Pripojenie GSM je aktívne, keď je ikona zelená. DATA Dátové pripojenie zapnete stlačením a podržaním DATA ikony na pár sekúnd. Dátové pripojenie je aktívne, keď ikona bliká na zeleno 3. Menu Ak chcete zobraziť menu prístroja, kliknite na tlačidlo Menu v ľavom dolnom rohu zariadenia. 3.1 Konverzácia kliknutím spustíte aplikáciu Konverzácia 3.2 Užitočné frázy kliknite pre začatie aplikácie užitočných fráz 3.3 Konvertor jednotiek aplikácia, ktorá Vám umožňuje prevádzať jednotky, napríklad meny, hmotnosť, dĺžku, tlak, atď 3.4 Kalkulačka aplikácia, ktorá Vám umožní vykonávať základné a pokročilé matematické operácie.

12 Fotoaparát & Galéria Prístroj je vybavený dvomi fotoaparáty: predným a zadným. Fotky spravené fotoaparátom budú uložené v Galérii. 3.6 História umožní vám nazrieť do histórie prekladov a konverzácií. História prekladov Kliknutím na zvolený riadok zobrazíte preklad na hlavnej obrazovke prekladača. Kliknite a držte riadok po dobu asi 1 sekundy, a vyberte Odstrániť záznam histórie, pre jeho odstránenie. Kliknutím na Nie pre zrušenie. Pre zväčšenie vybraného prekladu kliknite na ikonu lupy. História konverzácie Kliknite na názov konverzácie pre zobrazenie. Kliknite a podržte, aby ste ju premenovali alebo odstránili. Kliknutím na Späť sa vrátite do menu. 3.7 Reset po poklepaní na Reset zmažete všetky preklady či rozhovory. 3.8 Skontrolovať aktualizácie kliknutím overíte dostupné aktualizácie. POZOR! Na účely sťahovania aktualizácií systému budete potrebovať WiFi pripojenie. Ak je k dispozícii nová verzia softvéru, informácie o nej uvidíte po kliknutí na Skontrolovať aktualizácie. Aby bolo možné aktualizovať zariadenie, stiahnite a nainštalujte aplikáciu, kliknite na OK a reštartujte zariadenie. Ak nie sú k dispozícii žiadne nové aktualizácie, uvidíte Žiadne nové aktualizácie. Informácie o verzii môžete nájsť v O zariadení.

13 13 Ak vidíte Zariadenie nie je zaregistrované, obráťte sa na distribútora. 3.9 Nastavenia kliknutím spustíte nastavenia prístroja (pozri 6) O aplikácii informácie o softvéri s verziou prekladača v pravom hornom rohu. 4. Konverzácia Konverzačná príručka umožňuje viesť konverzáciu v cudzom jazyku. poďme do kina Let s go to the movies I can t go today Nemôže isť dnes Aby bolo možné spustiť aplikáciu, prejdite do menu a kliknite na Konverzačná príručka. Jazyky musia byť vybrané na hlavnej obrazovke Vasco Translatora. a čo tak zajtra and what about tomorrow Hovorte Vypočuť Hovorte Ak chcete začať konverzáciu, kliknite na vlajku predstavujúcu váš jazyk. Uvidíte ikonu mikrofónu. Stlačte a podržte vlajku a hovorte, čo chcete preložiť jasným a monotónnym hlasom. Potom tlačidlo uvoľnite. Preklad by mal trvať asi 2 sekundy. Uvidíte originálny text na obrazovke spolu s jeho prekladom. Váš partner by mal opakovať rovnaké kroky počnúc poklepaním na vlajku zodpovedajúcej jeho / jej jazyku. Pre zväčšenie vybraného prekladu stačí kliknúť na ikonu lupy. Ak chcete počúvať nedávno preložené vety, kliknite na Vypočuť. Ak chcete počúvať akúkoľvek inú preloženú vetu, kliknite na riadok s týmto prekladom.

14 14 Všetky konverzácie sa ukladajú automaticky s východiskovým menom a dátumom. Konverzáciu môžete uložiť ručne kliknutím na Menu -> Uložiť ako. Všetky uložené konverzácie môžete vidieť v histórii konverzácie. 5. Užitočné frázy Ide o súbor z najužitočnejších fráz. Choďte do menu a kliknite na Užitočné frázy pre spustenie aplikácie. Uvidíte zoznam dostupných jazykov. Zvoľte zdrojový jazyk. Vyberte cieľový jazyk. Potvrďte tlačidlom OK. Zadajte akékoľvek slovo a zobrazí sa zoznam návrhov. Vyberte si frázu, ktorá vás zaujíma a poklepaním uvidíte preklad. Kliknite na Vypočuť, aby ste si vypočuli frázu nahlas. Kliknutím na Späť sa dostanete späť. Opätovným kliknutím sa vrátite do zoznamu jazykov. Kliknite ešte raz pre ukončenie aplikácie. 6. Nastavenia Kliknite na Menu a Nastavenia, aby ste sa dostali do nastavenia prístroja. Tu je možné zmeniť konfiguráciu WiFi, zobraziť počítadlá prekladov a zmeniť jazyk menu. 6.1 Počítadlo prekladov Počítadlá prekladov umožňujú riadiť počet prekladov vykonaných cez WiFi a GSM. Dobitie u výrobcu umožňuje prekladať okolo 5000 viet v rámci Európskej Únie. Ak váš prekladač nefunguje a počítadlo ukazuje počet vyšší ako 5000, skontrolujte svoje zostatky kontaktovaním distribútora.

15 15 K dispozícii sú 3 počítadlá: preklady cez WiFi, preklady cez mobilnú sieť (GSM) a celkový počet prekladov. Preklady cez Wi-Fi sú neobmedzené. Ak chcete vynulovať všetky počítadlá, kliknite na tlačidlo Vynulovať počítadlo, alebo kliknite na zvolené počítadlo a potvrďte tlačidlom Áno. 6.2 Siete WiFi konfigurácia Vaše WiFi siete môžete spravovať tu. Ak vidíte WiFi je zakázaná, kliknite na ikonu WiFi v dolnej časti obrazovky. Ak je Wi-Fi aktívna, ikona je zelená a uvidíte zoznam dostupných sietí. Kliknite na názov siete pre pripojenie. Zámok táto ikona znamená, že je sieť zabezpečená heslom. Ak máte heslo, kliknite na názov siete a zadajte heslo. Potom kliknite na OK a prístroj môžete používať. Ak nepoznáte heslo, obráťte sa na prevádzkovateľa siete. Rozsah zelené pruhy ukazujú silu signálu. Čím viac zelených pruhov existuje, tým silnejší je signál. Názov poklepaním na názov siete sa k nej pripojíte. UPOZORNENIE! Sieť bez ikony zámku znamená, že táto sieť je otvorená. Nepotrebujete žiadne heslo pre pripojenie. Upozorňujeme, že niektoré otvorené siete môžu vyžadovať prijatie dodatočných opatrení, ako je prihlasovanie alebo prijatie jej podmienok. Takéto siete nie je možné použiť Automatická WiFi Zaškrtnite túto možnosť, ak chcete povoliť automatické pripojenie zariadenia na otvorené WiFi siete. Majte na pamäti, že niektoré otvorené siete vyža-

16 16 dujú ďalšie opatrenia, ktoré sa majú prijať Ručne zmeniť operátora siete táto funkcia umožňuje pripojiť sa k vybranému mobilnému operátorovi v krajine, v ktorej ste. Uistite sa, že máte WiFi alebo GSM pripojenie. Vyberte kontinent, kde sa nachádzate, napríklad Európu. Vyberte krajinu, v ktorej ste, napr. vo Francúzsku. Zobrazí sa zoznam preferovaných operátorov v tejto krajine. Kliknite na Operátori sietí, prečítajte si informácie a potvrďte kliknutím na Áno. Na ďalšej obrazovke kliknite na Vybrať ručne. Prečítajte si informácie a potvrďte, že ste porozumeli. Prístroj bude hľadať dostupné siete GSM. Vyberte si tú, ktorú ste videli v zozname a kliknite na jej meno, aby ste sa k nej pripojili. Prístroj sa bude registrovať vo zvolenej sieti. Hotovo. Teraz môžete zariadenie používať. UPOZORNENIE! Ak sa zariadenie dostane mimo dosahu preferovaného operátora, nebude automaticky pripojený k inej sieti. Opakujte kroky a kliknite na Vybrať automaticky s cieľom ísť späť na predchádzajúce nastavenie Jazyk aplikácie Zmena jazyka menu. Táto zmena ovplyvní miestne nastavenia, ako je jazyk klávesnice a východiskové jazyky.

17 17 ŠPECIFIKÁCIA Displej IPS G+ F, 5.0, HD 1280*720 Procesor RAM ROM 3G modem Wi-Fi Batéria Rozmery Hmotnosť Vstup pre slúchadlá USB Slot pre SD kartu CPU: 64-bit QuadCore CPU MediaTek MTK6735P 1.0GHz 1 GB, LPDDR3 8 GB Áno b/g/n 2200 mah 71,7 x 144,3 x 8,0 mm 143 g 3.5 mm Micro USB Micro SD (up to 32GB)

18

19

20 VTLSIS161010

Registrácia účtu Hik-Connect

Registrácia účtu Hik-Connect Registrácia účtu Hik-Connect Tento návod popisuje postup registrácie účtu služby Hik-Connect prostredníctvom mobilnej aplikácie a webového rozhrania na stránke www.hik-connect.comg contents in this document

More information

Spôsoby zistenia ID KEP

Spôsoby zistenia ID KEP Spôsoby zistenia ID KEP ID KEP (kvalifikovaný elektronický podpis) je možné zistiť pomocou napr. ovládacieho panela, prostredíctvom prehliadača Internet Expolrer, Google Chrome alebo Mozilla Firefox. Popstup

More information

TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca

TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca TP-LINK 150Mbps Wireless AP/Client Router Model TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca Obsah balenia TL-WR743ND Rýchly inštalačný sprievodca PoE injektor Napájací adaptér CD Ethernet kábel Systémové požiadavky

More information

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Slovenčina 149 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier

More information

Sprievodca pripojením (pre model COOLPIX)

Sprievodca pripojením (pre model COOLPIX) Sprievodca pripojením (pre model COOLPIX) Tento dokument popisuje postup na používanie aplikácie SnapBridge (Verzia 2.0) na vytvorenie bezdrôtového pripojenia medzi podporovaným fotoaparátom a inteligentným

More information

Návod na rýchle nastavenie bluesound.com

Návod na rýchle nastavenie bluesound.com Návod na rýchle nastavenie bluesound.com Dodávané príslušenstvo Stereo RCA / RCA kábel (2 m) Minijack 3,5mm / RCA kábel (2 m) Sieťový kábel 120V Sieťový kábel 230 V Ethernetový kábel (2 m) Bezdrátový prehrávač

More information

Manuál pre používanie ručného scannera IRIScan Book Executive 3

Manuál pre používanie ručného scannera IRIScan Book Executive 3 Manuál pre používanie ručného scannera IRIScan Book Executive 3 Scanner zapneme 2 sekundovým stlačením tlačidla Scan. Obrázok 1 Tlačidlo Scan slúžiace na zapnutie scannera Po zapnutí sa nám rozsvieti displej

More information

Mobilný počítač Dolphin TM Príručka pre rýchle spustenie

Mobilný počítač Dolphin TM Príručka pre rýchle spustenie Mobilný počítač Dolphin TM 6100 Príručka pre rýchle spustenie Mobilný počítač Dolphin 6100 Obsah balenia Skontrolujte, či sa v balení nachádzajú nasledujúce položky: Mobilný počítač Dolphin 6100 (terminál)

More information

Vasco Translator USER MANUAL ENGLISH

Vasco Translator USER MANUAL ENGLISH Vasco Translator USER MANUAL ENGLISH Copyright 2016 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Table of contents 1. Operation of the device 4 1.1 Function keys 5 1.2 Battery charging 6 1.3 Memory

More information

kucharka exportu pro 9FFFIMU

kucharka exportu pro 9FFFIMU požiadavky na export kodek : Xvid 1.2.1 stable (MPEG-4 ASP) // výnimočne MPEG-2 bitrate : max. 10 Mbps pixely : štvorcové (Square pixels) rozlíšenie : 1920x1080, 768x432 pre 16:9 // výnimočne 1440x1080,

More information

Obsah. Dôležitá informácia... 3 Životné prostredie a bezpečnosť...3 Požiadavky na inštaláciu...3 Potrebujete pomoc...3. Obsah balenia...

Obsah. Dôležitá informácia... 3 Životné prostredie a bezpečnosť...3 Požiadavky na inštaláciu...3 Potrebujete pomoc...3. Obsah balenia... Návod na obsluhu 1 Obsah Dôležitá informácia... 3 Životné prostredie a bezpečnosť...3 Požiadavky na inštaláciu...3 Potrebujete pomoc...3 Obsah balenia... 4 Váš VOIP080... 5 Pohľad spredu...5 Pohľad zozadu...6

More information

INŠTALÁCIA SOFTWARE DIGITÁLNY MULTIFUNKČNÝ SYSTÉM. Vnútorná obálka ÚVOD O SOFTWARE

INŠTALÁCIA SOFTWARE DIGITÁLNY MULTIFUNKČNÝ SYSTÉM. Vnútorná obálka ÚVOD O SOFTWARE INŠTALÁCIA SOFTWARE DIGITÁLNY MULTIFUNKČNÝ SYSTÉM ÚVOD O SOFTWARE... PRED INŠTALÁCIOU INŠTALÁCIA SOFTVÉRU PRIPÁJANIE K POČÍTAČU KONFIGURÁCIA OVLÁDAČA TLAČIARNE Strana Vnútorná obálka AKO POUŽÍVAŤ PREVÁDZKOVÁ

More information

Slovenská verzia. Bezdrôtový router LW160/LW161 Sweex 150N. Obsah balenia. Zoznam terminológie

Slovenská verzia. Bezdrôtový router LW160/LW161 Sweex 150N. Obsah balenia. Zoznam terminológie 3 Bezdrôtový router LW160/LW161 Sweex 150N Bezdrôtový router Sweex 150N nevystavujte extrémnym teplotám. Zariadenie neumiestňujte na priame slnečné svetlo ani do blízkosti zdrojov tepla. Bezdrôtový router

More information

Manuál k programu FileZilla

Manuál k programu FileZilla Manuál k programu FileZilla EXO TECHNOLOGIES spol. s.r.o. Garbiarska 3 Stará Ľubovňa 064 01 IČO: 36 485 161 IČ DPH: SK2020004503 support@exohosting.sk www.exohosting.sk 1 Úvod EXO HOSTING tím pre Vás pripravil

More information

Kamera. Sieťová klenbová kamera. Rýchla používateľská príručka---po slovensky. Táto rýchla príručka sa vzťahuje na: DS-2CD2112-(I),

Kamera. Sieťová klenbová kamera. Rýchla používateľská príručka---po slovensky. Táto rýchla príručka sa vzťahuje na: DS-2CD2112-(I), Kamera Sieťová klenbová kamera Rýchla používateľská príručka---po slovensky Táto rýchla príručka sa vzťahuje na: DS-2CD2112-(I), UD.6L0201B1254A01EU 1 Regulačné informácie Vyhlásenie o súlade s normami

More information

UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA myphone Q-SMART LTE

UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA myphone Q-SMART LTE UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA myphone Q-SMART LTE Ďakujeme že ste si vybrali zariadenie od firmy myphone. Tato príručka je určená pre oboznámenie sa s obsluhou a funkciami zariadenia. Bez predchádzajúceho písomného

More information

EOS 760D (W) Návod na používanie funkcie Wi-Fi/NFC SLOVENSKY NÁVOD NA POUŽÍVANIE

EOS 760D (W) Návod na používanie funkcie Wi-Fi/NFC SLOVENSKY NÁVOD NA POUŽÍVANIE EOS 760D (W) Návod na používanie funkcie Wi-Fi/NFC SLOVENSKY NÁVOD NA POUŽÍVANIE Úvod Čo môžete robiť pomocou funkcií bezdrôtovej siete LAN Vďaka funkciám bezdrôtovej siete LAN tohto fotoaparátu môžete

More information

Obsah. Obsah balenia... 2

Obsah. Obsah balenia... 2 Obsah Obsah balenia... 2 Slovenský Začíname... 3 Popis zariadenia... 4 Vloženie SIM a microsd karty... 5 4G a Wi-Fi pripojenie... 6 Rozhranie Android... 8 ARCHOS Fusion Storage... 12 Zoznámte sa so systémom

More information

Dokumentácia k produktu, 4 Získajte informácie o dokumentácii dodávanej s vaším Beo6.

Dokumentácia k produktu, 4 Získajte informácie o dokumentácii dodávanej s vaším Beo6. Beo6 Príručka Obsah Dokumentácia k produktu, 4 Získajte informácie o dokumentácii dodávanej s vaším Beo6. Používanie ovládača Beo6, 5 Používanie tlačidiel na displeji ovládača Beo6 a jeho fyzických tlačidiel.

More information

EOS 70D (W) Návod na používanie funkcie Wi-Fi SLOVENSKY NÁVOD NA POUŽÍVANIE

EOS 70D (W) Návod na používanie funkcie Wi-Fi SLOVENSKY NÁVOD NA POUŽÍVANIE EOS 70D (W) Návod na používanie funkcie Wi-Fi SLOVENSKY NÁVOD NA POUŽÍVANIE Čo môžete robiť pomocou funkcií bezdrôtovej siete LAN Vďaka funkciám bezdrôtovej siete LAN tohto fotoaparátu môžete vykonávať

More information

Dell Latitude 12 Rugged Tablet-7202 Príručka používateľa

Dell Latitude 12 Rugged Tablet-7202 Príručka používateľa Dell Latitude 12 Rugged Tablet-7202 Príručka používateľa Regulačný model: T03H Regulačný typ: T03H001 Poznámky, upozornenia a výstrahy POZNÁMKA: POZNÁMKA uvádza dôležité informácie, ktoré umožňujú lepšie

More information

SM-G950F SM-G955F. Používateľská príručka

SM-G950F SM-G955F. Používateľská príručka SM-G950F SM-G955F Používateľská príručka Slovak. 05/2017. Rev.1.0 www.samsung.com Obsah Základy 4 Informácie o tejto príručke 6 Situácie, pri ktorých sa zariadenie prehrieva, a ich riešenia 10 Usporiadanie

More information

Urobte viac. Nighthawk X10 Inteligentný smerovač WiFi AD7200. Model R9000

Urobte viac. Nighthawk X10 Inteligentný smerovač WiFi AD7200. Model R9000 Urobte viac Nighthawk X10 Inteligentný smerovač WiFi AD7200 Model R9000 Názov a heslo siete WiFi Predvolený názov (SSID) a sieťový kľúč (heslo) siete WiFi sú pre smerovač jedinečné, ako sériové číslo.

More information

e-scheme Návod na použitie

e-scheme Návod na použitie e-scheme Návod na použitie Pár krokov ako používať program Otvorte webovú stránku http://www.labquality.fi/eqa-eqas/ Kliknite na Login to LabScala Username: zadajte váš laboratórny kód Password: zadajte

More information

SM-G960F SM-G960F/DS SM-G965F SM-G965F/DS. Používateľská príručka

SM-G960F SM-G960F/DS SM-G965F SM-G965F/DS. Používateľská príručka SM-G960F SM-G960F/DS SM-G965F SM-G965F/DS Používateľská príručka Slovak. 03/2018. Rev.1.1 www.samsung.com Obsah Základy 4 Informácie o tejto príručke 6 Situácie, pri ktorých sa zariadenie prehrieva, a

More information

Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved.

Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved. MS Managed Service Copyright 2016 by Martin Krug. All rights reserved. Reproduction, or translation of materials without the author's written permission is prohibited. No content may be reproduced without

More information

1. ELASTIX inštalácia 2 2. Elastix konfigurácia Nastavenie užívateľských kont Pridanie nových užívateľských kont 10 2.

1. ELASTIX inštalácia 2 2. Elastix konfigurácia Nastavenie užívateľských kont Pridanie nových užívateľských kont 10 2. 1. ELASTIX inštalácia 2 2. Elastix konfigurácia 8 2.1 Nastavenie užívateľských kont 9 2.2 Pridanie nových užívateľských kont 10 2.3 InstantMessaging and presence 12 2.4 TLS 12 2.5 Conference 12 3. Záver

More information

XPS 8920 Setup and Specifications

XPS 8920 Setup and Specifications XPS 8920 Setup and Specifications Model počítača: XPS 8920 Regulačný model: D24M Regulačný typ: D24M001 Poznámky, upozornenia a výstrahy POZNÁMKA: POZNÁMKA uvádza dôležité informácie, ktoré umožňujú lepšie

More information

Užívateľská príručka k softvéru Spontania

Užívateľská príručka k softvéru Spontania Užívateľská príručka k softvéru Spontania ClearOne 5225 Wiley Post Way Suite 500 Salt Lake City, UT 84116 Telephone 1.800.945.7730 1.801.975.7200 Spontania Support 1.801.974.3612 TechSales 1.800.705.2103

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka Xperia C C2305 Obsah Xperia C Používateľská príručka...6 Začíname...7 Android čo a prečo?...7 Prehľad...7 Zostavenie...8 Vypnutie a zapnutie zariadenia...10 Zámok obrazovky...11

More information

Návod na inštaláciu software

Návod na inštaláciu software Návod na inštaláciu software Tento návod vysvetľuje, ako nainštalovať a nakonfigurovať software, ktorý umožňuje použiť stroj ako tlačiareň alebo skener pre počítač. Ak chcete získať softvér popísaný v

More information

Obsah. 8 Multimediální aplikace Fotoaparát Galerie YouTube Hudba Přehrávač videa...107

Obsah. 8 Multimediální aplikace Fotoaparát Galerie YouTube Hudba Přehrávač videa...107 For more information on how to use the phone, please go to www.alcatelonetouch.com and download the complete user manual. Moreover, on the website, you can also find answers to frequently asked questions,

More information

Dell Venue 11 Pro-7140 Príručka používateľa

Dell Venue 11 Pro-7140 Príručka používateľa Dell Venue 11 Pro-7140 Príručka používateľa Regulačný model: T07G Regulačný typ: T07G002 Poznámky, upozornenia a výstrahy POZNÁMKA: POZNÁMKA uvádza dôležité informácie, ktoré umožňujú lepšie využitie počítača.

More information

Návod na obsluhu GSM mobilný telefón Maxcom MM320

Návod na obsluhu GSM mobilný telefón Maxcom MM320 Návod na obsluhu GSM mobilný telefón Maxcom MM320 Pre technickú podporu sa, prosím obráťte na našu telefónnu linku (+48) 32 325 07 00 alebo prostredníctvom e-mailu serwis@maxcom.pl Naša internetová stránka:

More information

Dolphin CT50. Stručná príručka. s Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-SK-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Stručná príručka. s Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-SK-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 s Windows 10 IoT Mobile Enterprise Stručná príručka CT50-LG-W10-SK-QS Rev A 8/18 Obsah balenia Uistite sa, že dodané balenie obsahuje tieto položky: Mobilný počítač Dolphin CT50 (modely CT50L0N,

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Nokia 5 Používateľská príručka Vydanie 2018-03-26 sk-sk Informácie o tejto používateľskej príručke Dôležité: Pred použitím zariadenia si prečítajte dôležité informácie o bezpečnom používaní zariadenia

More information

Používateľská príručka S302. This is the Internet version of the User guide. Print only for private use.

Používateľská príručka S302. This is the Internet version of the User guide. Print only for private use. Používateľská príručka S302 Ďakujeme vám, že ste si kúpili telefón Sony Ericsson S302. Ak chcete do telefónu získat ďalší obsah, navštívte webovú stránku www.sonyericsson.com/fun. Ak sa zaregistrujete

More information

Používateľská príručka Nokia Lumia 625

Používateľská príručka Nokia Lumia 625 Používateľská príručka Nokia Lumia 625 1.0. Vydanie SK Psst... Táto príručka nie je všetko... Telefón tiež obsahuje používateľskú príručku, ktorá je v prípade potreby kedykoľvek k dispozícii. Na domovskej

More information

POUŽÍAVATEĽSKÁ PRÍRUČKA

POUŽÍAVATEĽSKÁ PRÍRUČKA POUŽÍAVATEĽSKÁ PRÍRUČKA 2-2016. Všetky práva vyhradené. Aspire VX 15 Pokrýva: VX5-591G Revízia: 10/2016 Zaregistrujte si Acer ID a využite vynikajúce výhody Otvorte aplikáciu [Acer Portal] (Portál Acer)

More information

Marec Sonos, Inc. Všetky práva vyhradené.

Marec Sonos, Inc. Všetky práva vyhradené. TENTO DOKUMENT OBSAHUJE INFORMÁCIE, KTORÉ SA MÔŽU ZMENIŤ BEZ PREDCHÁDZAJÚCEHO UPOZORNENIA. Žiadna časť tejto publikácie nesmie byť bez predchádzajúceho písomného súhlasu od spoločnosti Sonos, Inc. reprodukovaná

More information

Zariadenie TouchPad aklávesnica

Zariadenie TouchPad aklávesnica Zariadenie TouchPad aklávesnica Katalógové číslo dokumentu: 409918-231 Máj 2006 V tejto príručke sú vysvetlené funkcie zariadenia TouchPad a klávesnice. Obsah 1 Zariadenie TouchPad Používanie zariadenia

More information

DDX9716BTS DDX9716BTSR DDX8016DABS

DDX9716BTS DDX9716BTSR DDX8016DABS DDX9716BTS DDX9716BTSR DDX8016DABS MONITOR S DVD PRIJÍMAČOM NÁVOD NA OBSLUHU 2016 JVC KENWOOD Corporation Slovak/02 (JKNL) OBSAH PRED POUŽITÍM... 2 PRVOTNÉ NASTAVENIA... 4 Prvotná inštalácia... 4 Nastavenie

More information

Smerovač Wifi Smart R6300v2 Inštalačná príručka

Smerovač Wifi Smart R6300v2 Inštalačná príručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation sú ochranné známky alebo registrované ochranné známky spoločnosti NETGEAR, Inc. alebo jej dcérskych spoločností v USA a v iných krajinách.

More information

Návod na odstránenie certifikátov so zrušenou platnosťou

Návod na odstránenie certifikátov so zrušenou platnosťou Návod na odstránenie certifikátov so zrušenou platnosťou Dátum zverejnenia: 7. 11. 2017 Verzia: 1 Dátum aktualizácie: Popis: Tento dokument je určený používateľom, ktorí elektronicky podpisujú dokumenty

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka Xperia M5 E5603/E5606/E5653 Obsah Začíname...7 Informácie o používateľskej príručke...7 Prehľad... 7 Zostava...8 Prvé spustenie zariadenia...9 Prečo potrebujete účet Google?... 10

More information

SFP 5970 USER S MANUAL NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV INSTRUKCJA OBSŁUGI. SQUARE MP4 Player SQUARE MP4 PŘEHRÁVAČ

SFP 5970 USER S MANUAL NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV INSTRUKCJA OBSŁUGI. SQUARE MP4 Player SQUARE MP4 PŘEHRÁVAČ SFP 5970 USER S MANUAL NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV INSTRUKCJA OBSŁUGI SQUARE MP4 Player SQUARE MP4 PŘEHRÁVAČ MP4 PREHRÁVAČ SQUARE Q5 SQUARE Q5 - MP4 LEJÁTSZÓ ODTWARZACZ MP4

More information

VÁŽENÍ POUŽÍVATELIA MOBILNÉHO TELEFÓNU! OBSAH BALENIA:

VÁŽENÍ POUŽÍVATELIA MOBILNÉHO TELEFÓNU! OBSAH BALENIA: VÁŽENÍ POUŽÍVATELIA MOBILNÉHO TELEFÓNU! Gratulujeme vám k zakúpeniu mobilného telefónu emporiatalkpremium! Táto príručka poskytuje najdôležitejšie informácie potrebné pre rýchle oboznámenie sa s vaším

More information

TRUST BT120 USB BLUETOOTH ADAPTER. Pokyny na prvé použitie

TRUST BT120 USB BLUETOOTH ADAPTER. Pokyny na prvé použitie Pokyny na prvé použitie Kapitola 1. Odinštalovanie starých ovládačov a zariadení (5.1) 2. Inštalácia (Windows 98 SE / ME / 2000 / XP) (5.2) 3. Pripojenie (5.3) 4. Kontrola po inštalácii (6) 5. Používanie

More information

REPORT DESIGNER 1 VYTVORENIE A ÚPRAVA FORMULÁRA. úprava formulárov v Money S4 / Money S Vytvorenie formulára

REPORT DESIGNER 1 VYTVORENIE A ÚPRAVA FORMULÁRA. úprava formulárov v Money S4 / Money S Vytvorenie formulára REPORT DESIGNER úprava formulárov v Money S4 / Money S5 Informačný systém Money S4/S5 umožňuje upraviť tlačové zostavy tak, aby plne vyhovovali potrebám používateľa. Na úpravu tlačových zostáv slúži doplnkový

More information

Nokia 5230: Návod na použitie Vydanie

Nokia 5230: Návod na použitie Vydanie Nokia 5230: Návod na použitie 6.0. Vydanie VYHLÁSENIE O ZHODE NOKIA CORPORATION týmto vyhlasuje, že tento RM-588 výrobok spĺňa základné požiadavky a všetky príslušné ustanovenia smernice 1999/5/ES. Vyhlásenie

More information

Nokia 306: Používateľská príručka

Nokia 306: Používateľská príručka Nokia 306: Používateľská príručka 1.1. Vydanie 2 Obsah Obsah Bezpečnosť 4 Začíname 5 Tlačidlá a súčasti 5 Vloženie SIM karty a batérie 6 Vloženie a vybratie pamäťovej karty 8 Nabitie batérie 9 Nabíjanie

More information

ContiPressureCheck. Ručná čítačka

ContiPressureCheck. Ručná čítačka ContiPressureCheck Ručná čítačka Ručná čítačka - stručný návod...3 Homologation/Kanada Canada, Industry Canada (IC) Notices This device complies with Industry Canada license-exempt RSS standard(s). Operation

More information

Príručka sieťových aplikácií

Príručka sieťových aplikácií Príručka sieťových aplikácií PT-E550W PT-E550W Táto Príručka sieťových aplikácií obsahuje užitočné informácie o konfigurácii bezdrôtovej siete a nastavení funkcie Wireless Direct pomocou zariadenia Brother.

More information

Váš HTC Legend. Používateľský sprievodca

Váš HTC Legend. Používateľský sprievodca Váš HTC Legend Používateľský sprievodca Predtým, ako spravíte čokoľvek iné, si prečítajte túto príručku Nabite batériu Batéria vo Vašom telefóne ešte nebola nabíjaná. Je dôležité, aby ste počas nabíjania

More information

PRED INŠTALÁCIOU SOFTWARU INŠTALÁCIA V PROSTREDÍ WINDOWS INŠTALÁCIA V PROSTREDÍ MACINTOSH RIEŠENIE PROBLÉMOV

PRED INŠTALÁCIOU SOFTWARU INŠTALÁCIA V PROSTREDÍ WINDOWS INŠTALÁCIA V PROSTREDÍ MACINTOSH RIEŠENIE PROBLÉMOV Návod na inštaláciu software PRED INŠTALÁCIOU SOFTWARU INŠTALÁCIA V PROSTREDÍ WINDOWS INŠTALÁCIA V PROSTREDÍ MACINTOSH RIEŠENIE PROBLÉMOV Ďakujeme Vám, že ste si zakúpili tento produkt. Tento návod vysvetľuje,

More information

Príručka užívateľa. Vždy pripravení pomôcť PI3105. Otázky? Kontaktujte Philips

Príručka užívateľa. Vždy pripravení pomôcť PI3105. Otázky? Kontaktujte Philips Vždy pripravení pomôcť Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte Philips PI3105 Príručka užívateľa Obsah 1 Dôležité bezpečnostné pokyny 3 Bezpečnosť

More information

Vždy pripravení pomôcť Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na SD700 Otázky? Kontaktujte Philips Príručka užívateľa

Vždy pripravení pomôcť Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na   SD700 Otázky? Kontaktujte Philips Príručka užívateľa Vždy pripravení pomôcť Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na www.philips.com/support SD700 Otázky? Kontaktujte Philips Príručka užívateľa Obsah 1 Dôležité 2 Bezpečné počúvanie 2 2 Váš prenosný

More information

Nokia N _1_LA.indd _1_LA.indd :45: :45:44

Nokia N _1_LA.indd _1_LA.indd :45: :45:44 Nokia N85 2009 Nokia. Všetky práva vyhradené. VYHLÁSENIE O ZHODE NOKIA CORPORATION týmto vyhlasuje, že výrobok RM-333 spĺňa základné požiadavky a všetky príslušné ustanovenia Smernice 1999/5/ES. Vyhlásenie

More information

Váš HTC EVO 3D Používateľská príručka

Váš HTC EVO 3D Používateľská príručka Váš HTC EVO 3D Používateľská príručka 2 Obsah Obsah Začíname Obsah balenia 8 HTC EVO 3D 8 Zadný kryt 10 Karta SIM 11 Pamäťová karta 12 Batéria 13 Zapnutie alebo vypnutie 16 Zadanie kódu PIN 16 Gestá prstom

More information

Bluetooth headset Nokia BH-218: Návod na použitie

Bluetooth headset Nokia BH-218: Návod na použitie Bluetooth headset Nokia BH-218: Návod na použitie 1.0. Vydanie 2 O headsete Monofónny Bluetooth headset Nokia BH-218 vám výrazne uľahčuje uskutočňovanie hovorov. Ak chcete odpovedať na hovor, stačí zasunúť

More information

Rýchlosť Mbit/s (download/upload) 15 Mbit / 1 Mbit. 50 Mbit / 8 Mbit. 80 Mbit / 10 Mbit. 10 Mbit / 1 Mbit. 12 Mbit / 2 Mbit.

Rýchlosť Mbit/s (download/upload) 15 Mbit / 1 Mbit. 50 Mbit / 8 Mbit. 80 Mbit / 10 Mbit. 10 Mbit / 1 Mbit. 12 Mbit / 2 Mbit. Fiber 5 Mbit ** 5 Mbit / Mbit 5,90 Fiber 50 Mbit * 50 Mbit / 8 Mbit 9,90 Fiber 80 Mbit * 80 Mbit / Mbit 5,90 Mini Mbit* Mbit / Mbit 9,90 Klasik 2 Mbit* 2 Mbit / 2 Mbit Standard 8 Mbit* 8 Mbit / 3Mbit Expert

More information

Nokia E52: Návod na použitie

Nokia E52: Návod na použitie Nokia E52: Návod na použitie 6.0. Vydanie 2 Obsah Obsah Bezpečnosť 5 O vašom prístroji 6 Služby siete 6 Vyhľadávanie pomoci 8 Podpora 8 Aktualizácia softvéru a aplikácií zariadenia 8 Pomocník prístroja

More information

SmartVision2 Užívateľská príručka

SmartVision2 Užívateľská príručka SmartVision2 Užívateľská príručka 1 / 88 Index Úvod 3 Obsah balenia 4 SmartVision2 Prehľad 5 Začíname 7 Režimy ovládania 9 Prístupnosť 15 Domovská obrazovka 22 Aplikácie 24 Oznámenia 25 Book reader 27

More information

Vasco Mini USER MANUAL ENGLISH

Vasco Mini USER MANUAL ENGLISH Vasco Mini USER MANUAL ENGLISH Copyright 2018 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Table of contents 1. Operation of the device 4 1.1 Function keys 5 1.2 Battery charging 6 1.3 In-built SIM

More information

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka BBB100-2 Obsah Nastavenie a základné funkcie...4 Rýchle zoznámenie so zariadením...4 Vloženie SIM karty...5 Vloženie pamäťovej karty...6 Zapnutie a vypnutie zariadenia...7 Pohyb

More information

Recipient Configuration. Štefan Pataky MCP, MCTS, MCITP

Recipient Configuration. Štefan Pataky MCP, MCTS, MCITP Recipient Configuration Štefan Pataky MCP, MCTS, MCITP Agenda Mailbox Mail Contact Distribution Groups Disconnected Mailbox Mailbox (vytvorenie nového účtu) Exchange Management Console New User Exchange

More information

Connect 90 Internet Rádio, AUX, USB

Connect 90 Internet Rádio, AUX, USB Connect 90 Internet Rádio, AUX, USB 10030416 10030417 www.auna-multimedia.com Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny,

More information

Príručka užívateľa. Vždy pripravení pomôcť AW5000. Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na

Príručka užívateľa. Vždy pripravení pomôcť AW5000. Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na Vždy pripravení pomôcť Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte Philips AW5000 Príručka užívateľa Obsah 1 Dôležité 2 Bezpečnosť 2 Upozornenie 3 2 Váš

More information

NÁVOD NA POUŽÍVANIE KG240 KG240 NÁVOD NA POUŽÍVANIE KG240 NÁVOD NA POUŽÍVANIE P/N : MMBB (1.0) H SLOVENSKY ENGLISH

NÁVOD NA POUŽÍVANIE KG240 KG240 NÁVOD NA POUŽÍVANIE KG240 NÁVOD NA POUŽÍVANIE P/N : MMBB (1.0) H SLOVENSKY ENGLISH KG240 SLOVENSKY ENGLISH KG240 NÁVOD NA POUŽÍVANIE NÁVOD NA POUŽÍVANIE KG240 NÁVOD NA POUŽÍVANIE Niektoré časti tohto návodu sa môžu líšiť od vášho telefónu v závislosti od softvéru telefónu alebo mobilného

More information

On-line pomocník. Vitajte v LTE CPE! On-line pomocník. Huawei patentované a dôverné Autorské práva Huawei Technologies Co., Ltd

On-line pomocník. Vitajte v LTE CPE! On-line pomocník. Huawei patentované a dôverné Autorské práva Huawei Technologies Co., Ltd Vitajte v LTE CPE! On-line pomocník . 2014. Všetky práva vyhradené. Žiadna časť tohto dokumentu sa nesmie reprodukovať ani prenášať v žiadnej forme ani žiadnym spôsobom bez predchádzajúceho písomného súhlasu

More information

Nokia E7 00: Návod na použitie

Nokia E7 00: Návod na použitie Nokia E7 00: Návod na použitie 2.0. Vydanie 2 Obsah Obsah Ochrana 5 Začíname 7 Tlačidlá a súčasti 7 Zmena hlasitosti hovoru, skladby alebo videoklipu 11 Zablokovanie alebo odblokovanie tlačidiel a displeja

More information

notebooku Elektronická príručka

notebooku Elektronická príručka SK8713 Druhé vydanie Január 2014 notebooku Elektronická príručka SérieT100T Informácie o autorských právach Žiadna časť tohto návodu na obsluhu, a to vrátane výrobkov a softvéru v ňom popísaných, nesmie

More information

LG-P500. Návod na používanie SLOVENSKY ENGLISH. P/N : MMBB (1.0) G

LG-P500. Návod na používanie SLOVENSKY ENGLISH.   P/N : MMBB (1.0) G SLOVENSKY ENGLISH Všeobecné otázky 0850 111 154 *Pred telefonátom sa uistite, že je telefónne číslo správne. Návod na používanie LG-P500 P/N : MMBB0393905

More information

Philips GoGear audio player SA9100 SA9200. Návod na používanie

Philips GoGear audio player SA9100 SA9200. Návod na používanie Philips GoGear audio player SA9100 SA9200 Návod na používanie Potrebujete pomoc? Navštívte lokalitu www.philips.com/support kde môžete získať prístup k širokej škále podporných materiálov, ako napríklad

More information

(s GPRS) Lovecký fotoaparát

(s GPRS) Lovecký fotoaparát 10028940 (s GPRS) 10028941 Lovecký fotoaparát Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na zariadení.

More information

Návod na obsluhu M-4GA. Prenosný audio/video prehrávač 1 SK

Návod na obsluhu M-4GA. Prenosný audio/video prehrávač 1 SK Návod na obsluhu M-4GA SK Prenosný audio/video prehrávač 1 SK Informácia Ďakujeme za prejavenú dôveru zakúpením audio/video prehrávača Orava. Pred používaní tohto zariadenia si pozorne prečítajte nasledovné

More information

Sharpdesk Mobile V2.1 Návod na obsluhu Pre Windows

Sharpdesk Mobile V2.1 Návod na obsluhu Pre Windows Sharpdesk Mobile V2.1 Návod na obsluhu Pre Windows SHARP CORPORATION Copyright 2013-2015 SHARP CORPORATION Všetky práva vyhradené. 1 Obsah 1 Prehľad... 4 2 Poznámky k používaniu... 5 3 Inštalácia a spustenie...

More information

TM COMPLETE USER GUIDE POUŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL mioglobal.com

TM COMPLETE USER GUIDE POUŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL mioglobal.com TM C O M P L E T E U S E RMANUÁL GUIDE POUŽÍVATEĽSKÝ mioglobal.com OBSAH VITAJTE 03 Obsah balenia 03 Dôležité bezpečnostné informácie 04 Váš Mio SLICE PAI 04 PAI (Personal Activity Intelligence) ZAČÍNAME

More information

TomTom GO ESSENTIAL Používateľská príručka 18.2

TomTom GO ESSENTIAL Používateľská príručka 18.2 TomTom GO ESSENTIAL Používateľská príručka 18.2 Obsah Víta vás navigácia TomTom 8 Vlastnosti 9 Váš TomTom GO ESSENTIAL... 9 Videá s návodmi... 10 Začať 12 Inštalácia v automobile... 12 Umiestnenie zariadenia

More information

Skrátená používateľská príručka SMARTFÓNU HAMMER IRON 2

Skrátená používateľská príručka SMARTFÓNU HAMMER IRON 2 nižšie Skrátená používateľská príručka SMARTFÓNU HAMMER IRON 2 Nr partii: 201708 Tvoríme pre Teba. Ďakujeme, že ste si vybrali zriadenie značky HAMMER. Pri tvorbe produktu sme na vás mysleli a urobili

More information

Váš HTC Desire. Používateľský sprievodca

Váš HTC Desire. Používateľský sprievodca Váš HTC Desire Používateľský sprievodca Predtým, ako spravíte čokoľvek iné, si prečítajte túto príručku Nabite batériu Batéria vo Vašom telefóne ešte nebola nabíjaná. Je dôležité, aby ste počas nabíjania

More information

Prevádzková príručka NWZ-X1050 / X Sony Corporation (1)

Prevádzková príručka NWZ-X1050 / X Sony Corporation (1) Prevádzková príručka NWZ-X1050 / X1060 2009 Sony Corporation 4-141-619-31 (1) Prehľadávanie prevádzkovej príručky Používanie tlačidiel v prevádzkovej príručke Kliknutím na tlačidlá v pravej hornej časti

More information

Aplikačný dizajn manuál

Aplikačný dizajn manuál Aplikačný dizajn manuál Úvod Aplikačný dizajn manuál je súbor pravidiel vizuálnej komunikácie. Dodržiavaním jednotných štandardov, aplikácií loga, písma a farieb pri prezentácii sa vytvára jednotný dizajn,

More information

PFCK3. Návod na montáž hands-free súpravy Parrot CK3000

PFCK3. Návod na montáž hands-free súpravy Parrot CK3000 Návod na montáž hands-free súpravy Parrot CK3000 PFCK3 Dodávateľ autoklimatizácií, nezávislého kúrenia, elektrického ovládania okien, centrálneho zamykania, zliatinových diskov, strešných okien, auto Hi-Fi

More information

Užívateľský manuál - SK

Užívateľský manuál - SK Užívateľský manuál - SK Ďakujeme Vám, za zakúpenie telefónu Accent NEON Lite a prajeme Vám s ním veľa pekných zážitkov. Telefón používajte len pre volanie a ďalšiu prácu k nemu určenú (emaily, sms, fotenie,

More information

Dolphin CT50. Stručná príručka. so systémom Android TM 6.0. CT50-LG-AN6-SK-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Stručná príručka. so systémom Android TM 6.0. CT50-LG-AN6-SK-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 so systémom Android TM 6.0 Stručná príručka CT50-LG-AN6-SK-QS Rev A 8/18 Obsah balenia Uistite sa, že dodané balenie obsahuje tieto položky: Mobilný počítač Dolphin CT50 (modely CT50L0N, CT50LUN,

More information

Rozšírená dokumentácia pre používateľa. Vždy pripravení pomôcť D200 D205. Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na

Rozšírená dokumentácia pre používateľa. Vždy pripravení pomôcť D200 D205. Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na Vždy pripravení pomôcť Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte Philips D200 D205 Rozšírená dokumentácia pre používateľa Obsah 1 Dôležité bezpečnostné

More information

Nokia C7 00: Návod na použitie

Nokia C7 00: Návod na použitie Nokia C7 00: Návod na použitie 2.0. Vydanie 2 Obsah Obsah Ochrana 6 Začíname 8 Tlačidlá a súčasti 8 Vloženie SIM karty a batérie 10 Vloženie alebo vybratie pamäťovej karty 12 Nabíjanie 13 Zapnutie alebo

More information

Návod na inštaláciu Xesar 3.0

Návod na inštaláciu Xesar 3.0 Návod na inštaláciu Xesar 3.0 KPM.X.Installationsanleitung_X3.0.SK.V1.6 09/2018 Technické zmeny a tlačové chyby vyhradené. Obsah 1 Systém pre jedného používateľa so stolovým počítačom alebo notebookom

More information

Sharpdesk Mobile V2.2 Návod na obsluhu Pre Windows

Sharpdesk Mobile V2.2 Návod na obsluhu Pre Windows Sharpdesk Mobile V2.2 Návod na obsluhu Pre Windows SHARP CORPORATION Copyright 2013-2015 SHARP CORPORATION Všetky práva vyhradené. 1 Obsah 1 Prehľad... 4 2 Poznámky k používaniu... 5 3 Inštalácia a spustenie...

More information

Vasco Traveler 7 USER MANUAL ENGLISH

Vasco Traveler 7 USER MANUAL ENGLISH Vasco Traveler 7 USER MANUAL ENGLISH Copyright 2018 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Table of contents 1. Operation of the device 4 1.1 Function keys 4 1.2 Battery charging 5 1.3 Memory

More information

GT-S5301. Používateľská príručka

GT-S5301. Používateľská príručka GT-S5301 Používateľská príručka Používanie tohto návodu Ďakujeme, že ste si vybrali toto mobilné zariadenie značky Samsung. Toto zariadenie poskytuje vysokokvalitnú mobilnú komunikáciu a zábavu prostredníctvom

More information

AVG Ultimate. Používateľská príručka. Revízia dokumentu ( )

AVG Ultimate. Používateľská príručka. Revízia dokumentu ( ) AVG Ultimate Používateľská príručka Revízia dokumentu 2015.05 (22.09.2015) C opyright AVG Technologies C Z, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Všetky ostatné ochranné známky sú vlastníctvom príslušných vlastníkov.

More information

Register your product and get support at SA1VBE02 SA1VBE04 SA1VBE08 SA1VBE16. SK Príručka užívateľa

Register your product and get support at   SA1VBE02 SA1VBE04 SA1VBE08 SA1VBE16. SK Príručka užívateľa Register your product and get support at www.philips.com/welcome SA1VBE02 SA1VBE04 SA1VBE08 SA1VBE16 Príručka užívateľa Obsah 1 Dôležité bezpečnostné informácie 3 Všeobecná údržba 3 Recyklácia produktu

More information

Rýchle spustenie. Nighthawk X4 Inteligentný smerovač WiFi AC2350 Model R7500v2. Obsah balenia. Inštalačné video

Rýchle spustenie. Nighthawk X4 Inteligentný smerovač WiFi AC2350 Model R7500v2. Obsah balenia. Inštalačné video Podpora Ďakujeme vám, že ste si kúpili výrobok od spoločnosti NETGEAR. Po inštalácii zariadenia vyhľadajte štítok so sériovým číslom a pomocou neho zaregistrujte svoj produkt na webovej stránke https://my.netgear.com.

More information

PhotoFrame. Návod na obsluhu SPF1307 SPF1327. Registrujte váš výrobok a získajte podporu na

PhotoFrame.  Návod na obsluhu SPF1307 SPF1327. Registrujte váš výrobok a získajte podporu na Registrujte váš výrobok a získajte podporu na www.philips.com/welcome PhotoFrame SPF1307 SPF1327 Návod na obsluhu 1 Obsah 1 Dôležité... 3 Bezpečnosť... 3 Upozornenie... 3 Prehlásenie o zakázaných látkach...

More information

prístroj nie je zabalený do nadbytočných obalov. obaly je možné ľahko rozdeliť na tri rovnorodé materiály: kartón (obaly), PS, PE.

prístroj nie je zabalený do nadbytočných obalov. obaly je možné ľahko rozdeliť na tri rovnorodé materiály: kartón (obaly), PS, PE. všeobecné informácie 1 UPOZORNENIE ak budete ovládacie gombíky používať inakšie ako je uvedené v tomto návode na použitie, ak vykonáte iné nastavenia alebo aplikujete iné postupy než aké sú v návode uvedené,

More information

Rozšírená dokumentácia pre používateľa. Vždy pripravení pomôcť D400 D405. Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na

Rozšírená dokumentácia pre používateľa. Vždy pripravení pomôcť D400 D405. Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na Vždy pripravení pomôcť Zaregistrujte svoj produkt a získajte podporu na www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte Philips D400 D405 Rozšírená dokumentácia pre používateľa Obsah 1 Dôležité bezpečnostné

More information

Bezdrôtový USB 2.0 Bluetooth adaptér HP bt500. Používateľská príručka

Bezdrôtový USB 2.0 Bluetooth adaptér HP bt500. Používateľská príručka Bezdrôtový USB 2.0 Bluetooth adaptér HP bt500 Používateľská príručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tu uvedené informácie podliehajú zmenám bez predchádzajúceho upozornenia. Reprodukovanie,

More information